Kommentarer om GRM - GoRiseMarkets

I denna avdelning vi kommer att analysera GRM -mäklaren - GoRiseMarkets (även kallad gorisemarkets.com), är en Forex -mäklare. Rekommenderas GRM - GoRiseMarkets verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi recenserar GRM - GoRiseMarkets. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare och ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: nämner inte det.

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att ha en bas i: de nämner inte var de är baserade. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara ett reglerat företag, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av GRM - GoRiseMarkets, märkte vi att de erbjuder 5 olika typer av konton / planer: Baskontot, Bronskontot, Silverkontot, Guldkontot och Platinakontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grundläggande konto: upp till 1: 500 hävstångseffekt, 24/5 kundsupport, daglig marknadsanalys, utbildningscenter, webbinarier, daglig videoanalys, prisvarningar.

Bronskonto: upp till 1: 500 hävstångseffekt, 24/5 kundsupport, daglig marknadsanalys, utbildningscenter, webbinarier, daglig videoanalys, prisvarningar, juniorkontohanterare.

Silverkonto- Dra upp till 1: 500, 24/5 kundsupport, daglig marknadsanalys, utbildningscenter, webbinarier, daglig videoanalys, prisvarningar, senior kontoansvarig.

Guldkonto: upp till 1: 500 hävstång, 24/5 kundsupport, daglig marknadsanalys, utbildningscenter, webbinarier, daglig videoanalys, prisvarningar, VIP -kontoansvarig, personlig handelsstrategi, handelssignaler guld.

Platinakonto: upp till 1: 500 hävstångseffekt, 24/5 kundsupport, daglig marknadsanalys, utbildningscenter, webbinarier, daglig videoanalys, prisvarningar, VIP -kontoansvarig, personlig handelsstrategi, platinasignaler, individualiserad utbildning.

GRM -kontotyper - GoRiseMarkets
GRM -kontotyper - GoRiseMarkets

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som GRM - GoRiseMarkets erbjuder är: vi tror att GRM - GoRiseMarkets -plattformen, kallad GRM Trader.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som GRM - GoRiseMarkets tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

GRM -webbplats - GoRiseMarkets
GRM -webbplats - GoRiseMarkets

GRM - GoRiseMarkets ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live -diagram, förklaring av några av de finansiella produkter som GRM erbjuder, FAQ -avsnitt, egentligen inte mycket mer än detta.

 

| Annan information om GRM - GoRiseMarkets |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: gorisemarkets.com

Telefonnummer: +74959664834 och +601800818695

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på GRM - GoRiseMarkets <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget GRM - GoRiseMarkets är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, det är inte klart var det är baserat, när man letar efter recensioner om GRM - GoRiseMarkets Vi kunde inte hitta några recensioner, vilket får oss att tro att detta är ett "nytt" företag. Vi föreslår att du är försiktig. CNMV, Spaniens finansiella tillsynsmyndighet, har varnat för GRM - GoRiseMarkets

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i januari 2021 tillkom KNF (Polen) GRM - GoRiseMarkets till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om GoRiseMarkets? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *