✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

Kommentarer om Green Trade Capital

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Green Trade Capital (även kallad greentradecapital.com), är en Forex -mäklare / affiliate till andra mäklare. Rekommenderas Green Trade Capital verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Green Trade Capital. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Trade Capital Ltd.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att den bygger på: Kanada (förmodligen falskt)

Om vi ​​analyserar mäklarreglering: webbplatsen påstår sig vara reglerad i Kanada, men detta är tveksamt eftersom det inte ger detaljer om förordningen.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Green Trade Capital, noterar vi att sidan inte ger information om att äga olika typer av konton.

Las plattformar att fungera att Green Trade Capital -erbjudanden är: de nämner det inte, vi tror att Green Trade Capitals egen plattform används.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Green Trade Capital tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

Green Trade Capital webbplats
Green Trade Capital webbplats

Green Trade Capital tillhandahåller inte hjälp eller resurser till handlare eller intressenter.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Green Trade Capital |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: greentradecapital.com

Telefonnummer: +59899906907 (Whatsapp) / +598 4249 5597: +1 (512) 531 7531

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på Green Trade Capital <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tycker vi att Green Trade Capital -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi rekommenderar att vara försiktiga, eftersom: det är en oreglerad mäklare som försöker efterlikna en reglerad sådan, när vi letade efter recensioner om Green Trade Capital fann vi flera negativa recensioner och kommentarer. Vi föreslår att du är försiktig. 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i maj 2021 tillkom CNMV Green Trade Capital till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV maj 2021 varning

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

[demokrati id=”555″]
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Green Trade Capital: Betyg och kommentarer»

 1. Matias svar

  Det här företaget är en bluff. Jag försäkrar dig, jag försöker fortfarande dra mig tillbaka och jag kan inte, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Matías, tack för att du skrev om Green Trade Capital. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *