Globala OMC Markets recensioner

Analys av globala OMC-marknader

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera Globala OMC-marknader (global-omcmarkets.com), en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas Global OMC Markets verkligen att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker sida? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om Global OMC Markets ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är Global OMC Markets en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • ❌ Global OMC Markets ägs av Personal Found LTD.
 • ❌ Huvudkontoret för detta företag ligger i Bulgarien.
 • ❌ Om vi ​​analyserar dess säkerhet, noterar vi att Global OMC Markets inte nämner någon reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Global OMC Markets är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som erbjuds av Global OMC Markets, i det här fallet ser vi att det har 6 olika konton:

 • Grundläggande konto: $250 minsta första insättning, 24/7 support, dagliga marknadsrecensioner.
 • Bronskonto: $10000 minsta första insättning, 24/7 support, dagliga marknadsrecensioner.
 • Silverkonto: $25000 minsta första insättning, 24/7 support, dagliga marknadsrecensioner.
 • Guldkonto: $50000 minsta första insättning, 24/7 support, dagliga marknadsrecensioner.
 • Platinakonto: $100000 minsta första insättning, 24/7 support, dagliga marknadsrecensioner.
 • VIP-konto: endast exklusiva kunder.

La plattform att fungera som Global OMC Markets använder är: okänd.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som Global OMC Markets tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjälp som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

Global OMC Markets webbplats
Global OMC Markets webbplats

Global OMC Markets erbjuder bara lite information om de tjänster den erbjuder, egentligen inte mycket annat.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Globala OMC-marknader

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

Du kanske undrar varför vi granskar Global OMC Markets. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på Globala OMC-marknader

Avslutningsvis detta avsnitt, enligt vår åsikt: tror vi att företaget Global OMC Markets är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys 2022

❌ Efter att ha granskat detta företag råder vi dig att vara försiktig: (1) det är ett olagligt företag (inte behörigt att ta emot pengar eller ta emot nya kunder), (2) vi tror att det etablerades för att ta pengar från människor genom bedrägeri och fällor. (3) Det är inte särskilt transparent, eftersom det inte erbjuder juridisk information om företaget, det visar inte uppgifter om dess registrering eller den verkliga platsen för dess kontor. (4) Utöver detta saknar det reglering (det är ett oreglerat företag). ❌


Kort sagt: Var mycket försiktig med dessa typer av företag. vi rekommenderar det inte.


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Global OMC Markets? Vad har du varit med om?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Global OMC Markets: Betyg och recensioner»

 1. Paula Navarro svar

  Att ingen investerar ett öre i dessa människor...de är bedragare...

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Paula Navarro, tack för din kommentar om Global OMC Markets. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar prata med vår CHAT eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.