Annonsera med oss

Goldingfx kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Goldingfx (kallas även goldingfx.net), är en Forex-, Futures- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen Goldingfx att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Goldingfx ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det goldingfx ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: nämns inte.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad på: Marshallöarna.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Goldingfx noterar vi att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Minikonto, Standardkonto, Guldkonto och Platinumkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Minikonto: minsta initiala insättning på $500, flytande spreadar, hävstångseffekt upp till 1:50, tillåten säkring, expertråd, 24 -timmars support, minsta parti 0.01, skydd mot negativ balans, första 5 operationerna riskfria.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $5.001, flytande spreads, hävstång upp till 1:50, tillåten säkring, expertråd, 24 -timmars support, lägsta parti 0.01, personlig tränare, SMS -varningssignaler, negativt balansskydd, de första 5 transaktionerna riskfritt.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $10.001, flytande spridningar, hävstångseffekt upp till 1:50, tillåten säkring, expertråd, 24-timmars support, minsta antal 0.01, personlig tränare, SMS-varningssignaler, VIP-stöd, negativt balansskydd, första 5 riskfria affärer.

Platinakonto: minsta initiala insättning på $15.001, flytande spridningar, hävstångseffekt upp till 1:50, tillåten säkring, expertråd, 24-timmars support, minsta antal 0.01, personlig tränare, SMS-varningssignaler, VIP-stöd, negativt balansskydd, första 5 riskfria affärer.

Goldingfx kontotyper
Goldingfx kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.


La plattform att fungera som Goldingfx erbjuder är: plattform MT4 och plattform Sirix.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som Goldingfx tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Goldingfx webbplats
Goldingfx webbplats

Goldingfx tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live -diagram, ekonomisk kalender, nyheter, marknadsrecensioner, definition av viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om Goldingfx |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

🌏 Webbplats: goldingfx.net

📞 Telefonnummer: + 44 1213 14 3345

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar Goldingfx. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Goldingfx <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Goldingfx är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom det är en helt olaglig mäklare som inte är registrerad eller reglerad, nämner den inte när som helst vilket företag den tillhör, dessutom hittar vi bara recensioner när vi letar efter recensioner om Goldingfx som är negativa och underhållande om denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i maj 2021 tillkom CNMV Goldingfx till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV maj 2021 varning

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juni 2021 anklagade FCA Goldingfx att klona juridiska uppgifter från ett annat företag för att vilseleda allmänheten. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till FCA-varningen ⚠️ juni 2021

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Goldingfx? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

35 kommentarer om «Goldingfx: Betyg och kommentarer»

 1. jim svar

  finns det något sätt att rapportera dem? tjuvarna har stulit mer än 3000 dollar

  Jag skulle vilja ha läst dessa kommentarer innan, efter att ha sett alla dessa negativa kommentarer begärde jag omedelbart uttag av mina pengar men det är omöjligt, LÅT INTE DET!

  INBROKAR

  Om någon vill hjälpa mig letar jag efter:

  1) Sättet att rapportera dem
  2) Något sätt att få tillbaka mitt kapital

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Jim, tack för att du kommenterar Goldingfx. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Gloria svar

  Jag har också blivit lurad av Goldingfx med ett belopp på 5.400 XNUMX euro. Genom den förmodade mäklaren Sofía Franco. Detta företag är en klon ... Det regleras inte av FCA, dina kontaktuppgifter finns inte.
  Den här mobben begår ett brott av tvång, förfalskning av dokumentation, identitetsstöld, eftersom hon är en psykopatisk tjuv.Sofía Franco har skickat mig en identitetshandling som inte är hennes, och efterliknar en annan person. Jag har redan lagt det i händerna på myndigheterna och jag kommer att gå oavsett vad det kostar mig för den här personen.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Gloria, tack för din kommentar om Goldingfx. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Carla svar

  De är bedragare, plattformen hanteras av dem som de vill och i det ögonblick som de vill ändra dig från vinst till förlust !!!! De är bedragare, de stal 250 euro från mig, de är förbannade särskilt kvinnan med den hemska rösten från en tung och äcklig kvinna med en pipig röst, jag ska polisanmäla dem! När de kontaktar dig och ringer dig första gången vill de att du ska lägga in pengarna utan att låta en kontrollera något för dig. De fångar dig överraskad och när du redan är inne får du veta och det är en bluff !!!!

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Carla, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Goldingfx. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. antonio.js svar

  hej min erfarenhet av goldingfx har varit förlusten med bluff på mer än 10.000 XNUMX e. Tillvägagångssättet är detsamma som alla tidigare kommentarer. Stjärna huvudpersoner bedragaren.

  MIA SCOT, SOFIA FRANCO OCH EN SÅDAN PAULA SOM GÖR TITT FÖR DIG ATT HÄLTA MED DE FÖRSTA 200 EUR.

  ALLA PENGAR DU SKICKAR ÄR TAPNA.

  DET ÄR ALLT FICKTISKT, SOM DU GÖR EN OPERATION I NEGATIVA DE STÄNGER DITT KONTO OCH BÖR DIG OM PENGAR FÖR ATT ÖPPNA DET OCH OM DU INTE SKICKAR DET, STOPPAR ALLT.

  JAG SKICKAR MER ÄN 10.000 38.500 I FLERA ÖVERFÖRINGAR FÅR jag 15.000 4E MEN SÅ MYCKET SOM JAG BÖJADE FÖRSTA TILLTRYCKEN AV 600 20. DE FRÅGA MIG FÖR 10%. XNUMXe skickade dem till honom och de stängde automatiskt all kommunikation och fram till idag rapporterade jag det till polisen och de berättade för mig att de är bakom flera företag som det som handlade samma. Det var mina pengar och att de gav mig Jag betalade dem XNUMX% men de var tvungna att sätta in på mitt bankkonto för att kontrollera de överföringar jag hade gjort om de matchade deras information.

  FARA!!!!!!!!

  De tar ditt konto och de städar det åt dig.

  JAG HOPPAR ATT ATT OM KARMAEN ÄR FÖRSTÄLLER DET SKADAN SOM DE GÖR I SJUKFORMEN ATT DE SKA spendera 10 gånger de stulna pengarna. OM DU ÄR INNAN, SKICKAR NOOOO MER MER PENT. LYCKA EN HÄLSA.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Antonio, tack för att du delar din erfarenhet med Goldingfx. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Toni svar

   Håller helt med, skicka inte ett öre. De kommer att fortsätta stjäla och jag önskar detsamma som Antonio

 5. Manuela Garcia Casas svar

  Dessa sensorer är bedragare. Jag har fördömt dem. Det överraskande är att jag lämnade dem. Fortsätt fuska

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Manuela, tack för att du delar din erfarenhet med Goldingfx. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. ANONYM svar

  Företaget heter Fmarketx och kontrakten har namnet GOLDINGFX.

  Genom en publikation där kända personer som pratar om företaget använder det tillåter de dig att lita på dem. Detta var det första steget för vilket jag med fullt förtroende gick in för att investera € 200

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej ANONYMT, tack så mycket för informationen, det är mycket användbart.

   Hälsningar.

 7. manu svar

  Några stora bedragare. De har stulit 7000 euro från min syster. De returnerar inte dina pengar. Försiktig!!!! Sofia Franco-omröstningen är en förfalskare

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Manu, för att få tillbaka dina pengar, prata med vår CHAT. Tack för att du delar din upplevelse med Goldingfx. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 8. Souhir svar

  Det är en bluff ... Jag var med dottern till… .. Sofía franco har lurat mig att alltid investera min verksamhet var positiv, jag vann € 2000 på två veckor och sedan utarbetade hon en plan för mig att investera € 5000 men när jag hade avvisat tanken eftersom jag ville dra tillbaka Det jag har först har ändrat mitt lösenord och de har tagit bort mig från plattformen och ... resten är klart 😥Bosh jag kan inte tro än så länge vad som hände mig, mycket försiktiga killar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Souhir, för att få tillbaka dina pengar, prata med vår CHAT. Tack för att du delar din upplevelse med Goldingfx. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 9. Platshållarbild för Jesus Calvo Martinez svar

  God morgon Pedro. Mer än 90% av onlinemäklarna är bedragare.- De startar sina företag med namn som liknar reglerade företag och med denna detalj lurar de dig. De har alla sin hemvist i skatteparadis, låt dig inte luras och om de ringer dig igen lägger du på telefonen. Pengarna du har investerat (200 €) anses vara förlorade. Deras order går inte till marknaden och de får dig att se att du tjänar pengar, det vill säga; De stoppar godiset i munnen så att du kan investera mer och sedan tar de bort allt. Förresten, om någon ringer dig och berättar att du med dem har möjlighet att få tillbaka dina pengar. "INGET HÄNDER DET MED DIG" är andra bedragare.
  Det finns seriösa mäklare som regleras av CNMV och FCA. Deras sätt att arbeta är annorlunda än dessa gangsters. Du öppnar ett konto och framgången eller misslyckandet beror bara på dig. De kommer inte att ringa dig per telefon för att investera, det beror på dig, och om du vill ta ut pengar går du till uttagsavsnittet och om 48 timmar har du dina pengar på kontot.
  Precis som alla oss som började i denna investeringsvärld blev jag också lurad av spmarket24, förresten som jag som mäklare Miss Selena Kruger och som tydligen har lurat Juan i Goldingfx

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jesus, för att få tillbaka dina pengar, prata med vår CHAT. Tack för att du delar din upplevelse med Goldingfx. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 10. jose svar

  golding fx,
  De kommentarer jag läste om denna brocker är negativa.
  Det är ett företag som visas i registret FCA.org.uk ...
  vad är den här organismen för då ???

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jose, det är inte för sent att rädda dina pengar, för att få tillbaka dina pengar, prata med vår CHAT. Tack för att du delar din upplevelse med Goldingfx. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 11. Platshållarbild för Jesus Calvo Martinez svar

  Jag är ledsen Juan, fru Selena Kruger. som Angelica, Luz Vera, Cintia och etc. är de professionella bedragare. Jag lurar dig på Goldinfx. För mig i spmarket24 och ett belopp som är mycket högre än ditt. Nu ringer de dig och berättar att du kan få tillbaka din investering. Inget fall, det är samma hundar men med olika halsband. Att snubbla på en sten en gång kan hända oss alla, men att snubbla två gånger på samma sten är dumt. De kommer att ringa dig och med mycket bra ord kommer de att försöka övertyga dig. Aldrig. Avgå och skriv av din investering

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jesus, det är inte för sent att rädda dina pengar, för att få tillbaka dina pengar, prata med vår CHAT. Tack för att du delar din upplevelse med Goldingfx. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 12. Harry svar

  god dag, uppenbarligen har jag kommit väldigt sent till dessa kommentarer

  Jag har också blivit lurad av dessa goldingfx -skurkar, finns det inget sätt att dra mig tillbaka? Jag har redan provat allt och jag har inte lyckats ta ut en enda krona ... jag vet inte om jag ska göra något annat, men allt luktar som att det är en stor bluff som ett hus

  vi borde organisera alla lurade och göra något mot dessa tjuvar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Enrique, det är inte för sent att rädda dina pengar, för att få tillbaka dina pengar, prata med vår CHAT. Tack för att du delar din upplevelse med Goldingfx. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

   • ANONYM svar

    Pedro: Jag har just registrerat mig för GoldinFX. Jag började igår investera 0,5% för närvarande alla investeringar har tjänats in. Killen ringer mig från London, han talar spanska med indisk eller pakistansk accent. Det första han gjorde var att fråga mig i telefon: "Vad gör du? Vad tittar du på online? " Han berättar att jag med 200 euro som jag har investerat inte kan tjäna mycket. Att jag måste investera 1000 euro för att tjäna 40-50e om dagen ”. Det verkar väldigt konstigt för mig att de första fyra investeringarna som jag har gjort, jag har tjänat dem.

    Hej alla, jag tror att jag fick samma kille. Och jag investerade också 200 € med 0,5%
    Han presenterade sig för mig med namnet Alex. Han skickade mig sitt ID och ett foto av honom och allt. En konstig accent, säger att han var från Mexiko, men hans accent verkade inte för mig därifrån.

    Idag skulle jag ha skrivit in 5000 euro och i sista stund gav jag mig själv att undersöka lite i google och det enda jag hittade var negativt. Bra att han gjorde.
    Jag berättade för honom mitt beslut att inte göra investeringen, han gillade det inte alls.

    Som en annan krok skickade han mig ett certifikat från FCA. Och jag släpper inte, jag accepterar inte nej.
    Hans nästa steg var att skapa dålig känsla för att ha undersökt.När han insåg att mitt beslut var fast var hans inställning till min förändring helt. Jag är en Self-Love Coach och jag arbetar med ett projekt på internet, som jag delade med honom i de olika samtal vi hade. Plötsligt började han berätta att jag aldrig skulle bli en bra tränare och att jag aldrig kommer att uppnå mina drömmar. Sammantaget blev hans form till en frustrerad och arg man. En man som inte längre hade situationen under kontroll.

    Jag hoppas att du med mina uppgifter inte kan få någonting. I början när jag anger 200 € skicka mina data, min adress, min NIE osv ... Jag föreställer mig att 200 € också förlorade ……

    Presentera dig själv som din nya vän, intresserad av ditt liv genom manipulationer. Du får dela med dig av dina drömmar och illusioner. På mycket kort tid lyckas de skapa ett förtroendeförhållande. Allt är mycket, mycket väl beräknat och genomtänkt.

    Sammantaget ytterligare en upplevelse där det räddade mig att inte förlora den stora mängden 5000, mina besparingar. Dock återstår mina 200 €. Får se om jag får tillbaka det på måndag. Idag är det lördag, jag har försökt återställa det nyligen men jag lyckades inte ...

    Synd att det finns människor med det onda.
    Vem kan du lita på ???? !!!!

    Tack för att min intuition säger till mig att inte lita på det i sista stund.

    en hälsning

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej ANONYMT, tack för att du delar din upplevelse med Goldingfx. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan säger de att du har förlorat och de behåller det.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
     https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

     hälsningar

 13. John svar

  Jag var offer för dessa tjuvar som kallas goldingfx för mer än 10.000 5000 euro plus förmåner som ligger på mer än XNUMX. De skickade ett intyg från FCA och nu när jag vill dra mig kan jag inte kontakta min mäklare, damen (bedragaren) heter selena kruger, sedan januari - februari som jag vill dra mig tillbaka utan framgång

  Jag hoppas att du kan hjälpa mig att få tillbaka mina pengar eftersom jag har en nödsituation i familjen

  De bryr sig inte

  Tack

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan, för att få tillbaka dina pengar, prata med vår CHAT. Tack för att du delar din upplevelse med Goldingfx. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 14. Peter svar

  Om de är bedragare ... vad gör de i frihet? En spansk youtuber har nyligen gripits i Andorra för en handelsbluff.
  Och hur är det med dessa GoldingFX? Är de immuna?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Pedro, polisförfrågningar och klagomål är frågor som tar tid, men deras tid kommer. Tack för att du delar din upplevelse med Goldingfx. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 15. Peter svar

  Jag har just registrerat mig för GoldinFX. Jag började igår investera 0,5% för närvarande alla investeringar har tjänats. Killen ringer mig från London, han talar spanska med indisk eller pakistansk accent. Det första han gjorde var att fråga mig i telefon: "Vad gör du? Vad tittar du på online? Han berättar att jag med 200 euro som jag har investerat inte kan tjäna så mycket. Att jag måste investera 1000 euro för att tjäna 40-50e om dagen ”. Det verkar väldigt konstigt för mig att de första fyra investeringarna som jag har gjort, jag har tjänat dem.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Pedro, INVESTERA INTE MER, du kommer att förlora allt !!!, tack för att du delar din erfarenhet med Goldingfx. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 16. vivi svar

  Hej, de ber mig om en skatt som är för hög för att ta ut, jag vet inte vad jag ska göra

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Vivi, tack för att du delar din erfarenhet med Goldingfx. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *