Annonsera med oss

GLOBTREX kommentarer

I denna avdelning Vi kommer att analysera GLOBTREX -mĂ€klaren (Ă€ven kallad globtrex.com/es/), Ă€r en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mĂ€klare. Rekommenderas GLOBTREX verkligen för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi recenserar GLOBTREX. Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare, genom att tillhandahÄlla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: Coverdeal Holdings Limited.

 

NĂ€r det gĂ€ller hans lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att den Ă€r baserad i: Cypern och Tjeckien. 

 

Om vi ​​analyserar mĂ€klarens reglering: mĂ€klaren har en reglering av CySEC, med numret 231/14. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av GLOBTREX, mĂ€rkte vi att de erbjuder 3 (oavsett demokonto) olika typer av konton / planer: Startkontot, Smartkontot och Pro -kontot. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Startkonto: $ 100 minsta inledande insÀttning, 5 dagars kÀrnhandelsförsök, webinarier och seminarier.

Smart konto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 1.000, marknadsanalys, individuellt kontoassistans, marknadsundersökningsmail, webbseminarier och seminarier.

Pro-konto- Minsta initiala insÀttning pÄ 25.000 10 dollar, upp till XNUMXx hÀvstÄngseffekt, central handelsmarknadsanalys, kontoansvarig, marknadsundersökningsmail, webbseminarier och seminarier.

GLOBTREX kontotyper
GLOBTREX kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som GLOBTREX erbjuder Àr: MT5 -plattformen och Globtrex Trader.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som GLOBTREX tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en poÀng till förmÄn för mÀklaren.

GLOBTREX webbplats
GLOBTREX webbplats

GLOBTREX tillhandahÄller följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade parter: ordlista, nyheter om ekonomiska hÀndelser av intresse, nÄgra utbildningsvideor, vanliga frÄgor, förklaring av de finansiella produkter som GLOBTREX erbjuder verkligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

| Annan information om GLOBTREX |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: globtrex.com/es/

Telefonnummer: +357 25 635 040 och +420 228 226 814

E-post: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pÄ GLOBTREX <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att GLOBTREX -företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Ă€r att vi tror att det Ă€r bĂ€ttre att vara försiktig eftersom: det har en dĂ„lig reglering (av Cypern). Vi föreslĂ„r att du Ă€r försiktig. 

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om GLOBTREX? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

6 kommentarer om «GLOBTREX: Betyg och kommentarer»

 1. Vicente svar

  BRA I ETT ORD OCH EFTER ATT TAPNA MIN INVESTERING REDDADE I MÅNGA ÅR genom att lita pĂ„ det hĂ€r företaget, MER ÄN FÖRETAGET MED MANAGEREN ATT EN RIKTIG SCAMMER RADERADE MIG, EN SÅ HÄNDIG VÄXEL VAR MIN SKAMMARHANDLARE, JAG MÅSTE SIGA DET DET VÄRSTA SOM KAN HÄNDA MED NÅGON FÖR ATT FÖRSÖKA ATT LITA PÅ ATT TÄNKA ATT DE ÄR PROFESSIONELLA, ENDAST ÄR MÅLET ATT TA PENGAR OCH INVESTERA UTAN GRÄNSER UTAN EN STÄNGANDE MÅL I DIN VERKSAMHET, VAR FÖRSIKTIGT MED DIG GÖR DET FÖR ATT DET INTE Ă€r ett bedrĂ€geri.
  OCH DE SKALL FÖRSÖKA ATT ÖVERTALA DIG ATT SKAA IN MYCKET PENGAR SÅ ATT DIN VERKSAMHET SPARAS UTAN PROBLEM.
  JAG HOPPAS DETTA MEDDELANDET SPARAR DINA PENGAR I TID.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Vicente, tack för att du delar din erfarenhet med Globtrex. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn?

   hÀlsningar

 2. RAUL svar

  Var försiktig med dessa mÀnniskor, de Àr tjuvar, nÀr de drog sig tillbaka försökte de övertyga mig pÄ tusen sÀtt om att inte ta ut mina pengar tills de slutligen slutade svara pÄ mina meddelanden

  SCAMMERS ÄR VAD GLOBTREX ÄR OCH ALLA MĂ€nniskor som arbetar för denna grupp av rĂ„ttor

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej RaĂșl, tack för att du delar din erfarenhet med Globtrex. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sĂ€rskilt om det Ă€r information som du tror kan hjĂ€lpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn pÄ personer som kontaktade dig, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn?

   hÀlsningar

 3. Tita Ivan svar

  De lurade mig bara pÄ nÄgra dagar frÄn det att jag lade mina pengar pÄ deras konto för att berÀtta att jag har en förlust, men utan att motivera nÄgonting
  Du har ingen att prata med, det finns inte en enda mÀklare att veta med vem du kan prata med, varje gÄng dyker en annan upp och berÀttar att du kommer att arbeta med dem frÄn och med nu
  De arbetar inte med dig heller, de lĂ€mnar dig med öppna positioner som sĂ€ger att du lĂ€mnar det sĂ„ tills de kontaktar dig och de gör det aldrig och efter tvĂ„ veckor letar en annan mĂ€klare efter dig och berĂ€ttar, frĂ„n och med nu kommer du att arbeta med mig😂
  Du tÀnker 10 gÄnger innan du vill jobba med dem, att det inte hÀnder som jag.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Tita, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Globtrex. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *