GSI Markets Mäklarrecensioner

Analys av GSI Markets

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera GSI Markets (kallas även med namnet: gsimarkets.com), Det handlar om en Forex, Cryptocurrency och CFD mäklare. Rekommenderas GSI Markets verkligen att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om GSI Markets ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är GSI Markets en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • GSI Markets nämner att vara en del av MediaForce Limited.

Angående din plats, företaget är baserat i London, Storbritannien. Uppdatering mars 2022: mäklaren nämner att ha en bas på Marshallöarna

Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att GSI Markets inte nämner någon reglering.

UPPMÄRKSAMHET: GSI Markets är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som erbjuds av GSI MarketsI det här fallet ser vi att det erbjuder två olika typer av konton:

 • Silver ECN-konto: minsta initiala insättning $1000.
 • Guld ECN-konto: minsta initiala insättning $10.000.
 • Platinum (eller Platinum) ECN-konto: minsta initiala insättning $75.000.
 • Islamiskt konto: nämner inte minsta initiala insättning.

La plattform att fungera som GSI Markets använder är: MetaTrader 4, Sirix och WebTrader.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som GSI Markets tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

GSI Markets webbplats
GSI Markets webbplats

GSI Markets tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaringar av olika indikatorer för att verka på marknaden, den populära ekonomiska kalendern, signaler, pip-kalkylator, en blogg med artiklar relaterade till verksamhet på marknaderna för investeringar, robotar för Meta Trader, förklarande videor, en slags akademi, som förklarar grundläggande begrepp relaterade till verksamhet på de finansiella marknaderna, bland andra resurser och verktyg. Det bör noteras att en del av resurserna är på engelska, även om, även med hänsyn till detta, tillhandahåller mäklaren många resurser till handlaren.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information GSI Markets

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: gsimarkets.com/en/
 • 📞 Telefonnummer: + (52) 555 350 7203
 • 📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar GSI Markets. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på GSI Markets

Avslutar detta avsnitt, enligt vår åsikt: tror vi att företaget GSI Markets är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys 2022

❌ Efter att ha undersökt det, vi råder dig att vara försiktig, eftersom det är ett illegalt företag, tydligt etablerat för att ta pengar från människor genom knep och fällor. Det är inte särskilt transparent, eftersom det inte erbjuder juridisk information, det visar inte data om dess registrering och det saknar också reglering (oreglerat företag). ❌


Kort sagt: verkar inte vara en bra idé vi föreslår att vara försiktig.

⛔ Uppdatering från oktober 2017⛔: Vi har fått ett stort antal meddelanden från GSI Markets-kunder som nämner oförmågan att ta ut sitt kapital.


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om GSI Markets? Vad har varit din erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

234 kommentarer om «GSI Markets: Betyg och kommentarer»

 1. Jose Andres svar

  Vänligen kan du rekommendera en säker reglerad mäklare

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Jose Andres, kolla HEM där du har ett avsnitt som säger: REKOMMENDERADE MÄKLAR 2022. Jag hoppas att det hjälper.

   Hälsningar.

 2. Wilfredo Lopez Ardila svar

  Vilken mäklare rekommenderas och legaliseras, med ett bra betyg?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Wilfredo, det finns flera bra, du kan kolla denna länk: Bästa mäklare.

   Hälsningar.

 3. sonia yanet svar

  Jag behöver information om hur jag får tillbaka 250 dollar på GSI Market. Tack så mycket..

 4. Alfonso Vargas svar

  De vill få ut det mesta av dig med lögner för att lura dig, jag förlorade mina pengar med dem, de vill till och med att du ska operera som de säger till dig, de är värst... Ta väl hand om er själva

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Alfonso, tack för att du skrev om GSI Markets. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 5. ANDREA svar

  Hallå! Kan du berätta för mig om GSI Markets är reglerad?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej ANDREA, det är inte reglerat.

   Hälsningar.

 6. Francisco Martinez svar

  De är bedragare, de stjäl från alla kunder, tro dem inte!!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Francisco, DE HAR INGEN BESTÄMMELSE, den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 7. MANUEL svar

  GSI Markets, är en bluff, de ber alltid om mer och mer kapital, men vid tidpunkten för uttag av kapitalet gör de inte ens vinst, de kommer med tusentals ursäkter....omöjligt att ta ut pengarna.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej MANUEL, de använder falska namn men i alla fall, tack så mycket för att du kommenterar GSI Markets. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 8. Saul Cuevas Lozano svar

  Hej, god eftermiddag, den 15 juli, baserat på bedrägeri mot en viss Daniel, överförde jag 5,377 5550756428 till kontot hos återförsäljare fa på cv-banken STP enligt GSI Markets, jag begärde återbetalning eftersom jag hade en familjesituation som de inte längre svara, vänligen ditt stöd för att återställa den resursen, jag lämnar dig mitt nummer XNUMX.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Saul, de använder falska namn men ändå, tack så mycket för att du kommenterar GSI Markets. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.