Go Markets Kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera Go Markets (kallas även av namnet: gomarkets.eu), är en mäklare av Forex y CFD. Rekommenderas Go Markets verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Go Markets ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det Go Markets ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Go Markets nämner vara del av: Go Markets Ltd.

 

❌ När det gäller din läge, nämner mäklaren att den är baserad på Cypern.

 

❌ Om vi ​​analyserar din föreskrifter, är Go Markets Ltd licensierad och reglerad på Cypern av CySEC.

 

UPPMÄRKSAMHET: Go Markets har en reglering av DÅLIG KVALITET. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som Go Markets erbjuder, märkte vi att den erbjuder 2 olika typer av konton: Standardkonto och Go Plus + -konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Standardkonto: minsta initiala insättning på 100 tillgängliga spreads från 1.1 pips, 60+ handelsinstrument.

Gå Plus + -konto: minsta initiala insättning på € 250, kommission av € 2 per sida per standardparti, 60+ handelsinstrument, spridningar från 0.0 pips, dedikerad kontohanterare.

 

Go Markets kontotyper
Go Markets kontotyper

På följande bilder kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek

Las plattformar att fungera som Go Markets erbjuder är: plattformen MT4.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Go Markets tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

Go Markets webbplats
Go Markets webbplats

Go Markets tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live -diagram, ekonomisk kalender, nyheter, informationsartiklar, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🌐 Annan information om Go Markets🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: gomarkets.eu

📞 Telefonnummer: +61 3 8566 7680 (internationellt) / 1800 88 55 71 (Australien) / +357 25023910 (Cypern) / +44 203 (Storbritannien)

📧 E-post: [e-postskyddad] - [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar Go Markets. Vi utför denna granskning och bedömning, på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Värdering på Go Markets ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Go Markets är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag rekommenderar vi dig att vara försiktig, eftersom: det är en mäklare som regleras av en enhet som vi anser vara osäkra, det är baserat i ett farligt land att investera (Cypern), när vi letar efter recensioner om Go Markets vi gjorde inte hittar någon annan recension, tror vi att det är en ny mäklare, utan meritlista. ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

Uppmärksamhet: enligt klientmeddelanden Go Markets är länkat till FX88, en bedräglig mäklare som har anklagats för att bedra många människor.

 

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Go Markets? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *