GXCM -kommentarer
I denna avdelning vi kommer att analysera GXCM (kallas även av namnet: gxcm.finance), är en mäklare av Forex, Futures, Criptomonedas y CFD. Rekommenderas GXCM verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om GXCM Claims, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det GXCM ⚠️ en säker mäklare? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ GXCM nämner att vara del av: GXCM Ltd (obefintlig)

 

❌ När det gäller din lägemäklaren är baserad i: det finns inga uppgifter om detta.

 

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerade vi det GXCM den har ingen typ av reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: GXCM är en mäklare INTE REGLERAD. ⚠

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder GXCM, I detta fall, vi hittade inte information som visar att det finns olika kontotyper.

La plattform att fungera som GXCM erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som GXCM tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

GXCM -webbplats
GXCM -webbplats

GXCM ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en förklaring av de marknader där den verkar, ekonomisk kalender, grafik, bland annat.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om GXCM 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: gxcm.finansiering

📞 Telefonnummer: + 44 2039578576

📧 E-post: har inte.

Du kanske undrar varför vi granskar GXCM. Vi utför denna granskning och bedömning, på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på GXCM ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget GXCM är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha undersökt denna mäklare rekommenderar vi dig att vara försiktig, eftersom det är ett olagligt företag, klart etablerat för att ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är mycket otydligt, eftersom det ger nästan ingen juridisk information, inte visar data om dess registrering och saknar reglering (icke-reglerat företag). ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i augusti 2021 tillsattes FCA GXCM till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till warning️ FCA -varningen i augusti 2021

 


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om GXCM? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «GXCM: Betyg och kommentarer»

 1. Kommer R. svar

  HEJ FOLKET, DETTA FÖRETAG VAR FRÅNKÄNDIGT AV FCA FÖR ALLA UTGÅNGAR, Vi måste sprida dessa nyheter, vi drabbas av många

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Will R, tack för din kommentar om GXCM. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan säger de att du har förlorat och de behåller det.
   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *