✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

"I det här segmentet kommer vi att utvärdera om global-earnerinvestment.ltd är ett pålitligt företag eller opålitligt. Läs vår fullständiga recension för alla detaljer!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om global-earnerinvestment.ltd och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsglobal-earnerinvestment.ltd
???? företaget*Nämner att vara en del av global-earnerinvestment.ltd
⚖️ reglering Nämner inte att vara reglerad
📧 E-postadress  [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressOmnämnande finns på 34 Seven Sisters Road, London, N7 6AA, Storbritannien
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2024-04-16
FöretagstypForex och kryptovaluta mäklare

Företag: ⚠️ global-earnerinvestment.ltd ägs av global-earnerinvestment.ltd.

Plats: ⚠️Företaget nämner att vara lokaliserat i Storbritannien, men vi tror att detta är falsk information.

Vår granskning har fått oss att vara oroliga över flera funktioner hos detta företag.

Vad är global-earnerinvestment.ltd?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det global-earnerinvestment.ltd är en: valuta- och kryptovalutamäklare .

Kontotyper

typer av kontonMINIMAL UNDERVISNING
Grundläggande$200 
Regular$500 
Premium$1000 
Plantinum$2000 
ultimata$4000 
Timme Ultimate$5000 
Timme Ultimate$7000 
Timme Ultimate$8000 

Information på webben

GLOBAL EARNERINVESTMENT 1 webbplats

Här presenterar vi en skärmdump av webbplatsen global-earnerinvestment.ltd, som är global-earnerinvestment.ltd. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: Det nämner inte ditt telefonnummer

– Vi har hittat följande mejl:  [e-postskyddad]

Reglering av global-earnerinvestment.ltd

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Situationen som mäklaren presenterar för oss är ytterst alarmerande; Den ger ingen information om dess reglering. Vad får detta oss att tänka? Vi står inför en mäklare som verkar utan reglering. Vad innebär detta? Det innebär att mäklarens kunder och deras fonder är helt oskyddade. Det betyder att om mäklaren har bedrägliga avsikter kanske du inte kan få tillbaka dina pengar. Var mycket försiktig när du har att göra med dessa typer av företag. Tänk noga innan du skickar pengar, du litar på ett företag utan reglering eller skydd!

???? Slutlig värdering av global-earnerinvestment.ltd ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos global-earnerinvestment.ltd och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: Den nämner att vara belägen på en plats som anses säker som Storbritannien, men vi tror att detta är falsk information som de försöker lura kunder med.

reglering: De nämner ingenting om dess reglering, det vill säga: vi talar om ett oreglerat företag med påtaglig otydlighet och seriositet.

Kom ihåg att företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter (i detta fall FCA, den brittiska tillsynsmyndigheten). Var EXTREMT FÖRSIKTIGT.

Detta företag erbjuder avkastning från 10.75 % efter 5 timmar, vilket vi tror kan vara falskt.

Global-EarnerInvestment Ltd är en valuta- och kryptovalutamäklare. Även om den påstår sig vara belägen på en säker plats som Storbritannien, finns det en misstanke om att denna information är falsk och avsedd att vilseleda kunder.

När det gäller reglering indikerar bristen på information om dess regulatoriska status att Global-EarnerInvestment Ltd verkar utan tillsyn, vilket anger brist på transparens och seriositet. Det är viktigt att notera att företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter, såsom UK FCA, vilket tyder på betydande risker när man överväger en relation med detta företag. Dessutom väcker erbjudandet om returer från 10.75 % efter 5 timmar allvarliga tvivel om äktheten av sådana intäkter och föreslår möjliga vilseledande metoder. Extrem försiktighet rekommenderas vid interaktion med Global-EarnerInvestment Ltd.

🚨🚨 Slutsats: av de nämnda skälen är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och väldigt osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om global-earnerinvestment.ltd:

datum Uppdatering – nyheter
Juni 2024Klagomål mot global-earnerinvestment.ltd finanstillsynsmyndigheten FCA

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din erfarenhet av global-earnerinvestment.ltd.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man får tillbaka pengar efter att ha blivit lurad av global-earnerinvestment.ltd

Om du har blivit lurad och vill veta hur du gör anspråk på ditt kapital, kan du hitta våra råd i FAQ-sektionen nedan.

Instruktioner för att lämna in ett klagomål mot global-earnerinvestment.ltd

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till global-earnerinvestment.ltd?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera global-earnerinvestment.ltd?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är global-earnerinvestment.ltd pålitlig?

Nej. global-earnerinvestment.ltd är inte pålitlig, det är ett mycket osäkert företag: Företaget i fråga påstår sig vara i Storbritannien, men det finns misstankar om att denna information kan vara falsk. Dessutom tyder bristen på lagstiftningsinformation att den kanske inte är föremål för tillsyn, vilket ger upphov till oro för dess transparens och legitimitet. Det är viktigt att notera att det har rapporterats av finansiella tillsynsmyndigheter som Storbritanniens FCA, vilket understryker behovet av extrem försiktighet när man överväger interaktion med den. Dessutom verkar deras erbjudande om 10.75 % avkastning efter 5 timmar orealistiskt och kan tyda på tvivelaktiga metoder.

Hur får man tillbaka pengar från global-earnerinvestment.ltd?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «global-earnerinvestment.ltd: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Maria Alejandra svar

  Jag har en bekant som investerar, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej María Alejandra, tack för att du skriver om global-earnerinvestment.ltd. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *