Kommentarer till Golden Key Pro

I denna avdelning Vi kommer att analysera Golden Key Pro -mÀklaren, Àr en mÀklare för binÀra optioner. Rekommenderas verkligen Golden Key Pro för att göra en investering? Eller Àr det bÀttre att inte investera med företaget?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: Solutions LTD.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

NÀr det gÀller hans lÀge, mÀklaren nÀmner att den Àr baserad pÄ Sofia, Bulgarien.

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren, mĂ€klaren nĂ€mner det inte, det tror vi det Ă€r en icke-reglerad mĂ€klare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Golden Key Pro, mĂ€rkte vi att den erbjuder 6 typer av konton: Mikrokonto, Minikonto, Silverkonto, Guldkonto, Diamantkonto och VIP -konto.

Micro-konto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 500, upp till 1: 200 hÀvstÄngseffekt, mÄnatliga marknadsrecensioner.

Det följs av Minikonto- Minsta initiala insÀttning pÄ 2.500 dollar, upp till 1: 200 hÀvstÄngseffekt, mÄnatliga marknadsrecensioner, veckovisa live -webinarier.

Den tredje typen av konto Àr Silverkonto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 10.000 1, upp till 200: XNUMX hÀvstÄngseffekt, marknadsundersökningar varje vecka, live webbinarier varje vecka, personlig kontohanterare.

Den fjÀrde typen av konto Àr Guldkonto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 50.000 1, upp till 200: XNUMX hÀvstÄng, veckovisa marknadsöversikter, live webbinars varje vecka, personlig kontoansvarig, personlig mÀklare, en-till-en-sessioner varje vecka.

Detta konto följs av Diamantkonto-Minsta initiala insÀttning pÄ 250.000 1 dollar, upp till 300: XNUMX hÀvstÄngseffekt, dagliga marknadsrecensioner, live webbinarier varje vecka, personlig kontohanterare, personlig mÀklare, dagliga en-till-en-sessioner, VIP-evenemangsinbjudningar.

Den sista typen av konto Àr VIP-konto- Minsta initiala insÀttning pÄ 500.000 1 USD, upp till 400: XNUMX hÀvstÄng, dagliga marknadsöversikter, live-webbseminarier varje vecka, personlig kontoansvarig, personlig mÀklare, dagliga en-till-en-sessioner, VIP-evenemangsinbjudningar, supertÀta spridningar.

Du kan se Ànnu fler funktioner om kontotyperna hos Golden Key Pro-mÀklaren i följande bild, Klicka hÀr för att se bilden i full storlek:

Golden Key Pro -kontotyper
Golden Key Pro -kontotyper

den plattformar att fungera som Golden Key Pro -erbjudanden Ă€r: Golden Key Pros egen plattform (vi tror, ​​eftersom de inte anger det).

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjÀlpmedlen för nÀringsidkaren som Golden Key Pro tillhandahÄller pÄ sin webbplats.

Golden Key Pro-webbplatsen
Golden Key Pro-webbplatsen

Golden Key Pro ger följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av nÄgra grundlÀggande begrepp i handeln som grundlÀggande analys, teknisk analys, volatilitet, inte mycket mer Àn detta.

 

CarterFS, Easy Line Pro och Golden Key Pro, samma företag?

 

Är Carterfs, Easy Line Pro och Golden Key Pro samma företag? (tack till Gregorio för att pĂ„peka likheterna) AnmĂ€rkningsvĂ€rda likheter mellan deras webbsidor:

1 - LÀgg mÀrke till praktiskt taget samma design, samma text "investerar dina pengar hos proffs", samma typografi som du kan kolla hÀr bilden i full storlek

Carterfs, Easy Line Pro och Golden Key Pro
Carterfs, Easy Line Pro och Golden Key Pro

2- OcksÄ pÄ hemsidan, mÀrk samma text, samma ikoner och precis under bilden, praktiskt taget samma, igen Carterfs webbplats, följt av Easy Line Pro, följt av Golden Key. Pro. Du kan kolla hÀr bilden i full storlek

Carterfs, Easy Line Pro och Golden Key Pro
Carterfs, Easy Line Pro och Golden Key Pro

3- I sidfoten pÄ bÄda webbsidorna Àr innehÄllet och designen praktiskt taget detsamma. do Klicka aquí för att se bilden i full storlek.

Carterfs, Easy Line Pro och Golden Key Pro
Carterfs, Easy Line Pro och Golden Key Pro

4- Om vi ​​till exempel gĂ„r till avsnittet "Om oss" igen, Ă€r innehĂ„llet detsamma och designen densamma, frĂ„n vĂ€nster till Carterfs webbplats, sedan Easy Line Pro och Golden Key Pro. Klicka aquĂ­ för att se bilden i full storlek.

Carterfs, Easy Line Pro och Golden Key Pro
Carterfs, Easy Line Pro och Golden Key Pro

 

Du kan lÀsa hÀr vÄr recension om Carterfs och hÀr kan du lÀsa recension om Easy Line Pro.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Övrig information om Golden Key Pro

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: www.goldenkeypro.com/?lang=es/

Telefonnummer: tillhandahÄlls inte

E-post: [e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att Golden Key Pro-företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Eftersom vi tror att Golden Key Pro Àr samma företag (men med ett annat namn) som Carterfs för vad som diskuterades ovan i detta avsnitt, och Carterfs har ett mycket dÄligt rykteVi anser att det inte Àr trovÀrdigt, vi rekommenderar inte Golden Key Pro. Utöver detta Àr Golden Key Pro en OREGULERAD mÀklare.

 

Uppdatering frÄn januari 2019: CNMV (spanska tillsynsorgan) har utfÀrdat en varning mot Golden Key Pro

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Golden Key Pro? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

7 kommentarer om «Golden Key Pro: Betyg och kommentarer»

 1. ANTONIO MARIN RUEDA svar

  Jag Àr frÄn Malaga, jag blev lurad av Golden Key Pro mellan februari och mars, datum dÄ jag har arbetat med dem, jag gjorde "förmodligen" betydande vinster, det var sÄ jag sÄg det pÄ plattformen. Den 6 april sa jag till dem att jag ville sluta och begÀra ett uttag, de sa till mig att inga problem
  sedan den dagen har jag inte kunnat prata med dem igen.
  Nu kan jag inte hitta specialiserade advokater i Àmnet, jag gick till polisen för att rapportera det, de tog mina uppgifter och sa till mig att de skulle meddela mig att berÀtta för mig hur och var jag skulle klaga, en mÄnad har gÄtt och jag har ingen information om hur och var man kan rapportera rÀttsliga ÄtgÀrder som kan bÀra frukt.
  Har nÄgon lyckats fÄ tillbaka sina pengar?
  Kan nÄgon vÀgleda oss.

  Tack.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Antonio, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Golden Key Pro ... Kommer du ihÄg hur du hittade det hÀr företaget?

   En hÀlsning.

  • Fran svar

   bra

   de har redan inlÀmnat ett klagomÄl i Madrid. Det Àr i instruktionsdomstolen 50 och förfarandena (utredningar) Àr 2360/17

 2. sanchez svar

  Förresten, tack vare rekommenderade mÀklare gör du ett bra jobb och du Àr utloppet för mÄnga mÀnniskor som har det svÄrt med dessa tjuvar, det Àr synd att vi inte har hittat dig tidigare
  En hÀlsning och tack

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Sanchez, tack sÄ mycket, det Àr vÄrt jobb att utföra den hÀr typen av granskningar ... Av det du kommenterar Àr att vi alltid rekommenderar att undersöka, Ätminstone lite, om företaget innan vi investerar kapital.

   En hÀlsning.

 3. sanchez svar

  God morgon, vi mÄste gÄ till polisanmÀlan, vi kan inte stÄ stilla och Ängra att de har lurat oss, vi kommer inte lÀngre se pengarna sÄ Ätminstone Àr det kÀnt att denna mobb finns, om det inte finns nÄgra klagomÄl kommer polisen att inte Du kan inte göra nÄgonting ju fler klagomÄl det finns, desto mer kraft kommer vi att göra
  Jag har blivit lurad och jag bor i Katalonien för nÀr jag gick för att rapportera det sa de till mig att det inte gjordes nÄgot klagomÄl om detta i hela Katalonien !!!
  Vi har i vÄra hÀnder att försöka att det inte hÀnder nÄgon annan sÄ att fördöma den som inte har gjort det
  Jag blev lurad av Golden Key Pro

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Sanchez, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med Golden Key Pro med oss, för mycket sanning i dina kommentarer.

   En hÀlsning.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *