Annonsera med oss

Kommentarer till Hannam & Partners
I denna avdelning vi kommer att analysera Hannam & Partners (kallas även av namnet: hannampartners.co.uk)Är en Investeringsbank. Rekommenderas Hannam & Partners verkligen för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker webbplats? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Hannam & Partners ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är Hannam & Partners ⚠️ en säker webbplats? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är det en reglerad bank?

✅ Hannam & Partners nämner vara del av: H&P Advisory Ltd.

 

❌ När det gäller din läge, nämner banken vara baserad på Storbritannien, men det finns ingen information som kan bekräfta detta, det är därför vi tror att det är en falska uppgifter.

 

❌ Om vi ​​analyserar reglering, vi ser att de nämner vara regleras av FCA, men detta är falskt, de använder data från ett annat företag för att lura allmänheten och samma finansiella myndighet har fördömt detta faktum. 

 

UPPMÄRKSAMHET: Hannam & Partners är ett företag INTE REGLERAD. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper ger Hannam & Partners, I detta fall, vi hittade inte information som visar att det finns olika kontotyper.

 

La plattform att fungera som Hannam & Partners erbjuder är: det finns ingen information om detta.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Hannam & Partners tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Hannam & Partners webbplats
Hannam & Partners webbplats

Hannam & Partners ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: lite information om de tjänster du erbjuder, nyheter, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Hannam & Partners 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: hannampartners.com

📞 Telefonnummer: + 44 (0) 207 183 1493

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar Hannam & Partners. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Hannam & Partners ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Hannam & Partners är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag rekommenderar vi dig att vara försiktig, eftersom det är ett skalföretag - "offshore" väldigt lite transparent, vi vet inte vem som ligger bakom, det erbjuder manipulerad juridisk information (den använder data från ett annat företag), det är okänt vid dess registrering och också, i motsats till vad de försöker tro, saknar det reglering (oreglerat företag). ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juni 2021 tillade FCA Hannam & Partners till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till FCA-varningen ⚠️ juni 2021

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Hannam & Partners? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Hannam & Partners: Betyg och kommentarer»

 1. Daniel J. svar

  DET ÄR EN BLUFF BEKRÄFTAD AV FCA, JAG SKULLE LIKA ATT DU GÖR OSS MER INFORMATION FÖR ATT KRÄVA VÅRA PENGAR

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Daniel, tack för din kommentar om Hannam & Partners. Denna mäklare är en SCAM. FCA (UK Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och inte regleras (se FCA-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: SE LINK

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *