✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om Grady Investments är ett företag som vi kan lita på eller om det är opålitligt. Läs vår detaljerade analys för att lära dig mer!

Vår webbplatsanalys var uttömmande, vi granskade varje detalj och utvärderade de grundläggande egenskaperna att ta hänsyn till när vi valde en bra mäklare, inklusive plats, företag som äger den, reglering och rykte.

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Grady Investments och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsgradyinvestments.com
???? företaget*Nämner att vara en del av Grady Investments LTD
⚖️ reglering Nämner inte att vara reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressOmnämnande finns på 6595 Boles Road Johns Creek, GA 3009, USA
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2022-12-17
FöretagstypKryptovaluta mäklare

Företag: ⚠️ Det påstådda ägandet av Grady Investments av Grady Investments LTD väcker frågor om äktheten och trovärdigheten hos denna relation på finanssfären.

Plats: ⚠️ Trots att de hävdar att de är baserade i USA, kanske informationen från företaget inte är helt korrekt.

Det är viktigt att notera att vi har hittat flera egenskaper hos detta företag som berör oss.

Vad är Grady Investments?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det Grady Investments är en: kryptovalutamäklare .

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

gradyinvestments webbplats

Här visar vi dig en skärmdump av Grady Investments webbplats, som är gradyinvestments.com. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: Det nämner inte ditt telefonnummer

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad]

Reglering av Grady-investeringar

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Frånvaron av information om reglering från mäklaren utgör en mycket oroande situation. Vad säger detta oss? Vi står inför en oreglerad mäklare. Vad innebär denna brist på reglering? Det innebär att mäklarens kunder och deras fonder är helt oskyddade. Om mäklaren har dåliga avsikter kommer du förmodligen inte att kunna få tillbaka dina pengar. Var försiktig när du interagerar med dessa typer av företag. Tänk noga innan du skickar pengar, du litar på ett företag utan någon reglering eller skydd!

???? Grady Investments slutlig värdering ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos Grady Investments och vi har kommit till följande slutsatser om detta företag:

Plats: Den nämner att vara belägen på en plats som anses säker som USA, men vi tror att detta är falsk information som de försöker lura kunder med.

reglering: Avsaknaden av omnämnande av dess reglering innebär att vi har att göra med ett företag som inte är föremål för regler, vilket visar på en uppenbar brist på transparens och tillförlitlighet.

Kom ihåg att företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter (i detta fall FCA, den brittiska tillsynsmyndigheten). Var EXTREMT FÖRSIKTIGT.

Grady Investments presenterar sig som en mäklare som specialiserat sig på kryptovalutor, och påstår sig vara belägen i USA, en jurisdiktion känd för sin säkerhet. Det finns dock stor osäkerhet om sanningshalten i detta påstående, vilket tyder på att det kan vara ett avsiktligt försök att vilseleda kunder att bygga upp förtroende.

Bristen på tydlig och specifik information om regleringen av Grady Investments är alarmerande. Denna utelämnande indikerar att företaget verkar utan att vara föremål för någon regulatorisk tillsyn, vilket är en allvarlig indikation på bristande transparens och tillförlitlighet i dess verksamhet. Det är viktigt att notera att Grady Investments har varit föremål för klagomål från olika finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive Storbritanniens FCA. Denna situation understryker det brådskande behovet av att utöva extrem försiktighet när man överväger någon typ av investering eller affärsrelation med denna enhet, eftersom det finns en hög potentiell risk för investerare på grund av bristen på adekvat tillsyn.

🚨🚨 Sammanfattningsvis: Av nämnda skäl anser vi att detta företag saknar seriositet och trygghet. Det är viktigt att vara mycket försiktig inför de många oroande tecken det uppvisar. 🚨🚨

uppdateringar

Grady Investments News:

datum Uppdatering – nyheter
Juni 2024Klagomål mot Grady Investments finanstillsynsmyndigheten FCA

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din erfarenhet av Grady Investments.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Grady Investments

För vägledning om hur du gör anspråk på dina pengar om du har blivit lurad, gå till FAQ-sektionen nedan.

Hur man rapporterar Grady-investeringar

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Grady Investments?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera Grady Investments?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Grady Investments pålitlig?

Nej. Grady Investments är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: det påstår sig vara baserat i USA, ett land känt för sin säkerhet, även om det finns betydande tvivel om sanningshalten i detta påstående, möjligen avsett att vilseleda kunder. Otydligheten angående dess reglering tyder på att företaget verkar utan att vara föremål för någon form av officiell övervakning, vilket återspeglar en anmärkningsvärd brist på transparens och tillförlitlighet. Företaget har enligt uppgift varit föremål för klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive Storbritanniens FCA. Därför rekommenderas det att fortsätta med extrem försiktighet innan du överväger någon typ av transaktion med denna enhet.

Hur får man tillbaka pengar från Grady Investments?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Grady Investments: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Dylan svar

  Det här företaget kommer inte att låta dig dra dig ur. Min man blev lurad, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Dylan, tack för att du skrev om Grady Investments. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *