GrandTrade -kommentarer
I denna avdelning vi kommer att analysera GrandTrade (kallas även av namnet: grandtrade.eu), är en mäklare av Forex y CFD. Rekommenderas verkligen GrandTrade för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om GrandTrade ✅, påståenden, klagomål 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det GrandTrade ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ GrandTrade nämner vara del av: GrandTrade Pvt Ltd (obefintlig)

❌ När det gäller din läge, nämner mäklaren att baseras på: det finns inga uppgifter om detta.

❌ Om vi ​​analyserar din reglering, Nämn inte ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.

UPPMÄRKSAMHET: GrandTrade är en mäklare INTE REGLERAD. ⛔

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

Kontotyper | Investeringsplattform

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder GrandTrade, I detta fall, vi hittade inte information som visar att det finns olika kontotyper.

La plattform att fungera som GrandTrade erbjuder är: egen plattform.

Resurser | Hemsida

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som GrandTrade tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

GrandTrades webbplats
GrandTrades webbplats

GrandTrade ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: en förklaring om de produkter den erbjuder, utbildningsavsnitt, ekonomisk kalender, miniräknare, FAQ -sektion, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🌐 Annan information om GrandTrade 🌐

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: grandtrade.eu

📞 Telefonnummer: + 48729687276

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserar GrandTrade. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Grand Trade ⬅️

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget GrandTrade är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2022

❌ Efter att ha analyserat detta företag rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är ett mycket otransparent offshore-skalföretag som inte erbjuder juridisk information, inte är registrerat någonstans (eller är registrerat i ett skatteparadis) och saknar reglering (icke-reglerat företag). ❌

UPPMÄRKSAMHET!: bolaget är närstående till InvestiGram, ett företag med ett fruktansvärt rykte.⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

Vad tycker du om GrandTrade? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

14 kommentarer om «GrandTrade: Betyg och kommentarer»

 1. miki svar

  Om jag bekräftar tidigare är jag offer för detta Grandtrade.eu-företag. Callcentret lovar att sy dig sono diverse rispetto le altre. Dessutom kan konsulten från författarens sida få din undersökning altri soldi poi se nonprocedo ti att behandla manlig e ritira quello que tu hai investito più quelli sulla piattaforma.Veti truffatori.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Miki, tack för din kommentar om GrandTrade. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan läsa deras recension och kommentar här: GrandTrade

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller denna länk:  GÖRA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Alberto svar

  Albert.
  Icke ödesinvestering i; grandtrader .eu/ grandtraders .eu/ investigram.com/legacy-crypto .com/ william Partners LTD.
  primea-traders24 .com/ primustrader .com e molti altri, ditte che vi jag lovar att återställa danaro; MYMONEYREFAUND .COM / SHAR CREDIT SECURITIES LIMITED ÄR EN TRYFFEL MED PROFFESIONALISM OCH ETT MEDVETANDE PER EGEN EXPERTIS, jag vet inte om jag var en forskare för att verifiera det, spenderade cirka 250 € och ödet gör en undersökning av en erfaren internationalistexpert handel och li sarete helt sicuri perche vi darà tutte le informazioni, non abbiate freta anche se saw tartasano di telefonate, sangue freddo, öde le vostre ricerche poi se tutti i dati vi daranno la garanzia del vostro investimento allora fatte tutto quelo che vi sentite fare, inte tror att du förlorar en vecka av stor guadagni, förlora dig själv alla.
  Alberto

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Alberto, tack för informationen, vi kommer att utöka informationen om dessa bedrägerier som du berättar för oss. Du vet redan att du kan få tillbaka dina pengar från vår CHAT.

   Hälsningar.

 3. Giuseppe svar

  stat alla långa, ogudaktigt omoraliska människor, truffatori di professione...

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Giuseppe, tack för din kommentar om GrandTrade. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan läsa deras recension och kommentar här: GrandTrade

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller denna länk:  GÖRA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Antonio svar

  Truffatori, jag har inte ändrat mycket för att inte restituirti i tuoi soldi, ti fanno credere che stai guadagnando, invece stanno med bara en falsk piattaforma, se vuoi prelevare non te permeteranno perché la loro strategia estorcerti il ​​tuo denaro, no investire loro faresti ett misstag, försök att göra det med förmågan att manipulera det, ta det en stund, lite svårt för dig, jag tror inte att du pratar om det, jag är inte riktigt bra på det, Jag är inte en av sprovveduto

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Antonio, tack för din kommentar om GrandTrade. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan läsa deras recension och kommentar här: GrandTrade

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller denna länk:  GÖRA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. Martha Leon svar

  Ciao Enrico Jag började med en stor handel i slutet av september för €180 och för mig har jag spenderat mer än €500 och för sjuttonde veckan har jag spenderat runt €3800 för vad jag inte har perché non avevo tillgänglighet, men eftersom mäklaren har en gammal på 3800 5000 och det kostar 3800 XNUMX per köp av ett lotto “så han har chiamato och för riprendering och soldi och il guadagno dovrei versare il XNUMX XNUMX€ min domanda è Och den kombinerar truffa? Hur kunde jag veta vad jag ser och rörelser i min dator questi movimenti

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Martha, tack för din kommentar om GrandTrade. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Du kan läsa deras recension och kommentar här: GrandTrade

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller denna länk:  GÖRA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. Enrico svar

  Purtroppo också io ci sono cascato.
  Ho iniziato versando € 200 poi hanno chiesto kontinuerligt di fare altri versamenti. Och jag kommer att vända mig till möjligheten att snabbt öka mätaren och rörledningen.
  Förutom che poi non è possibile prelevare.
  Inte så återvunnen mai i miei soldi. Ma ora il mio scopo è kommer att förhindra questi truffatori från att fortsätta att truffare altre person.
  Insieme possiamo fermarli.
  Chi fosse stato truffato äta mig min contatti. Grazie

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Enrico, tack för din kommentar om GrandTrade. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan läsa deras recension och kommentar här: GrandTrade

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller denna länk:  GÖRA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 7. Hyacinth svar

  När jag försökte ta ut pengarna försvann de och de vägrar att lämna tillbaka dem. Är en gotcha.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jacinto, tack för att du kommenterar GrandTrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.