Hankotrade kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren hanko handel (kallas Ă€ven hankotrade.com), Ă€r en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mĂ€klare. Rekommenderas Hankotrade verkligen för en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension pÄ Hankotrade. Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare och ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

✅ MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av: Hangö handel LLC.

 

✅ NĂ€r det gĂ€ller din lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att den bygger pĂ„: Seychellerna.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara en reglerad mĂ€klare, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

 

📌 minns: det bĂ€sta alternativet (och det sĂ€kraste) Ă€r reglerade mĂ€klareeftersom de mĂ„ste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mĂ€klare, det Ă€r mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Hankotrade, noterar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Mikrokontot, Standardkontot, Privilegierade kontot och VIP -kontot. Vi kommer ocksĂ„ att ge dig en bild med lite information om varje kontotyp.

STP-konto: minsta initiala insÀttning pÄ $10, spridning frÄn 0.7 pips, hÀvstÄngseffekt upp till 1: 500, skydd mot negativt saldo, minsta handelsstorlek 0.01 partier, islamiskt konto eller valfritt bytesfritt.

ECN-konto: minsta initiala insÀttning pÄ $100, spridning frÄn 0.0 pips, hÀvstÄngseffekt upp till 1: 500, skydd mot negativt saldo, minsta handelsstorlek 0.01 partier, islamiskt konto eller valfritt bytesfritt.

ECN Plus -konto: minsta initiala insÀttning pÄ $1.000, spridning frÄn 0.0 pips, hÀvstÄngseffekt upp till 1: 500, skydd mot negativt saldo, minsta handelsstorlek 0.01 partier, islamiskt konto eller valfritt bytesfritt.

Hankotrade kontotyper
Hankotrade kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.


La plattform att fungera som Hankotrade erbjuder Àr: plattform MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som Hankotrade tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en stor poÀng till förmÄn för mÀklaren.

Hankotrades webbplats
Hankotrades webbplats

Hankotrade tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: minirÀknare, definition av nÄgra viktiga begrepp, information om de tjÀnster den erbjuder, egentligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

| Annan information om hanko handel |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: hankotrade.com

Telefonnummer: har inte

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pÄ hanko handel <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget hanko handel Àr pÄlitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det Àr en mÀklare som inte Àr reglerad och Àr belÀgen i ett mycket osÀkert land för denna typ av ÄtgÀrder, dessutom hittar vi mÄnga som Àr negativa och har nÀr vi letar efter recensioner om Hankotrade kul om det mÀklare. Vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Hankotrade? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Hankotrade: Betyg och kommentarer»

 1. Lucas svar

  HjÀlp, jag förlorade till och med pengar som inte ens var mina och nu vet jag inte vad jag ska göra, finns det nÄgot sÀtt jag kan ÄterstÀlla det jag har förlorat?

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Lucas, tack för att du delar din erfarenhet med Hankotrade. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de slÀpper inte ut pengarna pÄ marknaden, de visar det bara och till slut sÀger de att du har förlorat och de behÄller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det lÀngre, försök att göra ansprÄk genom vÄr chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *