Gladiator Trader Kommentarer
I denna avdelning vi analyserar mäklaren Gladiator Trader (kallas även av namnet: gladiatortrader.finance), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas Gladiator Trader verkligen för investeringar? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Gladiator Trader ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är gladiatorhandlare ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Gladiator Trader nämner att vara en del av: Trilogy Capital System Corp.

 

❌ När det gäller din läge, mäklaren nämner att de är baserade i: Marshallöarna.

 

❌ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: Gladiator Trader är en mäklare INTE REGLERAD. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som Gladiator Trader erbjuder, märkte vi att den erbjuder 4 olika kontotyper: Bronskonto, silverkonto, guldkonto och diamantkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Bronskonto: minsta initiala insättning på $250, en försäkrad verksamhet, 30% bonus, 3 till 5 dagar för att ta ut, hävstång 1: 400, spridning 1.0 / 0.5.

Silverkonto: minsta initiala insättning på $5.000, två försäkrade verksamheter, 50% obligationer, 3 till 5 dagar att dra ut, hävstång 1: 800, spridning 0.7 / 0.5.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $10.000, tre försäkrade affärer, 80% bonus, 2 dagars uttag, 1: 1000 hävstång, 0.4 / 0.3 spridning, anpassad mäklare, Trading Central.

Diamantkonto: minsta initiala insättning på $25.000, tre försäkrade affärer, 100% bonusar, 2 dagar att ta ut, 1: 1000 hävstång, 0.4 / 0.3 spridning, anpassad mäklare, Trading Central, Super Charger Credit.

 

Gladiator Trader kontotyper
Gladiator Trader kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Gladiator Trader erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Gladiator Trader tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Gladiator Trader-webbplats
Gladiator Trader-webbplats

Gladiator Trader ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: live -diagram, bonusar, lite information om de produkter du erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Gladiator Trader 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: gladiatortrader.finance

📞 Telefonnummer: +1 (888) 346 4069 XNUMX

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Gladiator Trader. Vi utför denna granskning och bedömning, på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Gladiator Trader ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Gladiator Trader är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och ligger i ett mycket osäkert land för denna typ av åtgärder (Marshallöarna), dessutom när vi letar efter recensioner om Gladiator Trader vi hittar många att De är negativa och varnar för denna mäklare.

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Gladiator Trader? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

4 kommentarer om «Gladiator Trader: Betyg och kommentarer»

 1. yiny svar

  Jag har en vecka som jag började arbeta med dem och hittills går allt bra jag gjorde en investering på 300 EUR och jag genererar vinster. Med vänliga hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej yiny, problemet kommer alltid när du vill dra dig tillbaka, där börjar alla problem.

   Hälsningar.

 2. Jesus Gonzalez svar

  DETTA FÖRETAGET ÄR EN BLUTSAK Jag FRÅGAR OM MINE PENGAR LÅNG TID OCH DE SKA INTE GÖRA DET FÖR MIG

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jesus, tack för att du kommenterar Gladiator Trader. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i detta företag, till exempel adressen från vilken dess bedrägeri säljer.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *