✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget GTR Academy är ett säkert företag eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om GTR Academy och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsgtr.akademi
???? företagetGTR Academy
⚖️ regleringEj reglerad (ej tillämpligt)
📧 E-postadress Äger inte (kontakt från deras sociala nätverk)
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressOkänd
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 18 april 2021
FöretagstypInvesteringsakademi online

Företag: GTR Academy nämner inte vilket företag den tillhör. Var mycket försiktig, vi märkte en tydlig brist på transparens.

plats: GTR Academy nämner inte var det finns, att lita på ett företag som inte nämner var det finns är mycket farligt, var försiktig.

Vi kan redan berätta att vi är oroade över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är GTR Academy?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det GTR Academy är en onlineinvesteringsakademi, som täcker olika alternativ som handel, metaverse, användning av kryptovalutor, artificiell intelligens, bland annat.

Kontotyper

GTR Academy erbjuder två olika kontotyper:

medlemskappris
GTR Basic$159/månad
GTR VIP$249/månad

Information på webben

GTR hemsida

Här visar vi dig en skärmdump av GTR Academys webbplats, som är gtr.academy. Fångsten gjordes i November 2023.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

Detta företag tillhandahåller inga kontaktuppgifter; Inget mejl eller telefonnummer. Vad betyder det här? Att ett företag inte lämnar kontaktuppgifter är ett mycket dåligt tecken. Föreställ dig att du har ett problem eller klagomål och att du inte har något sätt att kontakta dem. Det låter riktigt illa, eller hur?

???? Slututvärdering av GTR Academy ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos GTR Academy och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: Det nämns inte var den ligger.

Företaget har pyramidegenskaper, var försiktig.

Företaget nämner inte heller något kontaktsätt; Om du behöver kontakta dem för en nödsituation, hur gör du det? Var försiktig.

Detta företag nämner inte vilket företag det ingår i, var försiktig, det finns en tydlig brist på seriositet och transparens.

GTR Academy Varning: Brist på transparens och tecken på pyramidsystem

När man överväger att delta i GTR Academy, är det avgörande att lyfta fram bristen på transparens i väsentliga aspekter. Utelämnandet av användarvillkor, samt en integritetspolicy, väcker betydande farhågor om säkerheten för de uppgifter som tillhandahålls. Transparens i hanteringen av känslig information är väsentlig, och frånvaron av dessa grundläggande element kan utsätta deltagarna för onödiga risker.

Dessutom finns det indikationer som stöds av kommentarer som fördömer möjliga pyramidsystem, som lyfter röda flaggor kring integriteten av banan. Registrerade uppmanas att iaktta extra försiktighet och leta efter kurser som erbjuder ett tydligt etiskt ramverk och specifika detaljer om hur personuppgifter hanteras. Att investera i finansiell kunskap måste gå hand i hand med att skydda utbildningsinnehållets integritet och integritet.

🚨🚨 Slutsats: av de nämnda skälen är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och väldigt osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

GTR Academy videorecension

uppdateringar

Nyheter om GTR Academy:

datum Uppdatering – nyheter
-Inga nyheter för tillfället

Användarrecensioner

[demokrati id=”3058″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av GTR Academy.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av GTR Academy

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar GTR Academy

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till GTR Academy?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera GTR Academy?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är GTR Academy pålitlig?

Nej. GTR Academy är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) Nämner inte information om dess plats 2) Sajten är relativt ny, vilket kan vara farligt på grund av bristande erfarenhet 3) företaget har pyramidformiga egenskaper

Hur får man tillbaka pengar från GTR Academy?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

48 kommentarer om «GTR Academy: Åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Rony Malverde svar

  De bjuder in mig, och jag frågade dem om de är reglerade av bankkommissionen, och de sa nej, eftersom de inte hanterar pengar, de bara hjälper till att få dem, och de skickade till och med mig sin förmodade registrering hos finansdepartementet, allt är klart väldigt verkligt, men jag vet inte

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Rony, tack för att du skriver om GTR Academy och ger dig din personliga upplevelse. Denna mäklare/skola är en BLUFFÄR, kurserna de erbjuder ger inget som du inte kan hitta på gratis internet.

   De kommer att koppla dig till en mäklare som de är i maskopi med vars enda mål är att råna dig, manipulera operationer manuellt, allt är förberett för att du ska förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Smaragd Marco svar

  Tack så mycket för analysen och för att du hjälpte mig få tillbaka mitt förlorade kapital.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Esmeralda, FANTASTISKT!!!, vad glad du ger oss, en till som har uppnått det, från och med nu om du bestämmer dig för att investera, undersök mäklarna innan du betalar med ditt kort, på vår hemsida hittar du dem alla, läs recension och kommentarerna du hittar.

   Om du har drabbats av samma bedrägeri vet du redan vägen till återhämtning, kontakta CHAT eller klicka här: FRÅGA DINA PENGAR

   Om du letar efter våra rekommendationer klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 3. Reyna svar

  Hej, jag har inte avslutat processen med gtr academia än, men det verkar inte för mig att de ber mig om ett större belopp varje gång jag gör en insättning, enligt det belopp som jag ska sätta in, är det det sista av 10 tusen och för det kommer jag att få 150 tusen men jag vet inte och det är därför om det visar sig vara en bedrägeri och jag skulle vilja ta det av min skärm för att jag skulle vilja ta tillbaka pengarna på skärmen.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Reyna, skärmdumparna kommer inte att hjälpa dig, de är bedragare och de vet det och de bryr sig inte om att ljuga för de vet att det senare kommer att kosta dig pengar att få tillbaka dina pengar och du kommer förmodligen inte att göra det, det är därför de bry dig inte om att ljuga och lura ärliga människor som du.

   Satsa inte på något annat.

   Hälsningar.

 4. MAURO ALBERTO ORTEGA LOPEZ svar

  Jag förlorade mina pengar med dem. Jag blev lurad, faktiskt och jag skickade ett meddelande till deras sida för att göra anspråk på dem, de satte stor press på mig att få in folk, de ger dig steg men de är inte särskilt etiska, du har för att motivera dina framtidsutsikter till och med att bli skuldsatta, Det är definitivt slöseri med pengar, såvida du inte vill vara en del av en pyramidmodell och ha många följare och inte har någon etik, så fortsätt! Och även om du har en del för registreringen måste du ha cirka 8 tusen pesos mer ifall din månatliga betalning tar slut och du vill betala en annan (vilket jag inte rekommenderar) och att lägga pengar i vad de skickar och valuta med "proffs" "Förutom seminarier som pressar dig att delta för om du inte deltar betonar de att du inte kommer att se vinster om du inte deltar, de pressar dig hela tiden och lär dig bara att manipulera människor. Jag hoppas och du kan hjälpa mig att returnera mina pengar om du behöver bevis, jag har inga problem att ge dem till dig

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej MAURO ALBERTO, tack för att du kommenterar GTR Academy. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR
   Hälsningar.

 5. Angi svar

  De bjuder in mig med en daglig tjej som skickar mig videos på de som vinner med GTR men jag har mina tvivel, vad rekommenderar ni att jag gör?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Angi, tack för din kommentar om GTR Academy. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR
   Hälsningar.

 6. Jhoe svar

  Jag känner en person som hanterar det och jag tror att det är ren bluff som jag inte förstår varför de laddar och laddar

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Jhoe, tack för din kommentar om GTR Academy. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR
   Hälsningar.

 7. Juan Ramon svar

  De bjuder in mig och bjuder in mig men de vet att vi kan lära oss allt detta på internet och YouTube

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Juan Ramon, att vara med GTR Academy är ett slöseri med tid och pengar, de är manipulativa och lögnare.

   Hälsningar.

   • Alma Ortega

    Hej god morgon. Jag känner personligen Pedro Flores och han har alltid varit på samma plattformar och processen är samma press för att få in folk och de får dig att låna pengar. Jag gjorde det när det hette Wealth Generators. Jag investerade, de skickade ett kontrakt till dig och allt om statskassan och konstigt nog när jag skulle samla in så gick företaget i konkurs... Varje gång jag ser dem undrar jag hur de lyckas locka folk och bli miljonärer. Det är ett sätt att leva...

    Tack vare att jag senare förstod att de rånade mig och att de inte lämnade tillbaka något alls.

    Jag hoppas att de inte låter sig påverkas, de är alla Show men...
    Bästa hälsningar.

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Alma, de är verkligen bedragare, de gör allt för att du ska tro att du kommer att tjäna mycket pengar och det slutar med att de får behålla det du investerat, de hittar på vinster och allt är falskt.

    Hälsningar.

 8. Ängel svar

  Den enda fångade min uppmärksamhet, men när jag letade och letade på olika investeringsplattformar insåg jag att om det är väldigt sällsynt kallas det GTR academy eftersom det erbjuder dig mycket men inte berättar för dig från vilket företag det är finansierat och ingenting, bara de själva att de är allierade de låtsas vinna.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Angel, snart kommer vi att erbjuda några mycket bra kurser, vi har stängt ett avtal och snart kommer de att finnas på vår hemsida.

   Hälsningar.

 9. Mikel OT svar

  Bedrägerier. Det är väldigt tydligt. Du kan inte lita på och investera i akademier (mäklare) utan reglering, de returnerar aldrig dina pengar, bara genom återvinningstjänsten kunde jag stoppa betalningarna från bankkontot och återhämta mig. Bra information tack. Miguel.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Mikel OT, tack för din kommentar om GTR Academy. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR
   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *