✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

Grundläggande information

🌐 webbplatsgstrade.exchange
???? företaget*Nämner det inte
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress Nämner inte denna information
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressNämner inte någon plats
🕑 Webbplatsens ålderWebbplats registrerad på:
2020-10-14
FöretagstypKryptovaluta, CFD:er och Forex Broker

Vad är GSrade?

Efter att ha genomfört en analys av företagets hemsida kan vi säga att GTrade, förutom att vara mäklare, är en kryptovalutabörs

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

gstrades webbplats

Här visar vi dig en skärmdump av Gstrades webbplats, som är gstrade.exchange. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Detta företag tillhandahåller ingen kontaktinformation, e-post eller telefonnummer. Vad betyder det här? Att ett företag inte lämnar kontaktuppgifter är ett mycket dåligt tecken. Föreställ dig att du har ett problem eller klagomål och att du inte har något sätt att kommunicera med dem. Låter ganska oroande, eller hur?

*GStrade-förordningen

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats

???? GSrade slutlig värdering ????

Som du kan se har vi utfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos GStrade och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

🚨🚨 Av nämnda skäl är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

GSrade-nyheter:

datum Uppdatering – nyheter
juni 2024Klagomål mot GTrade från finanstillsynsmyndigheten FCA

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter.

Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med GStrade.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av GTrade

Om du vill veta hur du gör anspråk på ditt kapital om du har blivit lurad, inbjuder vi dig att läsa avsnittet med vanliga frågor nedan. Där hittar du våra detaljerade tips och steg för att hjälpa dig i återhämtningsprocessen.

Hur man rapporterar GSrade

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till GSTrade?

Ja självklart! Det finns mycket säkrare och mer pålitliga alternativ än GStrade. Vi inbjuder dig att konsultera vår ranking av de bästa mäklarna, där du hittar alternativ som erbjuder en säkrare miljö för dina investeringar.

Hur kan jag anmäla GSTrade?

Om du behöver rapportera GTrade rekommenderar vi att du kontaktar finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Dessa enheter är ansvariga för att övervaka och reglera finansiella aktiviteter, så de kommer att kunna ge dig nödvändig hjälp. Dessutom, om du har några frågor eller behöver ytterligare hjälp, lämna oss gärna en kommentar om denna recension så hjälper vi dig gärna.

¿Es GSTrade pålitlig?

Tyvärr är GStrade inte ett pålitligt företag. Bristen på tydlig information och utelämnandet av viktig information väcker tvivel om dess transparens och tillförlitlighet. Därför rekommenderar vi att du är försiktig när du interagerar med detta företag och överväger andra säkrare alternativ för dina investeringar.

Hur man får pengar från GSTrade?

Om du har blivit utsatt för ett bedrägeri från GTrade och vill återfå ditt kapital, erbjuder vi dig en detaljerad guide om processen för att få tillbaka pengar från ett bedrägeriföretag. Du hittar mer information om det här, där vi steg för steg förklarar hur du går tillväga i den här situationen här.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «GTrade: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Diego Albert svar

  Detta företag betalar inte. Min man blev lurad, gör inte det, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Diego Alberto, tack för att du skrev om GTrade. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *