Annonsera med oss

Kommentarer om GNT Capital, Global Next Trades

 

I denna avdelning vi analyserar mäklaren GNT Capital - Global Next Trade (kallas även gntcapital.com), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen GNT Capital - Global Next Trade för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om GNT Capital - Global Next Trade ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det GNT Capital - Global Next Trade ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: GNT Capital Ltd.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren ser vi att den inte nämner något om dess reglering, allt tyder på att det är ett oreglerat företag.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av GNT Capital, noterar vi att det inte riktigt ger information om att erbjuda olika kontotyper, som vanligt, så vi kunde inte hitta mycket information.

den plattformar att fungera som GNT Capital erbjuder är: MT4 -plattformen. Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som GNT Capital tillhandahåller på sin webbplats.

Webbplats: GNT Capital / Global Next Trade
Webbplats: GNT Capital / Global Next Trade

GNT Capital tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: De ger verkligen inga resurser, vi har bara kunnat hitta en grundläggande guide på MT4 -investeringsplattformen.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om GNT Capital

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplatshttps://gntcapital.com/

Telefonnummer: tillhandahålls inte

E-post[e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om GNT Capital - Global Next Trade. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

 

>>> Bedömning på GNT Capital - Global Next Trade <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget GNT Capital - Global Next Trade är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2021

 

När vi ser allt detta rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom: även om det är en reglerad mäklare, men tyvärr är FSA -förordningen mycket osäker och som en följd av detta har tusentals människor blivit lurade av mäklare som regleras av detta organ. Det har kontor i länder med ett mycket dåligt rykte (Cypern och Seychellerna); När vi letade efter recensioner om GNT Capital - Global Next Trade fann vi flera negativa recensioner som varnade för denna mäklare. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Uppdatering juni 2020 ⛔ : i juni 2020 CONSOB tillagd GNT Capital till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd.

 

Uppdatering augusti 2020 ⛔ : i juni 2020 CONSOB tillagd GNT Capital till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.  

Vad tycker du om GNT Capital? Vad har du haft för erfarenhet?

Annonsera med oss

29 kommentarer om «GNT Capital - Global Next Trade: Betyg och kommentarer»

 1. Eldir santos svar

  Jag har ett problem med den här mäklaren, tjänsten är hemsk, assistenterna är alla online men de svarar inte på mig, de ber redan om flera uttag och de fortsätter med ursäkter och skjuter alltid ut uttagningsdagen. var mycket försiktig när du investerar i denna GLOBAL NEXT TRADER -mäklare

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Eldir, med eller utan kontor, den här mäklaren är ett bedrägeri, ett bedrag. Tack för att du frågade om GNT Capital - Global Next Trade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Du kan läsa deras recension och kommentarer här: https://brokersrecomendados.com/gnt-capital-global-next-trade-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 2. CESAR CRUZ svar

  Kan du berätta vilken mäklare som är mest rekommenderad med ansikte mot ansikte kontor i Monterrey Mexico? Jag vill investera och de har bara nämnt GNT CAPITAL som mitt bästa alternativ

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej CESAR, med kontor eller utan dem, denna mäklare är ett bedrägeri, ett bedrägeri. Tack för att du frågade om GNT Capital - Global Next Trade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Du kan läsa deras recension och kommentarer här: https://brokersrecomendados.com/gnt-capital-global-next-trade-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 3. Obdulio Flores svar

  Min kommentar och fråga var mycket längre och de klippte den, de lade bara det som passade dem, så jag kommer också att ha mina tvivel mot dig, hälsningar!

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Obdulio, vi tog bort den del som var förvirrande och osammanhängande, vi vill att våra användare ska kunna läsa kommentarer som är vettiga. Till exempel, om du frågar om GNT Capital kan vi säga att det är en mäklare som SCAMS investerare, ber dem om pengar och sedan aldrig investerar dem och sätter fiktiva saldon på plattformarna, gör att det kapitalet går förlorat och voila, de behåller pengarna från investerarna. Det är en mäklare på en liten ö i Karibien (Saint Vincent och Grenadinerna) som inte har någon reglering av något slag och när de ser att det finns många klagomål försvinner de och startar ett annat företag. Det är ett riktigt bedrägeri.

   Hälsningar.

 4. Obdulio Flores svar

  Jag har letat efter en bra mäklare i Monterrey och de har rekommenderat mig till GNT -kapital

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Obdulio, tack för att du frågade om GNT Capital - Global Next Trade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Du kan läsa deras recension och kommentarer här: https://brokersrecomendados.com/gnt-capital-global-next-trade-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 5. Romeo svar

  Denna mäklare, om det är vad de kallar det, är det värsta som finns, den har en usel tjänst, de betalar inte uttag, de har en mycket landsbygdsteknik, personalen är inte professionell och nämner inte ägarnas rika barn spelar verksamheten. Kort sagt, ägaren eller enheten bakom detta borde sitta i fängelse.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Romeo, tack för att du delar din erfarenhet med GNT Capital - Global Next Trade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 6. Jerry gonzalez svar

  VARNING för denna "mäklare"
  1) Deras likviditetstjänst är usel, från diagrammen som inte matchar Fördröjning i priserna på ALLA tillgångar och instrument de påstår sig ha.
  2) De ger dig inte lätt tillbaka ditt kapital när du begär ett uttag, och han talade om realkapital, inte obligationer, kapital på mer än 50K USD de tar upp till 3 månader att returnera det, och de levererar det inte i full.
  3) Hemsk kundservice, de ringer dig bara för att göra en insättning och lovar dig allt; då svarar de inte ens.
  4) Rodolfo Guerra, Luis Chapa och deras andra VD: ar presenterar bara sina ansikten för dig när de är intresserade av att du placerar pengarna, men då svarar de inte ens på dig.
  5) De tar ut oerhört dyra insättnings- och uttagsavgifter.
  6) Spread och provision, mycket hög och för en mycket dålig service.

  slutsats: den sämsta mäklare jag någonsin har känt, jag rekommenderar det inte och det är därför som många användare har tagit ut sina pengar därifrån, till botten av Mike Orea SFX tog ut sina pengar på grund av problem med nämnda mäklare, var allvarligt försiktig.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Jerry, tack för att du delar din erfarenhet med GNT Capital - Global Next Trade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 7. Stefany svar

  Den första mäklaren som opererade på MT4 gör en intern överföring, för extremt snabb insättning, jag opererade bara 1 månad och jag hade många interna problem som jag bad om att byta från mt4 till mt5, de tog 1 hel månad, nu är pengarna in backoffice, på ett mt5 -konto, jag har gjort uttagningsbegäran 4 gånger, jag har försökt ta ut i ytterligare en månad och huvudstaden kommer inte, varken chatten ger mig en anledning eller kontaktmeddelandena ger ett svar.

 8. Andres Mel svar

  DE ÄR LJUGARE SCAMMERS ... EN PERSON KONTAKTERADE MIG FÖR ATT BJUDA MIG MÄKLAREN MED EN VÄLDIGT intressant presentkupong med en minsta insättning på en hundra dollar som kampanjen INTE finns på sidan .... Jag ställer några frågor om förordningarna ... han försäkrar mig om att det är reglerat av ASIC ... jag går in på sidan och den är falsk ... SIDAN ÄN 😂😂😂 MYCKET KUL…. OCH PERSONEN BÖRJAR ATT SVARA MYCKET DÅLIGT ... JAG SÄGER HOM FÖR ATT I MITT LAND LYGER SÅ SOM ÄR DET SAMMA SOM SKAMMAR ... DE SVARAR ATT SOM JAG INTE HAR GJORT INSÄTTNINGEN SEDAN ATT DE INTE har lurat mig ... MEN DE BERÖVER ALDRIG MIG INTE ATT DE LJUGT TILL MIG FÖR ATT GÅ IN I DIN MÄKARE ... VAR MYCKET FÖRSIKTIG I VAD MÄKLAREN ANGÅR ... LÅT INTE FRÅNAS AV GAVKORT ... INGEN GER PENGAR ... FORSKNING OCH VERKSAMHET I REGLERADE OCH KÄNDA MÄKLARE MED ERFARENHET ...

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Andres, tack för att du delar din erfarenhet med GNT Capital - Global Next Trade. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 9. gerardo svar

  Jag förstår inte den här mäklarens negativa kommentarer. Jag har varit hos dem i 2 år med ett MAM -konto och jag har aldrig haft något problem, om jag en gång hade ett tekniskt problem och de löste det inom 30 minuter, tack vare att de har personlig uppmärksamhet och även en tekniskt team inom mäklaren som tar hand om all teknik.

  Jag ser mycket drama i frågan om CIMA -reglering ... stoppa filmerna, det är inte som i dem. GNT är en seriös och mycket transparent mäklare och har alltid följt vad som föreskrivits i 2 år. De ökar till och med dina förmåner med tiden på grund av lojalitetsfrågor, dessutom har de redan berättat för mig att en ny förordning kommer att träda i augusti, och det är Australien (ASIC).

  ****** FALSK KOMMENTAR, GJORT AV MÄKLAREN FÖR ATT LADDA ****

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Gerardo, tack för att du delar din erfarenhet med GNT Capital - Global Next Trade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 10. HANDLARE98 svar

  De är bedragare. Jag rekommenderar inte att de arbetar med dessa bedragare, de arbetar till och med med en pirat "investeringsfond" som heter SFX trading, som fortfarande inte har någon reglering i Mexiko, även om de säger ja, de nämner inte riktigt regleringsnumret inför National Banking Commission på deras sida. i Mexiko och om jag har fel att de ger sin reglerande roll eller någon garanti som jag tvivlar på, så bättre ta hand om dessa människor, har jag bara hittat deras Instagram där de skryter med livsstilen med kundernas pengar ser verkligen deras Instagram av dessa företag ser den officiella Mike Orea Instagram och ser den rena SFX -handelsbluffaren jag räknar med på dessa råttor.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Trader98, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av GNT Capital, kommer du ihåg hur du hittade dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Vad exakt sa de till dig när du ville dra ut?

   SFX Trading, du menar det här företaget?

   hälsningar

 11. Andres Olave svar

  Fruktansvärd service, de lovade oss tjänster för insättningen på +3000 US ,,, de undvek oss, när det gäller handel, spridningarna förändrades i deras position, du kan vinna i grafen men när du såg operationerna var de negativa MEGA MANIPULERAD! Jag pratade med cheferna och en säljare och de gav mig aldrig någon lösning eller svar, NULL REKOMMENDERADE DENNA MÄKLARE

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Andres, tack för att du delar din erfarenhet med GNT Capital. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

 12. Christian razo svar

  Jag investerade i denna mäklare och när jag ville ta ut mina pengar kom de på att det inte gick att göra, med hjälp av misstag som de själva gjorde som en förevändning. Kontrollera mycket bra var du ska investera

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Christian, tack för att du delade med dig av din erfarenhet av GNT Capital, kommer du ihåg hur du hittade dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Vad exakt sa de till dig när du ville dra ut?

   hälsningar

 13. Yaki svar

  GOD MORGEN VÄNLIGEN KAN DU REKOMMENDERA MIG EN MÄKLARE SOM KAN HANDLA FOREX I USA MED METATRADE4 PLATFORM

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Yaki, ja, enkelt sätta in Google en reglerad mäklare i USA, det finns verkligen många alternativ.

   Hälsningar.

 14. Luis Chapa svar

  Du kan hitta mycket information på webben om skillnaderna mellan Cima- och Fca -förordningarna, toppregleringen övervakas av amerikanska och brittiska tillsynsmyndigheter. Uppenbarligen är Cima autonom men antar praktiskt taget samma regler, men jag bifogar skillnaderna som påverkar detaljhandelsanvändaren. och den största skillnaden jämfört med reglerande kapital.

  Cima kräver 350 tusen dollar av reglerande kapital och Fca kräver 750 tusen av reglerande kapital, det kan öka beroende på om du är en market maker mäklare eller inte, vilket inte är fallet med GNT.
  I båda har du samma juridiska konsekvenser över hela världen om bedrägeri begås, etc. Du kan hitta denna information hos företag som är engagerade i att göra juridisk hantering för en finansiell mäklare.
  Cimas beslut fattades eftersom de tack vare förändringarna 2018 påverkar detaljhandelskunden på följande sätt.

  Cima låter dig ha nivå 1 -banker precis som fca
  Cima tillåter dig större hävstångseffekt eftersom det i fca bara tillåter 1:30
  Båda tillåter marginalen stängning
  Båda tillåter cfd och fysisk handel
  Båda kräver fysisk närvaro
  Båda kräver strikt efterlevnad som regleras enligt internationella standarder
  Båda tillåter negativt saldoskydd och separerade konton
  Cima tillåter kontantrabatter och fca gör det inte.
  Cima tillåter bonusar och fca, (GNT rekommenderar inte eller ger ett bonusprogram)
  Detta är bland annat varför många mäklare flyttar till Karibien eftersom förändringar i regelverk påverkar mäklaren och slutanvändaren.

  Gnt förstår vikten av en högnivåreglering eftersom detta ger kunden mer förtroende för en mäklare som är reglerad i olika enheter, men våra kunders nuvarande behov tillgodoses med Cima eftersom vår marknad är Latam, angående FCA, GNT kommer att söka denna förordning så snart vi kommer in på den europeiska marknaden. (vi meddelar dig så snart vi börjar det
  Framtida process)

  Bifogade länken till min linkedin och en PR -release av Metaquotes om GNT Capital i Latam

  metatrader5 .com / sv / nyheter / 1912
  linkedi n.com/in/luis-chapa-gonzalez

  Hälsningar och förhoppningsvis snart ange din profilstandard och kan rekommendera oss som en hög och pålitlig Prime Broker.

  hälsningar

  hälsningar,
  Atte: Luis Chapa
  VD GNT CAPITAL

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Luis, vi håller helt med, och vi rekommenderar starkt att inte arbeta med mäklare med "reglering" av CIMA eller FSA, vi anser att de inte är tillförlitliga regler, och vi tror också att om kunder har problem, kommer de förmodligen aldrig att kunna för att få något svar eller hjälp. Vi säger detta för att vi har sett hundratals och hundratals fall av lurade människor som inte kan få någonting tillbaka, inte bara med "föreskrifterna" från CIMA eller FSA, utan med ännu allvarligare regler ... Så vi litar helt enkelt inte på i en sådan "förordning". Tack också för informationen.

   Hälsningar.

 15. Luis chapa svar

  God eftermiddag, tack på förhand för att du tog dig tid att betygsätta vårt företag, jag bifogar följande kommentarer om din bedömning och jag hoppas att du kan förbättra recensionen av vår mäklare.

  1- Reglering: Gnt är registrerat i Saint Vincent och Grenadinerna samt inarbetat i Mexiko eftersom hela vårt team är mexikanskt och de arbetar varje dag för att ge bästa uppmärksamhet åt våra kunder, detta finns på vår webbplats, för På Å andra sidan utfärdar San Vicente ingen reglering som den är, men den avger ett juridiskt yttrande om hur företaget kan fungera som mäklare som Alpari och andra erkända mäklare. (Det är värt att nämna att Gnt -kapitalet är i färd med att reglera Cima på Caymanöarna eftersom det geografiskt ligger närmare våra huvudkontor och vi måste klara den processen under de kommande 2 månaderna. (Cima anses vara en förordning med FCA -nivån) och är en mer solid reglering än San Vicente)

  2- Gnt Capital är inte ett nytt företag, det har funnits på marknaden i mer än 3 år, men det var specialiserat på att tillhandahålla exklusiva tjänster till viktiga investeringsfonder i Latam och likviditet till andra börser och mäklare i Latam, dock 2018 började sin verksamhet för detaljhandeln.

  3-Plattformarna vi erbjuder är mt4, mt5 och Gtrader-förskottet som gör att du kan köpa och sälja mer än 400 instrument inklusive kryptofysik. (Vår app kommer snart att finnas på iOS och Android.)

  4-alla våra kontaktuppgifter och plats för kontoren finns på vår webbplats, en opålitlig mäklare avslöjar aldrig sina aktieägare, mycket mindre dess plats. (inte fallet med Gnt -kapital)

  5- En del av de resurser som vi tilldelar användaren är en bok som skapats av företaget så att kunderna kan lära sig mer om de finansiella marknaderna och få en mer framgångsrik handel.

  6- Det är korrekt att vi inte erbjuder olika typer av konton, eftersom vi behandlar våra kunder individuellt och specialiserade, vi har också investeringslinjer för att stödja våra kunder så att de tjänar mer, om de vinner vinner vi om de förlorar förlorar vi. (Snart kommer vi att inkludera de olika kontotyperna så att klienten kan göra det bästa alternativet.)

  7- Gnt capital är en 100% STP-mäklare, därför finns det ingen intressekonflikt mellan våra kunder och företaget.

  Vi kommer att meddela dig om de nya ändringarna så att du bättre kan bedöma vår mäklare.

  tack

  Atte Luis Chapa,
  VD GNT CAPITAL

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Luis, tack så mycket för informationen om GNT Capital, även om vi inte alls håller med om att en ”reglering” på Caymanöarna är på nivå med en FCA -förordning, inte alls, faktiskt tror vi tvärtom.

   Kan du ge oss länken till "införlivandet i Mexiko" som du nämner? Kan du också ge oss din Linkedin? Vi har inte lyckats hitta dig, precis som alla andra VD för något företag.

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *