✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

Kommentarer om GrahamFE

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren GrahamFE (även kallad grahamfe.com), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas GrahamFE verkligen för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på GrahamFE. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: GrahamFE FinServices LTD och Elit Property Vision LTD.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Bulgarien. 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: den nämner ingenting om att äga reglering, så vi tror att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av GrahamFE noterade vi att de erbjuder 6 olika typer av konton / planer: Mikrokonto, minikonto, silverkonto, guldkonto, diamantkonto och VIP -konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Micro-konto- Minsta initiala insättning på 250 dollar, upp till 1: 200 hävstångseffekt, upp till 10% lånemarginal, månatliga marknadsöversikter.

Minikonto- Minsta initiala insättning på 2.500 dollar, upp till 1: 200 hävstångseffekt, upp till 25% lånemarginal, månatliga marknadsrecensioner, veckovisa webinarier.

Silverkurs- Minsta initiala insättning på $ 10.000 1, upp till 200: 35 hävstångseffekt, upp till XNUMX% lånemarginal, veckovisa marknadsrecensioner, veckovisa webinarier, personlig kontohanterare.

Guldkonto- Minsta initiala insättning på 50.000 1 dollar, upp till 200: 50 hävstångseffekt, upp till XNUMX% lånemarginal, webbseminarier varje vecka, personlig kontohanterare, personlig analytiker, personliga handelssessioner.

Diamantkonto- Minsta initiala insättning på 250.000 1 dollar, upp till 300: 75 hävstångseffekt, upp till XNUMX% lånemarginal, daglig marknadsgranskning, personlig kontohanterare, personlig analytiker, veckovisa webinarier, dagliga handelssessioner, inbjudningar till VIP -evenemang.

VIP-konto- Minsta initiala insättning på 500.000 1 dollar, upp till 400: 100 hävstångseffekt, upp till XNUMX% lånemarginal, daglig marknadsgranskning, personlig kontohanterare, personlig analytiker, veckovisa webinarier, dagliga handelssessioner, inbjudningar till VIP -evenemang.

GrahamFE -kontotyper
GrahamFE -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som GrahamFE erbjuder är: GrahamFE -plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som GrahamFE tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

GrahamFE webbplats
GrahamFE webbplats

GrahamFE tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av GrahamFE finansiella produkter, några live diagram, förklaring av några grundläggande begrepp om investeringsvärlden, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om GrahamFE |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.grahamfe.com

Telefonnummer: + 44 586247525

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på GrahamFE <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tycker vi att GrahamFE -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder, när vi letar efter andra recensioner om GrahamFE har vi hittat ett stort antal negativa recensioner, CNMV (spanska regulator) har märkt GrahamFE som en finansiell stapel. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i oktober 2020 CONSOB tillagd GrahamFE till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLAGER EXTREMA FÖRSIKTIGHET ⛔.
➡️ Länk till CONSOB: s varning om annonsering i oktober 2020
Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

[demokrati id=”359″]
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «GrahamFE: Betyg och kommentarer»

 1. Rafael Francisco Consuegra Valderrama svar

  Hej, dessa "herrar" har lurat mig € 2000 ... först lockar de dig med en liten summa, sedan ber de dig om mer. Lyckligtvis accepterade de inte ett lån från banken, om de inte hade lurat mig 10000 3 euro. Allt var perfekt i 4 eller XNUMX månader tills alla försvann. Inget mail, inga samtal, inget sätt att kontakta någon .... Snälla, fall inte i fällan. Om någon från den här sidan vill ge dig fler förklaringar, kontakta mig via e -post ....

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Rafael, tack för att du delar din erfarenhet med GrahamFE. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *