Kommentarer om Goldbex

 

➡️ I det här avsnittet vi kommer att analysera goldbex (kallas även med namnet: goldbex.com), är en plattform för NFT, Metaverse, digitala landområden, smarta kontrakt. Rekommenderas verkligen Goldbex att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det ett säkert företag? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: åsikter om Goldbex ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är Goldbex ⚠️ en säker sida? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är det ett reglerat företag?

goldbex nämner att vara en del av: Babylon International Ltd..

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i Förenade Arabemiraten, även om det inte finns någon mer information om hans register.

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerar vi att Goldbex har ingen typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Goldbex är ett företag INTE REGLERAD. ⚠

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är lreglerade företag, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med ett oreglerat företag är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder goldbex, I detta fall, vi observerar att det erbjuder 3 olika kontotyper:

Grundläggande konto: minsta initiala insättning € 100, 3 typer av planer tillgängliga, kortbetalning och krypto.

Premiumkonto: minsta initiala insättning € 1.000, 3 typer av planer tillgängliga, kortbetalning och krypto.

Platinakonto: minsta initiala insättning € 10.000, 3 typer av planer tillgängliga, kortbetalning och krypto.

La plattform att fungera som Goldbex erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som goldbex tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för företaget.

Goldbex hemsida
Goldbex hemsida

goldbex ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring av tjänsterna den erbjuder, videohandledningar, FAQ-sektionen, inte mycket mer.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information goldbex

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: goldbex.com

📞 Telefonnummer: har inte

📧 E-post: har inte

Du kanske undrar varför recenserar vi goldbex. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på goldbex

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att Goldbex-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

Efter att du har undersökt det rekommenderar vi var försiktig, eftersom det är en olagligt företag, klart anges för ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, väl det erbjuder inte juridisk information, visa inte uppgifter om din registrering plus saknar reglering (oreglerat företag). ❌


📛 Kort sagt: Det verkar inte vara en bra idé, de erbjuder avkastning (förmodligen 0,7% dagligen) så hög att de får oss att misstänka deras sanning, vi föreslår att du är försiktig. 📛


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är företagsreglering, det vill säga, det är förmodligen den viktigaste egenskapen i något företag; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du arbetat med detta företag? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av detta företag.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av företaget kan rösta. 🔻🔻 

 

Vad tycker du om Goldbex? Vad har varit din erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Goldbex: Betyg och kommentarer»

 1. santiago barros svar

  JAG KAN INTE TITTA MINE PENGAR JAG BEHÖVER HJÄLP

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Santiago Barros, tack för din kommentar om Goldbex. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.