Annonsera med oss

GMO -alternativ kommentarer

I denna avdelning Vi kommer att analysera mÀklaren GMOption, en binÀr option och Forex mÀklare. MÀklaren Àr baserad i Liverpool, Storbritannien. MÀklaren, Ätminstone uppenbarligen, Àr inte reglerad, vi har inte hittat nÄgot omnÀmnande av dess förordning pÄ sin webbplats.

MÀklaren Àr en del av företaget GMoption & LinkGM Limited.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vanligtvis i det hÀr avsnittet av recensionen om mÀklaren brukar vi analysera de olika typerna av konton som mÀklaren erbjuder sina kunder, men i det hÀr fallet kunde vi inte hitta nÄgon typ av information om kontotyperna.

De plattformar för drift som mÀklaren erbjuder Àr: en egen webbplattform.

Nu ska vi analysera de olika resurser och hjÀlpmedel som mÀklaren erbjuder sina kunder och handlare.

GMOption -webbplats
GMOption -webbplats

Nu pÄ jakt efter olika resurser och verktyg för företagets kunder och handlare hittar vi: en ordlista (ganska ofullstÀndig och hÀlften pÄ engelska), de har ocksÄ en sektion med olika artiklar relaterade till investeringar, som bloggtyp, Àven om de Àr alla pÄ engelska, ocksÄ ett avsnitt som analyserar finansmarknadsaktivitet, Àven om det inte fungerar, Ätminstone inte vid skrivandet av denna recension, har de ett utbildningscenter, Àven om det bara kan nÄs nÀr vi har ett konto hos GM Alternativ, Àntligen har de en sektion med utgÄngsdatum för priserna pÄ de olika valutaparen för valutapar och andra tillgÄngar, Àven om det Äterigen Àr pÄ engelska.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om GMOption

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta mÀklaren eller se deras webbplats sjÀlv.

webbplats: www.gm-option.com/es/

Telefonnummer: + 44 2477180011

E-post: [e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt GMOption -mÀklaren Àr inte pÄlitlig, och vi rekommenderar det inte Varför? Det Àr inte reglerat och vi har hittat mÄnga kommentarer frÄn kunder som inte kunde ta ut sina pengar frÄn företaget.

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet.

 

Uppdatering frÄn juli 2018- Tydligen Àr GMOption -webbplatsen inte lÀngre tillgÀnglig.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare och anvÀndare kan rösta pÄ mÀklaren.

 

Vad tycker du om GMOPTION? Vad har du haft för erfarenhet?

Annonsera med oss

16 kommentarer om «GMO -alternativ: Betyg och kommentarer»

 1. jose svar

  HÀlsningar, kan du ange vilket företag jag kontaktade dig

 2. Raul Leiva svar

  Detta företag ger mig inte 2000 euro tillbaka. Och webben finns inte lÀngre. De Àr tjuvar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej RaĂșl, det Ă€r synd vad du nĂ€mner, men det Ă€r sant, inte ens din webbplats Ă€r aktiv lĂ€ngre, synd. Hur lĂ€nge har du inte kunnat kontakta dem?

   En hÀlsning.

  • sargis svar

   hej raul, du kan söka hjÀlp, det finns hopp om att du kan kontakta dem

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Sargis, förklara dig sjÀlv ...

 3. lili svar

  GMoption scammers Hej, jag investerade i gmoption5000 eur i november 2016 och min mÀklare Jessy Lee lurade mig i slutet. Jag vill inte svara och jag kan inte ta ut pengar frÄn kontot. De ringde mig frÄn andra företag för att fÄ tillbaka pengarna men jag kan inte lita pÄ nÄgon. Det Àr det andra företaget som lurar mig

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Lili, faktiskt, din webbplats körs inte ens lÀngre, vi beklagar mycket. Om du kan, berÀtta för webbplatsen för de "andra företagen att ÄterfÄ pengarna" som du nÀmner, sÄ vi ger dem en titt, en hÀlsning.

 4. Osman svar

  De Àr blufftjuvar
  Vissa bedragare kommer förr eller senare att betala för vad de har gjort med allt vi har investerat
  Eller sÄ betalar de för det de har gjort med familjen eller med sig sjÀlva, hur illa du gör, du betalar för det.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Osman, tack sÄ mycket för att du delar med dig av din erfarenhet av GMOption, kommer du ihÄg hur du hittade dem? Menar du att du begÀrde uttag och de inte har returnerat pengarna?

   HÀlsningar och vi Àr fortfarande uppmÀrksamma pÄ dina kommentarer.

 5. anonym svar

  GM -alternativet Àr en bluff Jag rekommenderar inte jag försökte ta ut pengarna och de lÄter mig inte, inte heller svarar de pÄ telefon eller mejl. dÀrför har jag blivit rÄnad.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej "Anonym", tack sÄ mycket för att du delar dina kommentarer med oss, vi har verkligen bedömt GMOption negativt. Kommer du ihÄg hur du hittade dem?

   hÀlsningar

 6. Guillermo Lopez svar

  Hej, be om din hjÀlp och ange tillsynsföretagen för att kunna göra motsvarande klagomÄl, eftersom det Àr orÀttvist att dessa mÀnniskor leker med folkets goda vilja

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Guillermo, tack sÄ mycket för din kommentar, problemet med GMOption Àr just att det Àr en EJ-REGLERAD mÀklare, om det Àr en reglerad mÀklare kan du kontakta tillsynsorganet för att kunna klaga, till exempel, men detta Àr inte fallet.

   Kan du berÀtta lite mer om din erfarenhet av GMOption?

   hÀlsningar

 7. Oscar Edilmer Castro Moreno svar

  gmoption .com och gm-option .com Àr en bluff, stöld, bedrÀgeri #bedrÀgeri, i mars mÄnad investerade jag 3000 USA och frÄn och med idag 14 november 2017 trots att jag har bett dem flera gÄnger om att pengarna ska returneras inte De har velat göra det och utanför det svarar de inte pÄ mejlen eller telefonerna. För ytterligare information om dessa bedragare och hur de gör det eller test kan du kontakta mig pÄ cell 573123904623, [e-postskyddad]

 8. Oscar Edilmer Castro Moreno svar

  gmoption .com och gm-option .com Àr en bluff, stöld, bedrÀgeri #bedrÀgeri, i mars mÄnad investerade jag 3000 USA och frÄn och med idag 14 november 2017 trots att jag har bett dem flera gÄnger om att pengarna ska returneras inte De har velat göra det och utanför det svarar de inte pÄ mejlen, inte telefoner.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Oscar, det Àr synd att lÀsa dina kommentarer, vi uppskattar att du delar din erfarenhet med oss, om du kunde utöka det skulle det vara till stor hjÀlp, hÀlsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *