Goldingfx kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren guldfx (kallas även goldingfx.net), är en Forex-, Futures- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen Goldingfx att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Goldingfx ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det goldingfx ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: nämns inte.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad på: Marshallöarna.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Goldingfx noterar vi att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Minikonto, Standardkonto, Guldkonto och Platinumkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Minikonto: minsta initiala insättning på $500, flytande spreadar, hävstångseffekt upp till 1:50, tillåten säkring, expertråd, 24 -timmars support, minsta parti 0.01, skydd mot negativ balans, första 5 operationerna riskfria.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $5.001, flytande spreads, hävstång upp till 1:50, tillåten säkring, expertråd, 24 -timmars support, lägsta parti 0.01, personlig tränare, SMS -varningssignaler, negativt balansskydd, de första 5 transaktionerna riskfritt.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $10.001, flytande spridningar, hävstångseffekt upp till 1:50, tillåten säkring, expertråd, 24-timmars support, minsta antal 0.01, personlig tränare, SMS-varningssignaler, VIP-stöd, negativt balansskydd, första 5 riskfria affärer.

Platinakonto: minsta initiala insättning på $15.001, flytande spridningar, hävstångseffekt upp till 1:50, tillåten säkring, expertråd, 24-timmars support, minsta antal 0.01, personlig tränare, SMS-varningssignaler, VIP-stöd, negativt balansskydd, första 5 riskfria affärer.

Goldingfx kontotyper
Goldingfx kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.


La plattform att fungera som Goldingfx erbjuder är: plattform MT4 och plattform sirix.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som Goldingfx tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Goldingfx webbplats
Goldingfx webbplats

Goldingfx tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live -diagram, ekonomisk kalender, nyheter, marknadsrecensioner, definition av viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om guldfx |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

🌏 Webbplats: goldingfx.net

📞 Telefonnummer: + 44 1213 14 3345

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar Goldingfx. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på guldfx <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget guldfx är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom det är en helt olaglig mäklare som inte är registrerad eller reglerad, nämner den inte när som helst vilket företag den tillhör, dessutom hittar vi bara recensioner när vi letar efter recensioner om Goldingfx som är negativa och underhållande om denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i maj 2021 tillkom CNMV guldfx till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till CNMV maj 2021 varning

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juni 2021 anklagade FCA guldfx att klona juridiska uppgifter från ett annat företag för att vilseleda allmänheten. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till FCA-varningen ⚠️ juni 2021
⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i februari 2022 lades BaFin (Tyskland) till guldfx till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till BaFin februari 2022 Varning ⚠️

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : guldfx är kopplat till investcorp, ett företag med dåligt rykte. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Goldingfx? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

47 kommentarer om «Goldingfx: Betyg och kommentarer»

 1. Henry svar

  I maj 2022 satte Belmont Solutions mig i kontakt med en mäklare som tillhör Investcorp Securities Limited, med vilken jag tecknade investeringskontrakt på valutamarknaden. och olika. Den 1 juli vid tiden för begäran försvann mitt kapital och erhållna vinster. Den kvinnliga mäklaren, som pratade spanska på nivå 6, trakasserade mig via telefon, (hjärntvättad, hon var nästan från min familj och jag från hennes), hon ringde mig morgon och eftermiddag varje dag, under den månad hon förberedde sin bluff. Med anydesk installerade han ett program på min datorskärm (Cfidex Ltd meta trader), där jag såg dagliga vinster, aldrig förlorade. Han använde ett falskt brittiskt pass och en falsk FCA-mäklarlicens. Hon kallade sig Alicia Johnson. För alla sina WhatsApp-kontakter använde hon telefonnumret 44 7867 688849. Hon kan komma från ett östeuropeiskt land. Jag har möjligen bilder på henne. Jag måste identifiera henne, jag har anmält henne till den spanska polisen. Jag vill ha tillbaka mina pengar och hamna i fängelse.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Henry, jag förstår inte varför du sätter det i relation till Goldingfx, vill du att vi ska göra en specifik granskning av Investcorp Securities?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Bilaga svar

  HALLO LEUTE, DIESES UNTERNEHMEN WURDE VON DER BAFIN WEGEN ALL DER BEGANGENEN BETRÜGEREIEN GEKÜNDIGT, WIR MÜSSEN DIESE NACHRICHT VERBREITEN

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Annex, tack för din kommentar om Goldingfx. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Bafin (tyska finanstillsynsmyndigheten) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se länk BAFIN). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   -

   Hallo Anhang, tack för dina kommentarer till Goldingfx. Dieser Broker är en Betrug. Die Bafin (Bundesanstalt für Finanzdienstleistungsaufsicht) har bereits vor ihnen wegen Betrugs und fehlender Regulierung gewarnt (Siehe BAFIN-Link). Senden Sie ihnen kein Geld, sie wollen mit Lügen so viel Geld wie möglich bekommen, die Operationen sind nicht echt, sie bringen das Geld nicht auf den Markt, sie lassen es nur so aussehen und am Ende sagen sie Ihnen, dass Sierloren haben und sie halten är.

   Wenn Sie Ihr Geld abheben möchten, verlangen sie mehr, um Steuern, Gebühren, Legalisierungen usw. zu zahlen. Tun Sie es nicht Es ist ein klares Zeichen dafür, dass sie Ihr Geld stehlen wollen und sie werden nichts zurückgeben, selbst wenn Sie bezahlen.

   Wenn Sie weitere Informationen über das Unternehmen haben, biten wir Sie, diese mit uns zu teilen, insbesondere wenn es sich um Informationen handelt, von denen Sie glauben, dass sie anderen Menschen durch eine Investition in dieses Unternehmen helfen könnten.

   Haben Sie Namn von Beratern, Telefonnummern, E-Mails, von denen sie Sie kontaktiert haben? Erinnern Sie sich, wie Sie überhaupt auf diesen Broker gestoßen sind?

   Um Ihr Geld zurückzuerhalten, versuchen Sie es in unserem Chat or unter diesem Länk: KRAV IHR GELD, WIR HELFEN IHNEN

   Grüße.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.