✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

GT Stox kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren GT Stox (kallas även gtstox.com), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen GT Stox för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskade GT Stox. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Bryx Tech LTD.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Dominica.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av GT Stox, noterar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Self Trader Account, Robot Trader Account och Copy Trader Account. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Självhandelskonto- Full tillgång till globala finansmarknader, 300+ handelstillgångar, realtidsdiagram och analys, dagliga nyheter och uppdateringar, täckning av dina positioner, inga rekvisiter, personlig kontoansvarig, alltid kundfokus, personlig handelsupplevelse.

Robot Trader-konto- Full tillgång till globala finansmarknader, 300+ handelstillgångar, realtidsdiagram och analys, dagliga nyheter och uppdateringar, skydd av dina positioner, inga rekvisiter, personlig kontoansvarig, alltid kundfokus, personlig handelsupplevelse.

Kopiera Trader-konto- Full tillgång till globala finansmarknader, 300+ handelstillgångar, realtidsdiagram och analys, dagliga nyheter och uppdateringar, skydd av dina positioner, inga rekvisiter, personlig kontoansvarig, alltid kundfokus, personlig handelsupplevelse.

GT Stox -kontotyper
GT Stox -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som GT Stox erbjuder är: en egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som GT Stox tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

GT Stox webbplats
GT Stox webbplats

GT Stox tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live -diagram, ekonomisk kalender, förklaringar av grundläggande begrepp, FAQ -avsnitt, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om GT Stox |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: gtstox.com

Telefonnummer: +442080891809

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på GT Stox <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget GT Stox är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom: det är en mäklare som inte är reglerad och dess bas är i ett mycket osäkert land (Dominica); Också när man letar efter recensioner om GT Stox Vi hittade många negativa recensioner som varnade för denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i december 2020 tillkom FCA GT Stox till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till FCA: s varning i december 2020 ⚠️

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i februari 2021 tillkom CNMV GT Stox till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till CNMV-varningen från februari 2021

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

[demokrati id=”787″]
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «GT Stox: Betyg och kommentarer»

 1. sonia svar

  Jag har lurats 3.200 euro, finns det något sätt att få tillbaka dem?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Sonia, tack för din kommentar om GT Stox. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *