GlobalspotFX kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren GlobalspotFX (även kallad globalspotfx.com), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas GlobalspotFX verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på GlobalspotFX. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Trade Com Ltd.

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att hon är baserad i: England (detta kan vara falskt eftersom vi inte fann att det reglerades där). 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av GlobalspotFX noterar vi att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Mikrokonto, Standardkonto, Premiumkonto och VIP-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Micro-konto: minsta initiala insättning på $ 250, spridning från 1 pips, femte decimal, hävstång upp till 1: 500, utförande av marknadstyp, minsta handelsstorlek 0.01 partier, inkrementstorlek 0.01, maximal handelsstorlek 40 standardpartier, maximalt samtidigt öppna order 150 , margin call / stop out: 40% / 10%, telefonhandel, inga provisioner.

Standardkonto: lägsta initiala insättning på $ 500, spridning från 1 pips, femte decimal, hävstång upp till 1: 300, genomförande av marknadstyp, minsta handelsstorlek 0.01 partier, inkrementstorlek 0.01, maximal handelsstorlek 60 standardpartier, maximal samtidig öppen order 250 , margin call / stop out: 50% / 20%, telefonhandel, inga provisioner, fondförvaltning.

Premiumkonto: minsta initiala insättning på $ 25,000 0.6, fördelat från 1 punkter, femte decimal, hävstång upp till 100: 0.1, genomförande av marknadstyp, minsta handelsstorlek 0.01 partier, stegstorlek 80, maximal handelsstorlek 300 standardpartier, max samtidiga öppna beställningar 50, marginalanrop / stopp: 20% / 6%, telefonhandel, provision $ 5 / € XNUMX per tur per standardparti, fondförvaltning.

VIP-konto: Minsta initiala insättning på $ / € 100,000 0.2, spridning från 1 punkter, femte decimal, hävstång upp till 100: 0.1, utförande av marknadstyp, minsta handelsstorlek 0.01 partier, inkrementstorlek 80, maximal handelsstorlek 150 standardpartier, maximala order samtidigt öppna 50, margin call / stop out: 20% / 6%, telefonhandel, provision $ 5 / € XNUMX per tur per standardparti, fondförvaltning

 

GlobalspotFX -kontotyper
GlobalspotFX -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som GlobalspotFX erbjuder är: GlobalspotFX -plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som GlobalspotFX tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

GlobalspotFX webbplats
GlobalspotFX webbplats

GlobalspotFX tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: ekonomisk kalender, valutakalkylator, nyheter och lite information, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om GlobalspotFX |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: globalspotfx.com

Telefonnummer: har inte.

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på GlobalspotFX <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att GlobalspotFX -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi rekommenderar att vara försiktig, eftersom: det är en oreglerad mäklare, vi vet inte var den egentligen är baserad, när vi letar efter recensioner om GlobalspotFX hittade vi ingen annan recension, vi tror att det är en ny mäklare, utan meritlista. Vi föreslår att du är försiktig.

 

Uppmärksamhet: i september 2020 tillagd CNMV GlobalspotFX till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om GlobalspotFX? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *