Annonsera med oss

Kommentarer om Emporio Global

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Global Emporium (kallas även emporioglobal.net), är en fondförvaltningsmäklare. Rekommenderas verkligen Emporio Global att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Emporio Global ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är Emporio Global ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: nämns inte.

 

✅ När det gäller din läge, mäklare nämner baserat på: nämns inte.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som Emporio Global erbjuder, noterar vi att det erbjuder 8 olika typer av konton / planer: Grundkonto, entreprenörskonto, företagskonto, entreprenörskonto, presidentkonto, Magnate -konto, kejserligt konto och VIP -konto.

Grundläggande konto: lägsta insättning $250, veckovis uttag $ 1.000.

Företagarkonto: lägsta insättning $500, veckovis uttag $ 2.000.

Verkställande konto: lägsta insättning $1.000, veckovis uttag $ 4.000.

Entreprenörskonto: lägsta insättning $ 2.500, veckovis uttag $ 10.000.

Presidentkonto: lägsta insättning $5.000, veckovis uttag $ 20.000.

Magnate -konto: lägsta insättning $10.000, veckovis uttag $ 30.000.

Imperial Account: lägsta insättning $20.000, veckovis uttag $ 40.000.

VIP-konto: lägsta insättning $50.000, veckovis uttag $ 50.000.

 • La plattform att fungera som Emporio Global erbjuder är: inte nämnt, tydligen använder de en egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Emporio Global tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Emporio Global webbplats
Emporio Global webbplats

Emporio Global tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: bara lite information om de tjänster som den erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om Global Emporium 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: emporioglobal.net/esp | emporioglobal.com (uppdatera 2021)

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: har inte.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Emporio Global. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Global Emporium <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Global Emporium är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2021

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är ett helt olagligt företag som inte är registrerat eller reglerat av någon myndighet, dessutom erbjuder de så höga avkastningar att de verkligen är omöjliga att förvärva, det presenterar egenskaper hos ett pyramidesystem. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i april 2021 lade CNMV till Global Emporium till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV-varningen från april 2021

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Emporio Global? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

10 kommentarer om «Global Emporium: Betyg och kommentarer»

 1. FUSAD svar

  DEN STORA BUFFEREN

  Tyvärr gick jag in på denna EMPORIO GLOBAL-plattform för nästan ett år sedan som erbjöd månatliga, kvartalsvisa och halvårsvinster, nu berättar de att företaget stängde och jag fick aldrig tillbaka mina pengar, inte ens från min investering. Dessa människor vet hur de ska övertyga och sedan skamlöst ge ursäkter för att inte lämna tillbaka pengarna, snälla snälla inte för deras lögner, nu marknadsför de den nya MEDAL COIN-D5 bluffen, var försiktig, tro inte på allt de erbjuder eftersom de är kommer inte att följa, de är människor som är vana vid detta och har mycket erfarenhet. SE UPP!!

  VAR FÖRSIKTIG OM DU KNAPPAR ELLER PRATAR MED DESSA PERSONER:
  Ledare: Marco Vinicio Rodriguez Ordoñez: 1716756794
  Ledare 2: Elian Perez (colombiansk)
  Ecuador - Quito: Eduardo Javier Pazmiño Monar med CI: 1715636112
  Ecuador - Quito: Edison Patricio Bonito Guano med CI: 1717253858

  Snälla, om någon annan har skadats, håll inte käften, varsla åklagaren, så vi åtminstone kan stoppa detta nätverk av bedrägerier mot andra människor.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej SCAM, tack för att du delar din erfarenhet med Emporio Global. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.

   Du kan läsa en recension om dem här: Global Emporium

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. global emporium är en bluff svar

  Jag investerade i plattformen EMPORIO GLOBAL 1.000 dollar erbjöd mig vinst

  10% per månad
  42% kvartalsvis
  108% halvårligt

  Vems investeringspaket sträcker sig från

  US-dollar 250
  US-dollar 500
  US-dollar 1.000
  US-dollar 2.500
  US-dollar 5.000
  US-dollar 10.000
  US-dollar 20.000
  US-dollar 50.000

  Nämnda intäkter uttryckt av EMPORIO GLOBAL betalas i den digitala tillgången

  Bitcoin
  ETHEREUM

  I början av pandemin ändrade de betalningsmetoden till EMPORIO TOKEN men inte med BITCOIN eller ETHEREUM, TOKEN som varje person tjänade på EMPORIO GLOBAL fick säljas av varje PERSON eller att de, ledarna för EMPORIO GLOBAL, sålde dem till nya investerare

  Nu har de ändrat schemat och du kan inte tjäna pengar på Bitcoin och ethereum måste vänta på tre datum som de aktiverar när de känner att det verkar bedrägeri för mig eftersom de säger att EMPORIO GLOBAL fungerar med vår kapitalinvestering i mer än 3 affärsmodeller. Vad jag ser är att de aldrig investerade med det kapital som vi gav, de betalar med de nya användarna till de gamla användarna och vad de tjänar är ledarna för att när de går in i folk tjänar de procentsatser och poäng som senare sammanfattar dem för nämnda tokens som de säljer till nya.

  Jag känner mig lurad att jag har varit över en månad sedan det nämnda halvårsavtalet som jag fick med dem uppfylldes och det är den tiden som jag inte har kunnat ta ut varken vinst eller kapital eftersom det inte finns något kapital att betala användare

  Jag fördömer det med förmånen att hjälpa mig att göra något så att de slutar locka pengar från människor med sin plattformsbluff

  Ledare EMPORIO GLOBAL
  Elian perez
  Darío Ascanio Rodríguez
  Leonel Contreras Manosalva
  Francy Paola Marroquin
  Platshållarbild för Mikey Miguel Gonzalez

  De ovannämnda och det finns fler ledare som främjar nämnda olagliga aktiviteter som EMPORIO GLOBAL i Facebooks sociala nätverk inte bara i Colombia utan också i Ecuador Peru Bolivia Mexiko USA

  Förhoppningsvis kommer mina vänner från finansinspektionen att hjälpa mig, det här gör jag så att fler oerfarna människor faller in i dessa bedragares nätverk

  De vill bara att du ska ge dem sina fysiska pengar eller valuta Bitcoin -ögat faller inte för denna pyramidbluff EMPORIO GLOBAL

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej, fördelarna manipuleras av dem från plattformen, de är fiktiva. Tack för att du delar din upplevelse med Emporio Global. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan säger de att du har förlorat och de behåller det.

   De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.

   Du kan läsa en recension om dem här: https://brokersrecomendados.com/emporio-global-comentarios

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 3. Ricardo svar

  Min granne investerade i ett globalt emporium och hon var tvungen att samla sitt intresse efter 6 månader och de sa till henne att för att samla in måste hon sälja sina Bitcoins eftersom de inte ger dollar och det hon gjorde var att sälja till maken som också gick in med pengar så att maken jag köpte honom Bitcoin och jag gav honom pengarna i dollar eftersom du inte ser dollar från företaget som inte är vettigt och samma är att ta ut kapitalet du måste hitta en annan anka som köper dig din mynt i slutändan betalar företaget bara pengar till dem som folk lägger resten som inte gör det är salt

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ricardo, fördelarna manipuleras av dem från plattformen, de är fiktiva. Tack för att du delar din upplevelse med Emporio Global. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan säger de att du har förlorat och de behåller det.

   De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.

   Du kan läsa en recension om dem här: https://brokersrecomendados.com/emporio-global-comentarios

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 4. marcos svar

  också att de i global emporium säger till dig att de genererar vinster och fördelar, men om du verkligen tänker efter säger de aldrig till dig vad som verkligen investeras i, de talar vagt

  Jag skulle vilja förklara för mig vad man ska investera i och hur fördelarna genereras

  tack för förtydligandet och dina åsikter om emporio global

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Marcos, fördelarna manipuleras av dem från plattformen, de är fiktiva. Tack för att du delar din upplevelse med Emporio Global. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan säger de att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 5. Cecilia svar

  Jag gav dem pengar och nu vill de inte ge mig vinsten, de använde mycket genomarbetade exucsas och nu berättar de inte direkt för mig vad jag kan göra

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Cecilia, tack för att du delar din erfarenhet med Emporio Global. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan säger de att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *