Comentarios sobre GuaranteedCoin
I denna avdelning vi analyserar mäklaren GuaranteedCoin (llamado también con el nombre: guaranteedcoin.org), es una empresa de gestión de fondos y asesoramiento. ¿Es GuaranteedCoin realmente recomendado para realizar una inversión? ¿O es mejor no invertir con esta empresa? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: opiniones sobre GuaranteedCoin ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: ¿es GuaranteedCoin ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är det reglerat?

❌ GuaranteedCoin nämner att vara en del av: inga uppgifter om detta.

 

❌ När det gäller din läge, mäklaren Det nämns att det är baserat i USA, men det är inte reglerat i det landet, så vi tror att det är falsk information.

 

❌ Om vi ​​analyserar reglering av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering. ⛔ Uppmärksamhet: GuaranteedCoin es un broker no regulado. ⛔

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton que ofrece GuaranteedCoin, notamos que ofrece 3 olika typer av planer. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Plan 1: lägsta insättning $100, retiros instantáneos, retorno 20% después de 24 horas.

Plan 2: lägsta insättning $500, retiros instantáneos, retorno 50% después de 24 horas.

Plan 3: lägsta insättning $10.000, retiros instantáneos, retorno 100% después de 24 horas.

 

Tipos de cuenta de GuaranteedCoin
Tipos de cuenta de GuaranteedCoin

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera que GuaranteedCoin ofrece es: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Pasaremos a analizar, ahora, los diferentes recursos y ayudas para el trader que GuaranteedCoin proporciona en su página web. Nosotros creemos que los recursos y ayudas provistas en la página web, pueden ser un gran punto a favor del broker.

GuaranteedCoin webbplats
GuaranteedCoin webbplats

GuaranteedCoin ger följande hjälpmedel eller resurser a los traders o interesados: algunos gráficos en vivo, un poco de información sobre los productos que ofrece, sección de preguntas frecuentes, realmente no mucho más que esto.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om GuaranteedCoin 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: guaranteedcoin.org

📞 Telefonnummer: +15086456854

📧 E-post: [e-postskyddad]

Tal vez te preguntes por qué realizamos una reseña sobre GuaranteedCoin. Realizamos esta reseña y valoración, debido a que recibimos diferentes mensajes y comentarios preguntando por la fiabilidad de la empresa en cuestión. Nos gusta pensar que nuestra página de revisiones ayuda a inversores, brindando información clave sobre la empresa, damos a conocer información que todo inversor debería saber antes de inclinarse o no, por invertir con una empresa de inversión.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på GuaranteedCoin ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget GuaranteedCoin är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag är det vi rekommenderar att vara försiktig, eftersom det är ett skalföretag - "offshore" väldigt lite transparent, inte erbjuder juridisk information, inte är registrerat (eller är registrerat i ett skatteparadis) och saknar reglering (oreglerat företag), blir extremt farligt att investera med detta företag. ❌

 

Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet?

 

📌 Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

¿Que piensas de GuaranteedCoin? ¿Cuál ha sido tu experiencia?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «GuaranteedCoin: Valoración y comentarios»

 1. Silvia svar

  HEJ, JAG HAR PROBLEM FÖR ATT AVTÄLLA MINA PENGAR, JAG RINGAR FLERA GÅNGAR EN VECKA OCH DE HJÄLPER INTE MIG, ÄR DET NÅGOT JAG KAN GÖRA?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hola Silvia, gracias por comentar sobre GuaranteedCoin. Este broker es una ESTAFA. No les envíes dinero, quieren sacarte el máximo dinero posible con mentiras, las operaciones no son reales, el dinero no lo meten en el mercado, solo lo hacen ver y al final te dicen que has perdido y se lo quedan.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *