GTV kommentarer

 

➡️ I det här avsnittet vi kommer att analysera GTV (även kallad med namnet: gtv.com)Är en plataform av innehållsförstöring. Rekommenderas verkligen GTV att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker plattform? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: åsikter om GTV ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är GTV ⚠️ en säker sida? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör den? Var är du? Är det en reglerad plattform?

GTV nämner att vara en del av: GTV HOLDINGS, INC.

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i USA enligt webbplatsen, men det finns inget giltig information för att bekräfta detta tror vi det det är falsk information.

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, vi observerar att GTV den har ingen typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: GTV är en plattform INTE REGLERAD. ⚠

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu kommer vi att analysera vilka typer av konton det erbjuder GTV, I detta fall, vi hittade inte information som visar att det finns olika kontotyper.

La plattform att fungera som GTV erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som GTV tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a bra poäng till förmån för plattformen.

GTV hemsida
GTV hemsida

GTV ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om de tjänster den erbjuder, men inte mycket mer.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information GTV

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: corp.gtv.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: kontakta direkt från plattformen.

Du kanske undrar varför vi recenserade GTV. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på GTV

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att GTV-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

Efter att du har undersökt det rekommenderar vi var försiktig, eftersom det är en olagligt företag, klart anges för ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, Tja, det erbjuder knappast juridisk information, visa inte uppgifter om din registrering plus saknar reglering (oreglerat företag). ❌

⛔ Observera ⛔: i september 2021 lades FMA (Nya Zeeland) till GTV till din lista över bedrägliga finansiella företag, för att ha agerat utan tillstånd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREMT FÖRSIKTIGHET ⛔
➡️ Länk till FMA -varning för september 2021 ⚠️


📛 Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är plattformsregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste funktionen på någon plattform; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med denna plattform? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna plattform.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av plattformen kan rösta. 🔻🔻 

 

Vad tycker du om GTV? Vad har du varit med om?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «GTV: betyg och kommentarer»

 1. Julian9 svar

  De rapporteras, investera inte dina pengar i dem ...

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Julián9, tack för din kommentar på GTV. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *