GlobalinvestousFx recensioner

Analys på Globalinvestousfx

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera globalinvestousfx (kallas även med namnet: global-investousfx.com), A Forex mäklare, Kryptovalutor, ETF:er och CFD:er. Rekommenderas Globalinvestousfx verkligen att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om Globalinvestousfx ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är Globalinvestousfx en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • ❌ Globalinvestousfx nämner inte vilket företag det tillhör.
 • ❌ När det gäller din läge, webbplatsen ger inte heller någon information om detta.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att Globalinvestousfx inte har någon typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Globalinvestousfx är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som Globalinvestousfx erbjuder, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 4 olika typer av konton:

 • Micro-konto: minsta initiala insättning $100, sprider från 1 pip, hävstång upp till 1:500, marknadsutförande.
 • Standardkonto: minsta initiala insättning $500, sprider från 1 pip, hävstång upp till 1:300, marknadsutförande.
 • Premiumkonto: minsta initiala insättning $25.000, spreadar från 0.6 punkter, hävstång upp till 1:100, marknadsutförande.
 • VIP-konto: minsta initiala insättning $100.000, spreadar från 0.2 punkter, hävstång upp till 1:100, marknadsutförande.

La plattform att fungera som Globalinvestousfx erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som Globalinvestousfx tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

GlobalInvestousFx webbplats
Globalinvestousfx webbplats

Globalinvestousfx tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om tjänsterna den erbjuder, kalkylatorer, ekonomisk kalender, marknadsnyheter och analys, FAQ-sektionen, inte mycket annat.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information globalinvestousfx

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: global-investousfx.com
 • 📞 Telefonnummer: + 48739557031
 • 📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserar Globalinvestousfx. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på globalinvestousfx

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att Globalinvestousfx-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

❌ Efter att ha undersökt det råder vi dig att iaktta försiktighet, eftersom det är ett olagligt företag, tydligt etablerat för att ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är inte särskilt transparent, eftersom det inte erbjuder juridisk information, det visar inte data om dess registrering och det saknar också reglering (oreglerat företag). ❌


Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

UPPMÄRKSAMHET!: i maj 2022 CONSOB lagt till Globalinvestousfx till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till CONSOBs warning️ varning för maj 2022


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Globalinvestousfx? Vad har du varit med om?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Globalinvestousfx: Betyg och recensioner»

 1. Giovanni Porra svar

  Det är ett bedrägligt företag, CONSOB har redan gjort det känt

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Giovanni Porra, tack för att du kommenterar Globalinvestousfx. Den här mäklaren är en SCAM. CONSOB (italiensk finanstillsynsmyndighet) har redan varnat för dem, för att de ljuger och inte är reglerade (Se länk ). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.