Bux mäklare

GLOBTREX kommentarer

I denna avdelning Vi kommer att analysera GLOBTREX -mäklaren (även kallad globtrex.com/es/), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas GLOBTREX verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi recenserar GLOBTREX. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Coverdeal Holdings Limited.

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att den är baserad i: Cypern och Tjeckien. 

 

Om vi ​​analyserar mäklarens reglering: mäklaren har en reglering av CySEC, med numret 231/14. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av GLOBTREX, märkte vi att de erbjuder 3 (oavsett demokonto) olika typer av konton / planer: Startkontot, Smartkontot och Pro -kontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Startkonto: $ 100 minsta inledande insättning, 5 dagars kärnhandelsförsök, webinarier och seminarier.

Smart konto- Minsta initiala insättning på $ 1.000, marknadsanalys, individuellt kontoassistans, marknadsundersökningsmail, webbseminarier och seminarier.

Pro-konto- Minsta initiala insättning på 25.000 10 dollar, upp till XNUMXx hävstångseffekt, central handelsmarknadsanalys, kontoansvarig, marknadsundersökningsmail, webbseminarier och seminarier.

GLOBTREX kontotyper
GLOBTREX kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som GLOBTREX erbjuder är: MT5 -plattformen och Globtrex Trader.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som GLOBTREX tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

GLOBTREX webbplats
GLOBTREX webbplats

GLOBTREX tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: ordlista, nyheter om ekonomiska händelser av intresse, några utbildningsvideor, vanliga frågor, förklaring av de finansiella produkter som GLOBTREX erbjuder verkligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om GLOBTREX |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: globtrex.com/en/

Telefonnummer: +357 25 635 040 och +420 228 226 814

E-post: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på GLOBTREX <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att GLOBTREX -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det har en dålig reglering (av Cypern). Vi föreslår att du är försiktig. 

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om GLOBTREX? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

6 kommentarer om «GLOBTREX: Betyg och kommentarer»

 1. Vicente svar

  BRA I ETT ORD OCH EFTER ATT TAPNA MIN INVESTERING REDDADE I MÅNGA ÅR genom att lita på det här företaget, MER ÄN FÖRETAGET MED MANAGEREN ATT EN RIKTIG SCAMMER RADERADE MIG, EN SÅ HÄNDIG VÄXEL VAR MIN SKAMMARHANDLARE, JAG MÅSTE SIGA DET DET VÄRSTA SOM KAN HÄNDA MED NÅGON FÖR ATT FÖRSÖKA ATT LITA PÅ ATT TÄNKA ATT DE ÄR PROFESSIONELLA, ENDAST ÄR MÅLET ATT TA PENGAR OCH INVESTERA UTAN GRÄNSER UTAN EN STÄNGANDE MÅL I DIN VERKSAMHET, VAR FÖRSIKTIGT MED DIG GÖR DET FÖR ATT DET INTE är ett bedrägeri.
  OCH DE SKALL FÖRSÖKA ATT ÖVERTALA DIG ATT SKAA IN MYCKET PENGAR SÅ ATT DIN VERKSAMHET SPARAS UTAN PROBLEM.
  JAG HOPPAS DETTA MEDDELANDET SPARAR DINA PENGAR I TID.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Vicente, tack för att du delar din erfarenhet med Globtrex. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats från?

   hälsningar

 2. RAUL svar

  Var försiktig med dessa människor, de är tjuvar, när de drog sig tillbaka försökte de övertyga mig på tusen sätt om att inte ta ut mina pengar tills de slutligen slutade svara på mina meddelanden

  SCAMMERS ÄR VAD GLOBTREX ÄR OCH ALLA Människor som arbetar för denna grupp av råttor

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Raúl, tack för att du delar din erfarenhet med Globtrex. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på personer som kontaktade dig, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från?

   hälsningar

 3. Moster Ivan svar

  De lurade mig bara på några dagar från det att jag lade mina pengar på deras konto för att berätta att jag har en förlust, men utan att motivera någonting
  Du har ingen att prata med, det finns inte en enda mäklare att veta med vem du kan prata med, varje gång dyker en annan upp och berättar att du kommer att arbeta med dem från och med nu
  De arbetar inte med dig heller, de lämnar dig med öppna positioner som säger att du lämnar det så tills de kontaktar dig och de gör det aldrig och efter två veckor letar en annan mäklare efter dig och berättar, från och med nu kommer du att arbeta med mig😂
  Du tänker 10 gånger innan du vill jobba med dem, att det inte händer som jag.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Tita, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Globtrex. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.