✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget GO4REX är ett säkert företag eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om GO4REX och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsgo4rex.com
???? företaget*FX Capital Ltd och Karjuk Ltd
⚖️ regleringFSA (Seychellerna)
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformMT4
📌 AdressSuite C, Orion Mall Palm Street, Victoria Mahe, Seychellerna
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 29 november 2018
FöretagstypCFD:er och valutamäklare

företaget: ⚠️ GO4REX ägs av FX Capital Ltd och Karjuk Ltd,

Plats: GO4REX nämner att vara belägen i Seychellerna, ett skatteparadis, en plats som INTE REKOMMENDERAS. Om du bestämmer dig för att lita på ett företag baserat här måste du veta att dina pengar inte har någon typ av skydd, det är mycket riskabelt, tänk efter två gånger innan du litar på det här företaget. Vi kan redan berätta att vi är oroade över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är GO4REX?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det GO4REX är en: cfds och valutamäklare.

Kontotyper

Typ av kontoMinsta initiala insättning
Básico$250
brons$1000
silver$2500
Guld$10000
Platina$25000

Information på webben

go4rex hemsida 1
binär kommentar

Här visar vi dig en skärmdump av GO4REX-webbplatsen, som är Go4rex.com. Fångsten gjordes i SEPTEMBER 2022.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer:

 • Argentina, Buenos Aires +541152190320
 • Chile, Santiago +56229381506
 • Colombia, Bogota +5715086171
 • El Salvador, San Salvador +50321131757
 • Mexiko, Mexico City +525541703865
 • Panama +5078337905
 • Paraguay +59598005410012
 • Peru, Lima +5117063278
 • Storbritannien +442038078564
 • Uruguay +5984054565

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad]

*GO4REX-reglering

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Detta företag nämner att vara reglerad i Seychellerna, denna plats används eftersom regleringen av denna typ av land praktiskt taget är obefintlig. Det är nästan samma sak som att arbeta med en oreglerad mäklare. Det vill säga om du arbetar med en mäklare med den här typen av reglering är du tyvärr 100% oskyddad. Därför, på regulatorisk nivå, är tyvärr GO4REX en helt farlig och mycket osäker mäklare.

???? GO4REX slutbetyg ????

Som du kan se har vi utfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos Go4rex och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: De nämner att vara belägen på en MYCKET OSÄKER plats

reglering: De nämner att vara reglerad av en mycket oseriös och framför allt osäker regulator, som Seychellerna. Det finns en tydlig brist på säkerhet på regulatorisk nivå.

Kom ihåg att företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter (i det här fallet Superintendency of Banks (Financial Regulator of Ecuador). Var EXTREMT FÖRSIKTIGT.

Go4rex definierar sig själv som en mäklare specialiserad på valuta och CFD:er baserad på Seychellerna, en plats som i det finansiella sammanhanget ofta väcker frågor om robustheten i säkerhet och reglering. Trots att de säkerställer deras reglering av en enhet på Seychellerna, väcker den allmänna uppfattningen om lämpligheten och effektiviteten hos dessa tillsynsmyndigheter legitima frågor. Därför, innan du gör något åtagande gentemot Go4rex, är det absolut nödvändigt att göra en djupgående och uttömmande forskning för att verifiera äktheten av deras plats och styrkan i den förordning som de verkar under.

Denna grundliga granskning bör inkludera en detaljerad analys av tillsynsenheten i Seychellerna, bedöma dess meritlista och effektivitet i att upprätthålla finansiella regleringar. Dessutom är det viktigt att undersöka åsikter och erfarenheter från andra användare som tidigare har interagerat med Go4rex, eftersom de ger värdefull insikt om tillförlitlighet och transparens i finansiell verksamhet. Transparens och säkerhet är avgörande aspekter av finansiell verksamhet, vilket gör det viktigt att utföra rigorös forskning om plats, reglering och tidigare användarupplevelser. Dessa steg är väsentliga för att fatta välgrundade beslut och effektivt skydda ekonomiska intressen.

🚨🚨 Slutsats: av de nämnda skälen är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och väldigt osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

GO4REX Nyheter:

datum Uppdatering – nyheter
juni 2022Klagomål mot Go4rex från finansiell regulator: Superintendentency of Banks (finansiell tillsynsmyndighet i Ecuador).
Augusti 2022
Vi får ett stort antal meddelanden från Go4rex-kunder som hävdar att de inte kan ta ut sitt kapital.

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med GO4REX.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av GO4REX

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar GO4REX

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till GO4REX?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera GO4REX?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är GO4REX pålitlig?

Nej. GO4REX är inte tillförlitligt, det är ett mycket osäkert företag: det nämner att vara på en mycket osäker plats, Seychellerna, ett skatteparadis och reglerat av en enhet från samma plats, vilket är något som visar på mycket ekonomisk osäkerhet. Deras hemsida, även om den är ganska gammal, skapar inget förtroende. VAR VÄLDIGT FÖRSIKTIG.

Hur får man tillbaka pengar från GO4REX?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

836 kommentarer om «Go4rex: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Carlos N svar

  Hälsningar, jag gick in i GO4REX och först sa de till mig att gå in med bara 100, sedan ringde de mig och berättade att 100 USD VAR en öppning och att för att börja var jag tvungen att sätta in 1200 men eftersom jag låtsades att jag inte hade det , de sänkte mig till 800 tills jag nådde 250 och betalade 250 med kreditkort, totalt investerade jag 350, sedan lämnade de mig bakom, och efter en och en halv månad skickade de mig ett mail där de drog 20 USD för kontounderhållsavgift, men de har ändå glömt bort det, de ringde mig inte eller så, sedan skickade jag ett mail och berättade att jag ville gå för att de inte har hjälpt mig alls, och att jag behövde pengarna tillbaka p.g.a. Jag ville betala kreditkorten, de hjälpte mig inte. De svarade ingenting, men nu ringer de mig igen och berättar att internt har min investering genererat vinster på 9500 1500 USD och att jag måste sätta in 10 XNUMX för att ta ut pengarna. USD för att dessa medel ska frigöras till mitt konto. På grund av kommentarerna jag har läst på den här sidan har jag haft tvivel och jag har inte svarat på dem och för närvarande har de ringt mig mer än XNUMX gånger.
  Jag skulle vilja att dina erfarenheter hjälper mig att fatta ett beslut, vad gör jag åt det, sätter jag inte längre in hos dig...? Och hur skulle jag få tillbaka det jag investerade...?
  Och om någon har bra erfarenhet av en pålitlig mäklare kan de rekommendera det till mig.
  Tack.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Carlos, allt du sätter in med dessa GO4EX-svindlare kommer du att förlora, men du kan återställa det, om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Du kan granska vår rankning av rekommenderade mäklare i menyn på vår webbplats och se om någon övertygar dig.

   Hälsningar.

  • Ana svar

   Investera INTE dina pengar med dessa människor från go4rex eftersom de är bedragare och tjuvar De har tagit $25 600 från mig med bedrägeri och lögner och det är allt jag hade för att överleva min ålderdom, snälla investera inte dina pengar med dessa människor från go4rex. .

 2. sonia morejon svar

  Jag behöver information om återställningssystemet som du utför, om du kan hjälpa mig genom att skicka information eftersom jag blev lurad i en mycket stor mängd av GO4REX

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Sonia, om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller fyll i formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

   • Ängel Ramirez

    Kan du hjälpa mig jag förlorade nästan 5000 dollar

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Angel, om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller fyll i formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

    Hälsningar.

   • Ana

    Investera INTE dina pengar med dessa go4rex-folk, de är bedragare och tjuvar, de har tagit $25 600 från mig med bedrägeri och lögner och det är allt jag hade för att överleva min ålderdom, snälla investera inte dina pengar med dessa go4rex-folk.

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Ana, många av våra användare har fått tillbaka sina pengar, låt dem utvärdera ditt fall. De, tyvärr, returnerar aldrig pengarna de får från sina kunder, du måste återfå dem själv på annat sätt, de är ett bedrägeri, de skapar vinsten på konstgjord väg och sedan ber de dig om en lösensumma för dina egna pengar, de skapar dem och de kommer aldrig att ge dig dina pengar tillbaka, även om du betalar vad de säger är det ännu en bluff.

    Tack för din kommentar om Go4rex. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

    Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få pengarna tillbaka, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

 3. LORRAINE svar

  HEJ, GOD DAG, JAG GJORDE EN INSÄTTNING PÅ 100 DOLLAR, TYVÄRR KOM MÅNGA BRA REFERENSER FÖR MIG OM GO4rEX OCH JAG LITAR PÅ. EFTER EN MÅNAD HAR DE INTE GIFT MIG ALTERNATIV ATT TA UT MINA MEDEL (DE BERÄTTADE MIG ATT JAG KUNNE TA UT SOM NÄR JAG VILLE). DET BÖR NÄMNAS ATT JAG SOM JAG LITAR PÅ SÄND MIN DOKUMENTATION MED E-POST. AV ARBETSSKÄL HAVDE JAG INTE HAVDE AKTIVITET I MÄKLAREN OCH DE TJÄNDE MIG EN AVGIFT PÅ 10 DOLLAR FÖR INAKTIVITET OCH DET VISAR ATT JAG HAR ETT LÄGRE SALDO. MEN JAG ÄR RÄDD ATT DE SKA HOTA MIG ELLER KOMMA TILL MITT HUS ELLER VILL UPPFINNA MIG EN SKULD. DET VÄRSTA AV ALLT ÄR ATT JAG INTE LITAR PÅ MIN INTUITION EFTERSOM MÄNNISKOR SOM JAG HAR TELEFONKOMMUNIKATION HAR EN VÄLDIGT KONSTIG OCH VÄLDIGT ENÅDIG ACCENT. JAG ÅNGRAR ATT ATT INTE HAR UTFÖRT BÄTTRE OCH HITTADE INTE DEN HÄR SIDA MEN JAG ÄR GLAD ATT DE BETALAR SINA FALL SÅ ATT DE INTE FALLER NER. TACK

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej LORENA, de är bedragare, du måste alltid titta noga på recensionerna eftersom de tyvärr många gånger själva falskt skapar de negativa recensionerna för att förvirra investerare och de brukar säga att de negativa kommer från konkurrenterna.

   Hälsningar.

  • Ely svar

   Hej, samma sak hände mig, men jag har inte fyllt i formulären eller skickat min information, vad råder du mig att göra?

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Ely, ge dem inte mer information och mindre pengar, de är bedragare och kommer alltid att försöka stjäla från dig, blockera deras samtal och svara inte på e-postmeddelanden, var inte uppmärksam på någon typ av hot.

    Hälsningar.

 4. Mariuxi flicka svar

  De krävde mycket enträget att jag skulle ladda upp min information till ett foto av kortet och andra personliga dokument som var tydligt läsbara och jag gjorde det inte för en gång ringde de mig och jag hörde flera röster som skrattade konstigt och ibland den som ringde jag pratade först med en gringa som lärde mig spanska, för det andra som venezuelan eller och så vidare, så jag ville inte fortsätta även om jag redan hade gjort en insättning på 100 dollar för att se hur det gick och jag bestämde mig för att ringa eftersom jag ville att de skulle återbetala mig och de svarade mig inte längre. men när jag skickade ett meddelande till dem för att kunna ladda upp min information ringde de mig direkt. Och om det är en bluff, var mycket försiktig, jag får till och med ett inaktiverat meddelande.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Gabriel, många av våra användare har fått tillbaka sina pengar, låt dem utvärdera ditt fall. De, tyvärr, returnerar aldrig pengarna de får från sina kunder, du måste återfå dem själv på annat sätt, de är ett bedrägeri, de skapar vinsten på konstgjord väg och sedan ber de dig om en lösensumma för dina egna pengar, de skapar dem och de kommer aldrig att ge dig dina pengar tillbaka, även om du betalar vad de säger är det ännu en bluff.

   Tack för din kommentar om Go4rex. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få pengarna tillbaka, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. MANUEL VACA HUERTA svar

  JAG BÖRJADE MED ATT INVESTERA 300 DOLLAR OCH I SLUTET HADDE JAG REDAN INVESTERAT 22,400 425,600 DOLLAR CIRKA 230 XNUMX MEXIKANSKA PESOS, DE LOVADE MIG ATT INOM EN VECKA EFTER DEN ANDRA DEN ANDRA FINANSVÄRDEN INVESTERADE JAG DEN ANDRA PENSIONENS INVESTERING. OT ATT KUNNA INVESTERA OCH NÄR DE BÖRJADE I FÄNGELSE FÖR ATT DE GAV MIG EN LÖSNING BLEV DE UPPRÖRDA OCH SALADE MIG ATT DE INTE KOMMER ATT GIVE MIG NÅGOT OCH FRÅN DEN DAGEN KONTADE DE ENDAST MIG FÖR ATT BETALA MIG ATT DET ÄR EN VISST DATUM NÄR DE REDAN VAR FRÅN MIG. NÄR JAG KOM IN PÅ DERES PLATTFORM HADE JAG ÖPPAT EN POSITION DÄR JAG REDAN HADDE FÖRLORAT DE XNUMX TUSEN DOLLAR SOM FÖRSÖKES FÖR MIG SOM EN VINST OCH DET VAR DEN SISTA KOMMUNIKATIONEN VI HADDE OCH FRÅN VAD JAG SER TROR JAG ATT JAG REDAN ÄR FÖRLUST. INNAN DU INVESTERAS, UNDERSÖK MEN DE SIDOR SOM DE PRESENTERADE BRA REFERENSER OM DET FÖRETAG. DEN RÅDGIVARE JAG HADDE IDENTIFIERAR SOM LAURITA VILLALOBOS, JAG TALAT OCKSÅ MED HENNES BOSS HETER MARIANO VIANCO OCH ÄVEN TOMAS ALMEIDA. TILL E-POSTEN SOM HAN KOMMUNIKERADE TILL MIG ÄR [e-postskyddad], [e-postskyddad] Y [e-postskyddad]
  Deras telefonnummer är dessa: 5541632047, 7129800752, 7129800748, 7129800836, 7129800837, 7129800834, 7129800833, 7129800843, 9549800512, 9549800529, 5588694117, 4499107003, 4619800589 4494779900, 4499001590, 4499002579, 4499001439. 57601585929 524491742231, 52559986090014, 525541693890 , 529989801335, 524613140041, 529819800542, 527446020038, 522442780009, 525553517318 524494779903 525566519002, 576015141359 576015086865 576022409112 576022409159, 528153511638, 576022409100, 52576015141359, 525541639047, 527129800538, 528339800726, 528339800761 , 527129800543, 527129800544, 8339800805, 522299100241, 5249800531, 525588694116 och 8339800510 och 5588694115.
  MIN Åsikt SIMULERAS INTE SOM NÅGRA POSITIVA Åsikter SOM VISAS HÄR ELLER PÅ VISSA SIDOR SOM SAMMA RÅTTA GO4REX GER UPP FÖR ATT BELEDA FOLK. Jag står till din tjänst för alla frågor eller information.
  OBS: Jag nämnde att lägga åsikter här och han hotade skamlöst att stå vid dörren till mitt hus. Jag väntar fortfarande på att se om han betalar mig.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej MANUEL, tack för att du tillhandahåller all denna detaljerade och detaljerade information om dessa GO4REX-svindlare, vi behöver bara få den riktiga adressen till deras kontor, deras Call Center så att alla berörda kan gå och kräva sina pengar och polisen kan gå till stoppa dem.

   Hälsningar.

 6. Luis Edgar Cerda Torres svar

  De ger dig inte bra service de svarar inte jag vill få mina pengar

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Luis Edgar, det är ett bedrägeri, det är inte vad det verkar, i verkligheten är det inte en mäklare och alla de som ringer dig är bedragare, de vill bara få dina pengar och de låter dig aldrig ta ut, de behåller dem, fall inte i fällan eftersom de kommer att försöka be dig om mer pengar.

   Hälsningar.

  • Joaquín Vázquez Avila svar

   Jag har redan många tvivel om denna investering som jag gör med dem, vad rekommenderar de att jag gör eftersom jag har investerat 500 dollar och det ger mig inte längre förtroende, tack

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Joaquin, du bör försöka återställa alla betalningar du har gjort, de är bedragare och de kommer inte att returnera något till dig, tänk på det.

    Hälsningar.

 7. Damian svar

  Hej kära team, tack så mycket, säger jag verkligen. Jag försökte göra en insättning på mer än 15.000 XNUMX dollar.

  Tack och lov fick en kommentar som min fru gjorde mig att tänka på att leta efter information om dem tidigare. Tja, lyckligtvis, eller av en slump, eller inte, kom jag över den här recensionen och ja, jag ser att de är bedragare. Faktum är att jag försökte ta ut min första insättning plus de förmodade vinsterna och jag bekräftar att de är bedragare. De låter mig inte dra mig tillbaka. Men jag kan inte skriva tillräckligt för att tacka dig.

  De räddade mig precis från att förlora 15.000 XNUMX.

  MINA STÖRSTA VÄLSNINGAR OCH HÄLSNINGAR TILL DIG!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Damian, FANTASTISKT!!!, vad glad du ger oss, en till som har uppnått det, från och med nu om du bestämmer dig för att investera, undersök mäklarna innan du betalar med ditt kort, på vår hemsida hittar du dem alla, läs recension och kommentarerna du hittar.

   Om du har drabbats av samma bedrägeri vet du redan vägen till återhämtning, kontakta CHAT eller klicka här:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du letar efter våra rekommendationer klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Adrian, tack för din kommentar, många har haft samma tur som du.

   Hälsningar.

 8. Roberto Dominguez Ibáñez svar

  Jag har börjat sätta in sedan juli, annonsen jag såg i mitt land verkade bra för mig. Men de frågade mig mer och mer med bedrägerier att jag skulle börja återhämta mig, det var ren lögn. Tills nu fortsätter de att fråga mig om mer, de berättade om redovisningsavdelningen att jag måste sätta in om inte kommer jag inte att kunna ta ut något och jag kommer att förlora allt. Sanningen är att de bara har lurat mig. Jag var tvungen att skuldsätta mig i banken för att investera.
  Hej, kan någon hjälpa mig?

 9. Luz Del Carmen Vazquez svar

  Hej, god eftermiddag, kan du berätta om jag kan få tillbaka mina pengar? Dessa bedragare lurade mig också. Jag började investera med dem sedan augusti och de säger bara till mig att jag behöver sätta in mer pengar, men eftersom jag inte ser någon vinst, jag sätter inte in dem längre, men de ringer mig varje dag. För att berätta för mig att mina pengar kommer att gå förlorade, kan du hjälpa mig att få tillbaka mina pengar?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Luz del Carmen, om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller fyll i formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

   • Manuel Ramiro Cocha Rodríguez

    Jag heter Ramiro Rodríguez. För ett år sedan tvingade de mig att sätta in som om jag var skyldig pengar. Samtalen var konstanta och insättningen var redan gjord. Jag hoppas att insättningen görs snabbt och jag satte in 600. Efter en månad sa de till mig att Jag hade inte längre tillräckligt med pengar med Personerna jag hade i sådana kontakter lurade mig, hur kan jag få tillbaka de pengarna samtidigt som jag inte hade några förmåner Manuel Ramiro Cocha Rodríguez

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Manuel, om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

    Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *