✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget GROWPRO MARKETS är ett säkert företag eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om GROWPRO MARKETS och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsgrowpromarkets.com
???? företaget*Nämner det inte
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformMetaTrader 4 (MT4) och WebTrader
📌 Adress439 OXFORD STREET, Storbritannien
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 30 mars 2022
FöretagstypKryptovaluta, CFD:er, valutamäklare

företaget: GROWPRO MARKETS nämner inte vilket företag det tillhör. Var mycket försiktig, vi märkte en tydlig brist på transparens.

Plats: företaget nämner att vara beläget i Förenade kungariket, men vi anser att detta är falsk information. Vi kan redan berätta att vi är oroade över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är GROWPRO MARKETS?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det GROWPRO MARKETS är en: kryptovaluta, CFD:er och valutamäklare

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

GrowPro Markets webbplats

Här visar vi dig en skärmdump av webbplatsen GROWPRO MARKETS, som är growpromarkets.com. Fångsten gjordes i SEPTEMBER 2022

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: +447360538455

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad]

* Reglering av GROWPRO MARKETS

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Mäklaren ställer oss inför en mycket oroande situation; Den nämner absolut ingenting om dess reglering. Vad får detta oss att tänka? Vi pratar om en oreglerad mäklare. Vad betyder det? Det innebär att mäklarens kunder och alla deras pengar är utan någon typ av skydd. Det vill säga, om mäklaren har dåliga avsikter kommer du med största sannolikhet inte att kunna göra något för att få tillbaka dina pengar. Var mycket försiktig med dessa typer av företag. Tänk noga innan du skickar pengar, du skickar dem till ett företag utan någon typ av reglering eller skydd!

???? Slutlig värdering av GROWPRO MARKETS ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos GrowPro Markets och vi har kommit till följande slutsatser om detta företag:

Plats: Den nämner att vara belägen på en plats som anses säker som Storbritannien, men vi tror att detta är falsk information som de försöker lura kunder med.

reglering: De nämner ingenting om dess reglering, det vill säga: vi talar om ett oreglerat företag med påtaglig otydlighet och seriositet.

Kom ihåg att företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter (i det här fallet CNMV) Var EXTREMT FÖRSIKTIGT.

Företaget nämner inte heller något kontaktsätt; Om du behöver kontakta dem för en nödsituation, hur gör du det? Var försiktig.

Detta företag nämner inte vilket företag det ingår i, var försiktig, det finns en tydlig brist på seriositet och transparens.

GrowPro Markets Den presenterar sig som en mångsidig mäklare som erbjuder tjänster på valuta-, kryptovaluta- och råvarumarknaden. Dess förmodade placering på en plats känd för sin säkerhet, som Storbritannien, skapar vanligtvis förtroende bland potentiella kunder. Det finns dock tvivel om sanningshalten i denna information, vilket kan väcka misstankar om dess transparens och ärlighet i kommunikationen med användarna.

Otydligheten i dess reglering är en annan aspekt som skapar osäkerhet: genom att inte tillhandahålla detaljer om dess tillsynsstatus uppstår frågan om detta företag är föremål för kontroller och efterlevnadsstandarder, vilket kan påverka säkerheten och skyddet för deras kunders kunder. medel.

Avsaknaden av tydlig reglering kan göra vissa investerare försiktiga med att handla med ett företag som inte följer konventionella regleringsriktlinjer i finansbranschen.

🚨🚨 Slutsats: av de nämnda skälen är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och väldigt osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om GROWPRO MARKETS:

datum Uppdatering – nyheter
Augusti 2022Vi får ett stort antal meddelanden från GrowPro Markets kunder som hävdar att de inte kan ta ut sitt kapital.
November 2022GrowPro Markets fördöms av tillsynsorgan CNMV

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Video om GrowPro Markets

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din erfarenhet av GROWPRO MARKETS.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som blivit lurade av GROWPRO MARKETS

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar GROWPRO MARKETS

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till GROWPRO MARKETS?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera GROWPRO MARKETS?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är GROWPRO MARKETS pålitliga?

Nej. GROWPRO MARKETS är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: det nämner att vara på en plats som anses säker som Storbritannien, men vi tror att detta är falsk information. Den nämner ingenting om dess reglering, vilket orsakar osäkerhet och ekonomisk osäkerhet. När det gäller sin webbplats, har den ingen tjänsteår eller meritlista. Ger detta dig självförtroende? Utöver detta har detta företag varningar från finansiella tillsynsmyndigheter.

Hur får man tillbaka pengar från GROWPRO MARKETS?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

14 kommentarer om «GrowPro Markets: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Myriam Zhang svar

  Hallå! Jag kunde få tillbaka mitt kapital tack vare denna analys. Välsignelser till alla!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Myriam, FANTASTISKT!!!, vad glad du ger oss, en till som har uppnått det, från och med nu om du bestämmer dig för att investera, undersök mäklarna innan du betalar med ditt kort, på vår hemsida hittar du dem alla, läs recension och kommentarerna du hittar.

   Om du har drabbats av samma bedrägeri vet du redan vägen till återhämtning, kontakta CHAT eller klicka här: FRÅGA DINA PENGAR

   Om du letar efter våra rekommendationer klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 2. Juli svar

  God morgon, jag är ytterligare en på listan över personer som blivit lurade av growpromarkets, webbplatsen är inte ens aktiv längre. De är professionella tjuvar, de stal 2000 dollar från mig.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Juli, tack för att du skrev om GrowPro Markets. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 3. ANONYM svar

  HEJ, SNÄLLA JAG VILL TILLBAKA MINA PENGAR, JAG HAR REDAN FRÅGT DIG MÅNGA GÅNGER. JAG KOMMER TILL POLISEN SENAST VARNING TJUV. TILLBAKA ALLA MINA PENGAR NU ELLER ANMÄLLER JAG DIG TILL POLISEN IDAG.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej ANONYMA, tack för att du skriver om GrowPro Markets. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 4. Ena svar

  Hej, god eftermiddag. Jag ber om mitt uttag av pengar från growpromarkets-plattformen, tack, eftersom de inte returnerar mina pengar!!! Snälla, jag behöver det. De svarar inte på mina telefoner eller meddelanden. Jag ber att de kontaktar SNART OCH GE MIG MINA PENGAR TILLBAKA. ONDA FÖDDA TJUV

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Ena, tack för att du skriver om GrowProMarkets. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. CNMV (spanska finanstillsynsmyndigheten) har lagt ett meddelande på dem, för bristande reglering och för att lura sina kunder (Se CNMV-länk).

   Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och till slut markerar de dig och säger att du har förlorat allt och de behåller det som sätt.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.
   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa de som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnen på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka de har kontaktat dig, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prata med vår CHAT eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 5. Jose Emilio Archaga Alvarado svar

  INFORMATION OM GROWPRO COMPANY

  God morgon, jag skulle vilja veta vilka referenser du har från GrowPro-företaget. Om du har någon form av kunskap om If har företaget dåliga referenser

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Jose Emilio, tack för att du skrev om GrowProMarkets. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. CNMV (spanska finanstillsynsmyndigheten) har lagt ett meddelande på dem, för bristande reglering och för att lura sina kunder (Se CNMV-länk).

   Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och till slut markerar de dig och säger att du har förlorat allt och de behåller det som sätt.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.
   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa de som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnen på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka de har kontaktat dig, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prata med vår CHAT eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 6. ANONYM svar

  Det här företaget fördöms av CNMV, jag tänker inte investera med dem.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej ANONYM, tack för att du skriver om GrowProMarkets. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. CNMV (spanska finanstillsynsmyndigheten) har lagt ett meddelande på dem, för bristande reglering och för att lura sina kunder (Se CNMV-länk).

   Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och till slut markerar de dig och säger att du har förlorat allt och de behåller det som sätt.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.
   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa de som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnen på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka de har kontaktat dig, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prata med vår CHAT eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 7. Walter svar

  Hej, företaget svarar inte på mina meddelanden. vad jag gör?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Walter, tack för att du skrev om GrowPro Markets. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *