I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i GTR Academy. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om GTR Academy och berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsdashboard.getitclub.io
???? företagetOkänd
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail addressHar inte
📈 PlattformGTR Academy
📌 AdressOkänd

⚠️ GTR Academy nämner inte det juridiska namnet på företaget som driver det. Klienter är oskyddade. Företaget tillhandahåller inga värdefulla uppgifter, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder GTR Academy, I detta fall, vi hittade ingen information som indikerar existensen av olika kontotyper.

Information på webben

GTR Academy webbplats

GTR Academy tillhandahåller inte någon typ av hjälp eller resurser om du inte är en registrerad användare, talar detta om det lilla allvar och transparens Company.

Lista över telefonnummer

För tillfället har vi inte hittat något telefonnummer.

???? Slututvärdering av GTR Academy ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED GTR Academy.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

Videorecension av GTRAcademy

uppdateringar

Nyheter om GTR Academy:

Inga nyheter för tillfället.

datum Uppdatering – nyheter
--

Användarrecensioner

Vad tycker du om GTR Academy? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av GTR Academy.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av GTR Academy

Hur man rapporterar GTR Academy

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera GTR Academy?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är GTR Academy en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att GTR Academy är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är GTR Academy pålitlig?

Nej. GTR Academy är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från GTR Academy?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till GTR Academy?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

32 kommentarer om «GTR Academy: Betyg och kommentarer»

 1. Ängel svar

  Den enda fångade min uppmärksamhet, men när jag letade och letade på olika investeringsplattformar insåg jag att om det är väldigt sällsynt kallas det GTR academy eftersom det erbjuder dig mycket men inte berättar för dig från vilket företag det är finansierat och ingenting, bara de själva att de är allierade de låtsas vinna.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Angel, snart kommer vi att erbjuda några mycket bra kurser, vi har stängt ett avtal och snart kommer de att finnas på vår hemsida.

   Hälsningar.

 2. Mikel OT svar

  Bedrägerier. Det är väldigt tydligt. Du kan inte lita på och investera i akademier (mäklare) utan reglering, de returnerar aldrig dina pengar, bara genom återvinningstjänsten kunde jag stoppa betalningarna från bankkontot och återhämta mig. Bra information tack. Miguel.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Mikel OT, tack för din kommentar om GTR Academy. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR
   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.