Goldenrodfx kommentarer
I denna avdelning vi analyserar mäklaren Goldenrodfx (kallas även av namnet: goldenrodfx.com), är en mäklare av Forex, Criptomonedas y CFD. Rekommenderas verkligen Goldenrodfx att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Goldenrodfx ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det goldenrodfx ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Goldenrodfx nämner att vara del av: SANTI Goldenrod Ltd.

 

❌ När det gäller din läge, nämner mäklaren att den är baserad på Seychellerna.

 

❌ Om vi ​​analyserar mäklarreglering, Nämn inte ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: Goldenrodfx är en mäklare INTE REGLERAD. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Goldenrodfx noterar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton: Nybörjarkonto, avancerat konto och premiumkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Nybörjarkonto: minsta initiala insättning på $250, 1 gratis session, daglig analytikerrapport, support dygnet runt.

Avancerat konto: minsta initiala insättning på $1.000, 1 gratis session, daglig analytikerrapport, senaste nyheterna, support dygnet runt.

Premiumkonto: minsta initiala insättning på $2.000, 1 gratis session, daglig analytikerrapport, senaste nyheterna, support dygnet runt.

 

Goldenrodfx kontotyper
Goldenrodfx kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Goldenrodfx erbjuder är: MT4-plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som Goldenrodfx tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Goldenrodfx webbplats
Goldenrodfx webbplats

Goldenrodfx ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: diagram, lite information om produkterna du erbjuder, FAQ -avsnitt, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Goldenrodfx 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: goldenrodfx.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-postinte tillgänglig.

Du kanske undrar varför vi recenserar Goldenrodfx. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Goldenrodfx ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Goldenrodfx är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och ligger i ett mycket osäkert land för denna typ av åtgärder. Dessutom, när vi letar efter recensioner om Goldenrodfx hittar vi många som är negativa och varna för denna mäklare. ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juli 2021 tillade FSMA Goldenrodfx till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till FSMA juli 2021 Varning ⚠️

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om GoldenrodFX? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «GoldenrodFX: Betyg och kommentarer»

 1. Bastian svar

  Denna mäklare stod på FSMA: s svarta lista, de belgiska myndigheterna har lurat många människor, kan de hjälpa?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Bastian, tack för att du delar din erfarenhet med GlodenordFX. Denna mäklare är en SCAM. FSMA (belgisk finansregulator) replikerar nyheterna som giltiga, (https://www.fsma.be/en/warnings/fraudulent-online-trading-platforms-fsma-updates-its-list-suspicious-sites-7).

   Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *