Kommentarer till Golden Key Pro

I denna avdelning Vi kommer att analysera Golden Key Pro -mäklaren, är en mäklare för binära optioner. Rekommenderas verkligen Golden Key Pro för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med företaget?

Mäklaren nämner att vara en del av: Solutions LTD.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att den är baserad på Sofia, Bulgarien.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren, mäklaren nämner det inte, det tror vi det är en icke-reglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Golden Key Pro, märkte vi att den erbjuder 6 typer av konton: Mikrokonto, Minikonto, Silverkonto, Guldkonto, Diamantkonto och VIP -konto.

Micro-konto- Minsta initiala insättning på $ 500, upp till 1: 200 hävstångseffekt, månatliga marknadsrecensioner.

Det följs av Minikonto- Minsta initiala insättning på 2.500 dollar, upp till 1: 200 hävstångseffekt, månatliga marknadsrecensioner, veckovisa live -webinarier.

Den tredje typen av konto är Silverkonto- Minsta initiala insättning på $ 10.000 1, upp till 200: XNUMX hävstångseffekt, marknadsundersökningar varje vecka, live webbinarier varje vecka, personlig kontohanterare.

Den fjärde typen av konto är Guldkonto- Minsta initiala insättning på $ 50.000 1, upp till 200: XNUMX hävstång, veckovisa marknadsöversikter, live webbinars varje vecka, personlig kontoansvarig, personlig mäklare, en-till-en-sessioner varje vecka.

Detta konto följs av Diamantkonto-Minsta initiala insättning på 250.000 1 dollar, upp till 300: XNUMX hävstångseffekt, dagliga marknadsrecensioner, live webbinarier varje vecka, personlig kontohanterare, personlig mäklare, dagliga en-till-en-sessioner, VIP-evenemangsinbjudningar.

Den sista typen av konto är VIP-konto- Minsta initiala insättning på 500.000 1 USD, upp till 400: XNUMX hävstång, dagliga marknadsöversikter, live-webbseminarier varje vecka, personlig kontoansvarig, personlig mäklare, dagliga en-till-en-sessioner, VIP-evenemangsinbjudningar, supertäta spridningar.

Du kan se ännu fler funktioner om kontotyperna hos Golden Key Pro-mäklaren i följande bild, Klicka här för att se bilden i full storlek:

Golden Key Pro -kontotyper
Golden Key Pro -kontotyper

den plattformar att fungera som Golden Key Pro -erbjudanden är: Golden Key Pros egen plattform (vi tror, ​​eftersom de inte anger det).

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som Golden Key Pro tillhandahåller på sin webbplats.

Golden Key Pro-webbplatsen
Golden Key Pro-webbplatsen

Golden Key Pro ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av några grundläggande begrepp i handeln som grundläggande analys, teknisk analys, volatilitet, inte mycket mer än detta.

CarterFS, Easy Line Pro och Golden Key Pro, samma företag?

Är Carterfs, Easy Line Pro och Golden Key Pro samma företag? (tack till Gregorio för att påpeka likheterna) Anmärkningsvärda likheter mellan deras webbsidor:

1 - Lägg märke till praktiskt taget samma design, samma text "investerar dina pengar hos proffs", samma typografi som du kan kolla här bilden i full storlek

Carterfs, Easy Line Pro och Golden Key Pro
Carterfs, Easy Line Pro och Golden Key Pro

2- Också på hemsidan, märk samma text, samma ikoner och precis under bilden, praktiskt taget samma, igen Carterfs webbplats, följt av Easy Line Pro, följt av Golden Key. Pro. Du kan kolla här bilden i full storlek

Carterfs, Easy Line Pro och Golden Key Pro
Carterfs, Easy Line Pro och Golden Key Pro

3- I sidfoten på båda webbsidorna är innehållet och designen praktiskt taget detsamma. do Klicka aquí för att se bilden i full storlek.

Carterfs, Easy Line Pro och Golden Key Pro
Carterfs, Easy Line Pro och Golden Key Pro

4- Om vi ​​till exempel går till avsnittet "Om oss" igen, är innehållet detsamma och designen densamma, från vänster till Carterfs webbplats, sedan Easy Line Pro och Golden Key Pro. Klicka aquí för att se bilden i full storlek.

Carterfs, Easy Line Pro och Golden Key Pro
Carterfs, Easy Line Pro och Golden Key Pro

Du kan läsa här vår recension om Carterfs och här kan du läsa recension om Easy Line Pro.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Övrig information om Golden Key Pro

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.goldenkeypro.com/?lang=es/

Telefonnummer: tillhandahålls inte

E-post: [e-postskyddad]

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Golden Key Pro-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Eftersom vi tror att Golden Key Pro är samma företag (men med ett annat namn) som Carterfs för vad som diskuterades ovan i detta avsnitt, och Carterfs har ett mycket dåligt rykteVi anser att det inte är trovärdigt, vi rekommenderar inte Golden Key Pro. Utöver detta är Golden Key Pro en OREGULERAD mäklare.

Uppdatering från januari 2019: CNMV (spanska tillsynsorgan) har utfärdat en varning mot Golden Key Pro

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Golden Key Pro? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

7 kommentarer om «Golden Key Pro: Betyg och kommentarer»

 1. ANTONIO MARIN RUEDA svar

  Jag är från Malaga, jag blev lurad av Golden Key Pro mellan februari och mars, datum då jag har arbetat med dem, jag gjorde "förmodligen" betydande vinster, som jag såg det på plattformen. Den 6 april berättade jag för dem att jag ville sluta och begära ett uttag, de sa till mig att inga problem
  sedan den dagen har jag inte kunnat prata med dem igen.
  Nu kan jag inte hitta specialiserade advokater i ämnet, jag gick till polisen för att rapportera det, de tog mina uppgifter och sa till mig att de skulle meddela mig att berätta för mig hur och var jag skulle klaga, en månad har gått och jag har ingen information om hur och var man kan rapportera rättsliga åtgärder som kan bära frukt.
  Har någon lyckats få tillbaka sina pengar?
  Kan någon vägleda oss.

  Tack.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Antonio, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Golden Key Pro ... Kommer du ihåg hur du hittade det här företaget?

   En hälsning.

  • Fran svar

   bra

   de har redan inlämnat ett klagomål i Madrid. Det är i instruktionsdomstolen 50 och förfarandena (utredningar) är 2360/17

 2. sanchez svar

  Förresten, tack vare rekommenderade mäklare gör du ett bra jobb och du är utloppet för många människor som har svårt med dessa tjuvar, det är synd att vi inte hittat dig tidigare
  En hälsning och tack

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Sanchez, tack så mycket, det är vårt jobb att utföra den här typen av granskningar ... Av det du kommenterar är att vi alltid rekommenderar att undersöka, åtminstone lite, om företaget innan vi investerar kapital.

   En hälsning.

 3. sanchez svar

  God morgon, vi måste gå till polisanmälan, vi kan inte stå stilla och ångra att de har lurat oss, vi kommer inte längre se pengarna så åtminstone är det känt att denna mobb finns, om det inte finns några klagomål kommer polisen att inte Du kan inte göra någonting ju fler klagomål det finns, desto mer kraft kommer vi att göra
  Jag har blivit lurad och jag bor i Katalonien för när jag gick för att rapportera det sa de till mig att det inte gjordes något klagomål om detta i hela Katalonien !!!
  Vi har i våra händer att försöka att det inte händer någon annan så att fördöma den som inte har gjort det
  Jag blev lurad av Golden Key Pro

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Sanchez, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med Golden Key Pro med oss, för mycket sanning i dina kommentarer.

   En hälsning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.