Annonsera med oss

Goldstein Invest Kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Goldstein Invest (kallas även goldstein-invest.com), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen Goldstein Invest att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Goldstein Invest ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är Goldstein Invest ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Goldstein Invest Ltd.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad på: Marshallöarna.

 

✅ Om vi ​​analyserar mäklarens regler: de nämner att de regleras av CySEC och FCA, men detta är helt felaktigt, Goldstein Invest är inte reglerat eller övervakat av någon myndighet.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Goldstein Invest noterar vi att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Minikonto, Standardkonto, Guldkonto och Platinumkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Minikonto: minsta initiala insättning på $500, flytande spread, hävstång upp till 1:50, säkring tillåten, 24-timmars live support, minsta handelsvolym 0.01 lotter, negativt balansskydd, första 5 riskfria affärer.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $5.001, flytande spread, hävstång upp till 1:50, säkring tillåten, 24-timmars live support, minsta handelsvolym 0.01 lotter, negativt balansskydd, första 5 riskfria affärer.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $50.000, flytande spread, hävstång upp till 1:50, säkring tillåten, 24-timmars live support, minsta handelsvolym 0.01 lotter, negativt balansskydd, första 5 riskfria affärer.

Platinakonto: minsta initiala insättning på $150.000, flytande spread, hävstång upp till 1:50, säkring tillåten, 24-timmars live support, lägsta handelsvolym 0.01 lotter, VIP-handelsstöd, negativt balansskydd, första 5 riskfria affärer.

Goldstein Invest -kontotyper
Goldstein Invest -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Goldstein Invest erbjuder är: plattformar MT4 y Sirix.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Goldstein Invest tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Goldstein Invest webbplats
Goldstein Invest webbplats

Goldstein Invest ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: information om de tjänster du erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om Goldstein Invest 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: goldstein-invest.com

📞 Telefonnummer: + 44 07985590944

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Goldstein Invest. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Goldstein Invest <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Goldstein Invest är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2021

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och är belägen i ett mycket osäkert land för denna typ av åtgärder (Marshallöarna), dessutom hittar vi många när vi letar efter recensioner om Goldstein Invest är negativa och varnar för denna mäklare. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i april 2021 tillade FMA (Österrike) Goldstein Invest till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till FMA-varningen april 2021 ⚠️

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i augusti 2021 har BAFIN, Tysklands finansiella tillsynsmyndighet, fördömt Goldstein Invest för bedräglig verksamhet.

➡️ Länk till ⚠️ Varning i augusti 2021 av BAFIN.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Goldstein Invest? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Goldstein Invest: Betyg och kommentarer»

 1. jesica svar

  Jag har haft en mycket dålig erfarenhet, snälla säg att det finns chanser att få tillbaka mina pengar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jesica, tack för din kommentar om Goldstein Invest. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder befinner sig i samma situation, skickar inte till dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan de berättar att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *