GstRel kommenterar

I denna avdelning vi analyserar GstRel-mäklaren, är en binär option och kryptovalutamäklare. Rekommenderas GstRel verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på GstRel ... Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi vill tro att vår recensionssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte, att investera med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: de nämner det inte

 

När det gäller hans läge, Mäklaren nämner att han är baserad i: förmodligen USA, men om detta är sant, bör de regleras av USA: s finansiella tillsynsmyndighet, vilket inte är fallet, så vi tvivlar på att de verkligen är baserade i USA 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: den nämner inte absolut något om att vara en reglerad mäklare, allt tyder på att det är en oreglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av GstRel, vi noterar att de inte riktigt ger information om att äga olika planer eller kontotyper.

Las plattformar att fungera som GstRel erbjuder är: vi tror att GstRels egen plattform, eftersom de inte nämner det.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som GstRel tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

GstRels webbplats
GstRels webbplats

 

GstRel tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intressenter: FAQ-avsnitt, några live-diagram, inte mycket mer än detta ...

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Övrig information om GstRel

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: gstrel.com

Telefonnummer: inte nämnt

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Feedback om GstRel <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att GstRel-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: vi tror att det inte är baserat i USA, det är en oreglerad mäklare, när vi letar efter andra recensioner eller betyg på GstRel kunde vi inte hitta en enda en, som får oss att tro att det är ett "nytt" företag.

 

Av dessa skäl tror vi att GstRel inte är en rekommenderad mäklare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att du bara arbetar med vederbörligen reglerade företag. Är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Uppdatering september 2019: CNMV (Den spanska finansiella tillsynsmyndigheten) har utfärdat en varning mot GstRel

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om GstRel? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *