Kommentarer om HBC Market

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren HBC-marknaden (kallas Ă€ven hbc-markets.com), Ă€r en Forex- och CFD -mĂ€klare. Rekommenderas verkligen HBC Market att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension pÄ HBC Market. Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare, genom att lÀmna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

✅ MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av: ZENTRALE ZAHLSTELLE LTD.

 

✅ NĂ€r det gĂ€ller din lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att han Ă€r baserad i Storbritannien, men detta har visat sig vara falskt.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara en reglerad mĂ€klare, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

 

📌 minns: det bĂ€sta alternativet (och det sĂ€kraste) Ă€r reglerade mĂ€klareeftersom de mĂ„ste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mĂ€klare det Ă€r mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av HBC Market noterar vi att den erbjuder 5 olika typer av konton / planer: Minikonto, Bronskonto, Silverkonto, Guldkonto och VIP -konto. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Minikonto: minsta initiala insĂ€ttning € 250, grundutbildning, personlig kontohanterare, expertrĂ„dgivare, fasta uppslag, 24/5 support, hĂ€vstĂ„ngseffekt upp till 1: 100, tĂ€ckning, tillgĂ„ng till nyheter, tillgĂ„ng till Resurscenter, tillgĂ„ng till Kunskapscenter.

Bronskonto: minsta initiala insĂ€ttning € 10.000, standardutbildning, personlig kontohanterare, expertrĂ„dgivare, flytande uppslag, 24/5 support, hĂ€vstĂ„ngseffekt upp till 1: 100, tĂ€ckning, tillgĂ„ng till nyheter, tillgĂ„ng till resurscenter, tillgĂ„ng till kunskapscenter, webbinarier.

Silverkonto: minsta initiala insĂ€ttning € 50.000, avancerad utbildning, personlig kontohanterare, expertrĂ„dgivare, flytande uppslag, 24/5 support, hĂ€vstĂ„ngseffekt upp till 1: 200, tĂ€ckning, tillgĂ„ng till nyheter, tillgĂ„ng till resurscenter, tillgĂ„ng till kunskapscenter, webbinarier, marknadsvarningar, 1 till 1 trĂ€na.

Guldkonto: minsta initiala insĂ€ttning € 100.000, expertutbildning, personlig kontohanterare, expertrĂ„dgivare, flytande uppslag, 24/5 support, hĂ€vstĂ„ngseffekt upp till 1: 200, tĂ€ckning, tillgĂ„ng till nyheter, tillgĂ„ng till resurscenter, tillgĂ„ng till kunskapscenter, webbinarier, marknadsvarningar, 1 till 1 utbildning, 1 riskfri drift.

VIP-konto: minsta initiala insĂ€ttning € 150.000, expertutbildning, personlig kontohanterare, expertrĂ„dgivare, flytande spreads, 24/5 support, hĂ€vstĂ„ngseffekt upp till 1: 200, tĂ€ckning, tillgĂ„ng till nyheter, tillgĂ„ng till Resource Center, tillgĂ„ng till kunskapscenter, webinarier, marknadsvarningar, 1 till 1 utbildning, 2 riskfria operationer.

HBC Market -kontotyper
HBC Market -kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.


La plattform att fungera som HBC Market erbjuder Àr: plattform sirix y MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som HBC Market tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en stor poÀng till förmÄn för mÀklaren.

HBC Market webbplats
HBC Market webbplats

HBC Market tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: information om tjÀnsterna den erbjuder, förklaring av nÄgra viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

| Annan information om HBC-marknaden |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: hbc-marketsfx.com

Telefonnummer: + 4162 674 67 27

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pÄ HBC-marknaden <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget HBC-marknaden Àr pÄlitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom det Àr en helt olaglig mÀklare som inte Àr registrerad eller reglerad, dessutom hittar vi bara recensioner som Àr negativa och underhÄllande om denna mÀklare nÀr vi letar efter recensioner pÄ HBC Market. Vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i februari 2021 tillade CONSOB HBC-marknaden till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
âžĄïž LĂ€nk till CONSOBs varning frĂ„n februari 2021 ⚠

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om HBC Market? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «HBC Market: Betyg och kommentarer»

 1. Frank svar

  De har förstört mitt liv, jag kan inte ta ut mina pengar, kan du hjÀlpa mig? min Ängest Àr mycket stor

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Franco, tack för att du delar din erfarenhet med HBC Market. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de slÀpper inte ut pengarna pÄ marknaden, de visar det bara och till slut sÀger de att du har förlorat och de behÄller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det lÀngre, försök att göra ansprÄk genom vÄr chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *