✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

GTCM-kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera GTCM-mäklaren (även kallad gtcm.com), är en Forex-, ETF- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen GTCM för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi granskade GTCM. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare bör veta innan de lutar sig eller inte med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Depaho Ltd..

När det gäller hans läge, mäklare nämner att de är baserade i: Cypern.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren ser vi att den regleras av CySEC och FSCA.


Kom ihåg att det bästa alternativet (och det säkraste) är att göra en säker investering reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Istället när du arbetar med en oreglerad mäklare, finns det en mycket större risk att förlora det investerade kapitalet, i händelse av att företaget går i konkurs eller motstår för att returnera pengarna som det vanligtvis händer.

För att lära dig mer om regler, inbjuder vi dig att komma åt nästa länk.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av GTCM märkte vi att det erbjuder 6 olika typer av konton / planer: Baskonto, Discovery-konto, Silver-konto, guldkonto, Diamond-konto och VIP-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grundläggande konto: $ 200 minsta initiala insättning, gratis e-bok, gratis utbildning, personlig kontoansvarig, handel med ett klick, varningar, autokartist.

Discovery-konto: Minsta 2.000 10 $ första insättning, gratis e-bok, gratis utbildning, personlig kontoansvarig, handel med ett klick, varningar, autokartist, XNUMX% rabatt.

Silverkonto: Minsta 5.000 20 $ första insättning, gratis e-bok, gratis utbildning, personlig kontoansvarig, handel med ett klick, varningar, autokartist, XNUMX% rabatt.

Guldkonto: Minsta initiala insättning på 10.000 30 dollar, gratis e-bok, gratis utbildning, personlig kontoansvarig, handel med ett klick, varningar, autokartist, 17% rabatt, XNUMX% återinvesteringsrabatt.

Diamantkonto: Minsta 15.000 40 $ insättning, gratis e-bok, gratis utbildning, personlig kontoansvarig, insiderinformation, handel med ett klick, varningar, autokartist, 20% rabatt, XNUMX% återinvesteringsrabatt.

VIP-konto: Minsta 30.000 50 $ insättning, gratis e-bok, gratis utbildning, personlig kontoansvarig, insiderinformation, handel med ett klick, varningar, autokartist, 33% rabatt, XNUMX% återinvesteringsrabatt.

GTCM-kontotyper
GTCM-kontotyper (1)
GTCM-kontotyper
GTCM-kontotyper (2)

På följande bilder kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bild 1 i full storlek yKlicka här för att se bild 2 i full storlek

Las plattformar att fungera som GTCM erbjuder är: GTCMs WebPROfit-plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som GTCM tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjälp som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

GTCM-webbplats
GTCM-webbplats

GTCM tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live-diagram, ekonomisk kalender, marknadsuppdateringar, verkligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om GTCM |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: gtcm.com

Telefonnummer: +390294756883 | +357 22 300 500 | +357 22 300 542

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på GTCM <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att GTCM-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi rekommenderar försiktighet, för: det är en reglerad mäklare, men tyvärr är det en förordning som kan vara farlig i många fall, dess huvudkontor ligger i ett osäkert land att investera (Cypern). Vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

[demokrati id=”607″]
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «GTCM: Betyg och kommentarer»

 1. Maria Alejandra svar

  De bjuder in mig att investera, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej María Alejandra, tack för att du skriver om GTCM. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *