✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

GMO -alternativ kommentarer

I denna avdelning Vi kommer att analysera mäklaren GMOption, en binär option och Forex mäklare. Mäklaren är baserad i Liverpool, Storbritannien. Mäklaren, åtminstone uppenbarligen, är inte reglerad, vi har inte hittat något omnämnande av dess förordning på sin webbplats.

Mäklaren är en del av företaget GMoption & LinkGM Limited.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vanligtvis i det här avsnittet av recensionen om mäklaren brukar vi analysera de olika typerna av konton som mäklaren erbjuder sina kunder, men i det här fallet kunde vi inte hitta någon typ av information om kontotyperna.

De plattformar för drift som mäklaren erbjuder är: en egen webbplattform.

Nu ska vi analysera de olika resurser och hjälpmedel som mäklaren erbjuder sina kunder och handlare.

GMOption -webbplats
GMOption -webbplats

Nu på jakt efter olika resurser och verktyg för företagets kunder och handlare hittar vi: en ordlista (ganska ofullständig och hälften på engelska), de har också en sektion med olika artiklar relaterade till investeringar, som bloggtyp, även om de är alla på engelska, också ett avsnitt som analyserar finansmarknadsaktivitet, även om det inte fungerar, åtminstone inte vid skrivandet av denna recension, har de ett utbildningscenter, även om det bara kan nås när vi har ett konto hos GM Alternativ, äntligen har de en sektion med utgångsdatum för priserna på de olika valutaparen för valutapar och andra tillgångar, även om det återigen är på engelska.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om GMOption

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta mäklaren eller se deras webbplats själv.

webbplats: www.gm-option.com/es/

Telefonnummer: + 44 2477180011

E-post: [e-postskyddad]

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt GMOption -mäklaren är inte pålitlig, och vi rekommenderar det inte Varför? Det är inte reglerat och vi har hittat många kommentarer från kunder som inte kunde ta ut sina pengar från företaget.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet.

Uppdatering från juli 2018- Tydligen är GMOption -webbplatsen inte längre tillgänglig.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare och användare kan rösta på mäklaren.

[demokrati id=”28″]
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

16 kommentarer om «GMO -alternativ: Betyg och kommentarer»

 1. jose svar

  Hälsningar, kan du ange vilket företag jag kontaktade dig

 2. Raul Leiva svar

  Detta företag ger mig inte 2000 euro tillbaka. Och webben finns inte längre. De är tjuvar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Raúl, det är synd vad du nämner, men det är sant, inte ens din webbplats är aktiv längre, synd. Hur länge har du inte kunnat kontakta dem?

   En hälsning.

  • kyperter svar

   hej raul, du kan söka hjälp, det finns hopp om att du kan kontakta dem

   • Rekommenderade mäklare

    Hej Sargis, förklara dig själv ...

 3. lili svar

  GMoption scammers Hej, jag investerade i gmoption5000 eur i november 2016 och min mäklare Jessy Lee lurade mig i slutet. Jag vill inte svara och jag kan inte ta ut pengar från kontot. De ringde mig från andra företag för att få tillbaka pengarna men jag kan inte lita på någon. Det är det andra företaget som lurade mig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Lili, faktiskt, din webbplats körs inte ens längre, vi beklagar mycket. Om du kan, berätta för webbplatsen för de "andra företagen att återfå pengarna" som du nämner, så vi ger dem en titt, en hälsning.

 4. Osman svar

  De är blufftjuvar
  Vissa bedragare kommer förr eller senare att betala för vad de har gjort med allt vi har investerat
  Eller så betalar de för det de har gjort med familjen eller med sig själva, hur illa du gör, du betalar för det.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Osman, tack så mycket för att du delar med dig av din erfarenhet av GMOption, kommer du ihåg hur du hittade dem? Menar du att du begärde uttag och de inte har returnerat pengarna?

   Hälsningar och vi är fortfarande uppmärksamma på dina kommentarer.

 5. anonym svar

  GM -alternativet är en bluff Jag rekommenderar inte jag försökte ta ut pengarna och de låter mig inte, inte heller svarar de på telefon eller mejl. därför har jag blivit rånad.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej "Anonym", tack så mycket för att du delar dina kommentarer med oss, vi har verkligen bedömt GMOption negativt. Kommer du ihåg hur du hittade dem?

   hälsningar

 6. william lopez svar

  Hej, be om din hjälp och ange tillsynsföretagen för att kunna göra motsvarande klagomål, eftersom det är orättvist att dessa människor leker med folkets goda vilja

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Guillermo, tack så mycket för din kommentar, problemet med GMOption är just att det är en EJ-REGLERAD mäklare, om det är en reglerad mäklare kan du kontakta tillsynsorganet för att kunna klaga, till exempel, men detta är inte fallet.

   Kan du berätta lite mer om din erfarenhet av GMOption?

   hälsningar

 7. Oscar Edilmer Castro-Moreno svar

  gmoption .com och gm-option .com är en bluff, stöld, bedrägeri #bedrägeri, i mars månad investerade jag 3000 USA och från och med idag 14 november 2017 trots att jag har bett dem flera gånger om att pengarna ska returneras inte De har velat göra det och utanför det svarar de inte på mejlen eller telefonerna. För ytterligare information om dessa bedragare och hur de gör det eller test kan du kontakta mig på cell 573123904623, [e-postskyddad]

 8. Oscar Edilmer Castro-Moreno svar

  gmoption .com och gm-option .com är en bluff, stöld, bedrägeri #bedrägeri, i mars månad investerade jag 3000 USA och från och med idag 14 november 2017 trots att jag har bett dem flera gånger om att pengarna ska returneras inte De har velat göra det och utanför det svarar de inte på mejlen, inte telefonerna.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Oscar, det är synd att läsa dina kommentarer, vi uppskattar att du delar din erfarenhet med oss, om du kunde utöka det skulle det vara till stor hjälp, hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *