Annonsera med oss

Kommentarer till Globalcfd

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Globalcfd (kallas även globalcfd.com), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen Globalcfd att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Globalcfd ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det Globalcfd ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: D&D Venture Project Ltd. (obefintlig)

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren mDet påstår sig vara baserat i Storbritannien, men det finns inga bekräftande registreringsdata, denna information är falsk.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Globalcfd noterar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Minikonto, klassiskt konto och premiumkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Minikonto: minsta initiala insättning $500, online supportchatt, plattformar: MT4 och mobil, gratis e-bok, konkurrenskraftiga individuella uppslag och provision, tillgång till de senaste nyheterna och marknadsundersökningar.

Klassiskt konto: minsta initiala insättning $5.000, online supportchatt, plattformar: MT4 och mobil, gratis e-bok, konkurrenskraftiga individuella uppslag och provision, tillgång till de senaste nyheterna och marknadsundersökningar, telefonstöd online, handelssignaler i realtid, handelsutbildningsprogram.

Premiumkonto: minsta initiala insättning $20.000, online-supportchatt, plattformar: MT4 och mobil, gratis e-bok, konkurrenskraftiga individuella uppslag och provisioner, tillgång till de senaste nyheterna och marknadsundersökningar, telefonstöd online, handelssignaler i realtid, handelsutbildningsprogram, kontoansvarig team tillgänglig 24 /7.

Globalcfd -kontotyper
Globalcfd -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Globalcfd erbjuder är: MT4-plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Globalcfd tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Globalcfd webbplats
Globalcfd webbplats

Globalcfd ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: information om de tjänster du erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om Globalcfd 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: globalfxcfd.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar Globalcfd. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Globalcfd <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Globalcfd är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2021

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det är en helt olaglig mäklare som faktiskt inte är registrerad eller reglerad av någon myndighet, dessutom hittar vi bara recensioner som är negativa och varnar för denna mäklare när vi letar efter recensioner om Globalcfd. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i april 2021 CONSOB tillagd Globalcfd till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CONSOBs varning för april 2021 ⚠️

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Globalcfd? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

4 kommentarer om «Globalcfd: Betyg och kommentarer»

 1. juli svar

  Hej, jag bryr mig nästan inte om pengar, det var lite. Jag vill faktiskt stänga kontot och de låter mig inte, jag litar inte på att de gör mig i en röra. De ringer många gånger, jag säger alltid till dem samma sak, för att stänga verksamheten och kontot, och de är inte uppmärksamma, de frågar alltid varför, jag berättar för dem samma sak och de bryr sig inte.
  Finns det ett sätt att stänga kontot själv? De struntar i det.
  Tack hälsningar

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Julio, tack för att du kommenterar Globalcfd. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. ramona svar

  Jag vill dra mig tillbaka och de låter mig inte lita på dem, jag kommer att försöka mychargeback

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ramona, tack för att du kommenterar Globalcfd. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *