Grupp 500 kommentarer
I denna avdelning vi kommer att analysera Grupp 500 (kallas även av namnet: group-500.com), är en mäklare av Forex y CFD. Rekommenderas verkligen Group 500 för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om grupp 500 Claims, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det grupp 500 ⚠️ en säker mäklare? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ Grupp 500 nämner att vara del av: inga uppgifter om detta.

 

❌ När det gäller din läge, nämner mäklaren att den är baserad på Schweiz, men det finns ingen information för att bekräfta detta, det är därför vi tror att det är en falska uppgifter.

 

❌ Om vi ​​analyserar din reglering, de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: Grupp 500 är en mäklare INTE REGLERAD. ⛔

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av grupp 500, noterar vi att den erbjuder 5 olika typer av konton: Silverkonto, Guldkonto, Platinumkonto, Signaturkonto och VIP -konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Silverkonto: minsta insättning på $10.000, 24/5 kundservice, minsta handelsstorlek 0,01.

Guldkonto: minsta insättning på $25.000, 24/5 kundservice, minsta handelsstorlek 0,01, personlig kontohanterare.

Platinakonto: minsta insättning på $100.000, 24/5 kundservice, minsta handelsstorlek 0,01, personlig kontohanterare.

Signaturkonto: minsta insättning på $250.000, 24/5 kundservice, 1: 300 hävstång, 0,01 minsta handelsstorlek, personlig kontohanterare.

VIP-konto: minsta insättning på $1.000.000, endast på inbjudan.

 

Grupp 500 kontotyper
Grupp 500 kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som grupp 500 erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som Group 500 tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Grupp 500 webbplats
Grupp 500 webbplats

Grupp 500 ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: ekonomisk kalender, information om de produkter den erbjuder, avsnitt med vanliga frågor, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Grupp 500 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: group-500.com

📞 Telefonnummer: +447868813187 (Storbritannien) | +16479482782 (Kanada) | +41449746228 (Schweiz) | +61871401679 (Australien)

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en granskning av grupp 500. Vi gjorde den här granskningen och bedömningen, eftersom vi fick olika meddelanden och kommentarer där vi frågade om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Grupp 500 ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Grupp 500 är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag rekommenderar vi dig att vara försiktiga, eftersom det är ett mycket otransparent "offshore" skalföretag som inte erbjuder juridisk information, inte är registrerat (eller är registrerat i ett skatteparadis) och saknar reglering ( oreglerat företag). ❌

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔: i augusti 2021 fördömde FCA, Storbritanniens finansiella tillsynsmyndighet Grupp 500 på grund av bedräglig verksamhet.

➡️ Länk till ⚠️  FCA augusti 2021 Varning.

 

⛔ Uppmärksamhet i augusti 2021 fördömde FINMA, den schweiziska finansregulatorn Grupp 500 för bedräglig verksamhet.

➡️ Länk till ⚠️ Varning i augusti 2021 av FINMA. 

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Group500? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Grupp 500: Betyg och kommentarer»

 1. Ängel svar

  Jag påverkas av detta tjuvarföretag, jag skulle vilja att du hjälper mig att få tillbaka pengarna

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Angel, tack för att du kommenterar Group 500. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *