Annonsera med oss

Herva International Group kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mĂ€klaren Herva International Group (Ă€ven kallad herva-international.com), Ă€r en Forex- och CFD -mĂ€klare. Rekommenderas verkligen Herva International Group att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi granskar Herva International Group. Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare, genom att lÀmna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: Herva International Corp Ou.

 

NĂ€r det gĂ€ller hans lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att han Ă€r baserad i: Estland. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara ett reglerat företag, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Herva International Group, noterar vi att de inte riktigt ger information om att Ă€ga olika typer av konton.

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Herva International Group erbjuder Àr: vi tror att Herva International Groups egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som Herva International Group tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en poÀng till förmÄn för mÀklaren.

Herva International Groups webbplats
Herva International Groups webbplats

 

Herva International Group tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: nÄgra live -diagram, grundlÀggande förklaring av de finansiella produkter som Herva International Group erbjuder, inte mycket mer Àn detta.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om Herva International Group

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: www.herva-international.com

Telefonnummer: + 372 634

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning av Herva International Group <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget Herva International Group Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi tror att det Àr bÀttre att vara försiktig eftersom: det Àr en oreglerad mÀklare, den Àr baserad i osÀkra lÀnder (Estland), nÀr vi letade efter andra recensioner om Herva International Group kunde vi inte hitta nÄgon, vilket skulle indikera att det Àr ett "nytt" företag. Vi föreslÄr att du Àr försiktig. Enligt kundkommentarer frÄn Pacific Alliance Capital, Àr slÀkt med denna mÀklare.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Uppdatering december 2019: CNMV (spansk finansregulator) har varnat för Herva International Group

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Herva International Group? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

11 kommentarer om «Herva International Group: Betyg och kommentarer»

 1. Lisbeth Hunter Salander svar

  I den hÀr bloggen hittar du information om nÀtverket av bluffmÀklare som detta företag ingÄr i brokersestafa.blogspot .com
  Om du redan har blivit lurad, hÀr Àr tips som hjÀlper dig att göra de juridiska rapporter och polisrapporter som du har rÀtt till.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Tack för informationen Lisbeth.

   hÀlsningar

 2. Maria Dos Santos svar

  Detta företag Àr en del av ett nÀtverk av bluffföretag som drivs av samma Àgare, som har förskingrat i tio Är i flera latinamerikanska lÀnder.
  De kommer att presentera sig för dig som IQ-BN eller under ett annat namn (Pacific Alliance, Traynor, Herkz, OC Financial Corp, Herva International, Horus International, Value Corp, etc) och kommer att be dig att sĂ€tta in pengar i ett företag med ett annat namn , men ATT INGEN ÄR EN MÄLKARE med ett driftstillstĂ„nd. I slutĂ€ndan Ă€r det samma Ă€gare med flera frontföretag. INGEN av de företag dĂ€r dessa brottslingar ber dig sĂ€tta in godkĂ€nns som en mĂ€klare. Det Ă€r falskt. De investerar inte sina pengar nĂ„gonstans. Efter ett tag (ibland upp till tvĂ„ Ă„r) försvinner de med det kapital du gav dem.
  Innan du sÀtter in dina pengar hos nÄgon mÀklare bör du som regel kontrollera pÄ internet att de Àr godkÀnda av tillsynsmyndigheter som FINRA, NFA, FSA, SFC etc. Besök regulatorernas sidor och leta efter företagsnamnet dÀr. Det rÀcker inte att det Àr ett liknande namn (Pacific Alliance Capital Àr inte detsamma som Pacific Alliance Group). Dessa bedragare anvÀnder namn som liknar kÀnda företag, alltid för att förvirra dig.
  Gör din forskning bra innan du börjar. LÄt dig inte vÀgledas av vad personen som ringer till dig sÀger. Om mÀklaren inte Àr reglerad, INVESTERA INTE. Tipsen pÄ den hÀr bloggen (rekommenderade mÀklare) kan hjÀlpa dig mycket för att förhindra bedrÀgerier.
  Om du redan har lurats av dem, gÄ med i vÄrt kollektiva klagomÄl som körs i olika nationella och internationella polisinstanser. Vi kan vÀgleda dig om hur du gör det.
  Vi blev ocksÄ lurade.

 3. Hannibal Campos svar

  RÀttegÄngen Àr riktad mot Àgarna till Pacific Alliance Capital och dess operatörer. Men utredningen involverar alla. Eftersom det visar sig att alla Àr partner pÄ nÄgot sÀtt i varje företag de öppnar. Alla inklusive dessa Àr bedrÀgerier. Fru Maria, ingenting kommer att fördunkla den efterfrÄgan vi har, men varje företag som Àr relaterat till var och en av dem mÄste göras viralt eftersom de alla Àr partners. Oc Financial Corp och Pacific Alliance kommer att fÄ svÄrt att anvÀnda dem pÄ grund av den efterfrÄgan vi utövar. Men alla de drabbade vet att denna herval och Horus Àr samma plattform för bluffnÀtverket ... det Àr en vÀrldsomspÀnnande organisation för Scam. Jag hanterar all information med support och dokument. Jag lÀmnar min e-post för de som Àr intresserade av att gÄ med. Förutom den styrka som efterfrÄgan kommer att ha, Àr det viktigaste att bli viralt med dessa medel. Eftersom vi vet att en rÀttegÄng tar Är för att ett resultat ska vara positivt och utan att det garanteras Àr det positivt ... sÄ det bÀsta Àr att förhindra att andra faller och ta den tid som behövs medan efterfrÄgan blomstrar, att sprida all information och företag att dessa mÀnniskor gör för att lura. [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Aníbal, tack för att du delar din erfarenhet med Herva International Group, kommer du ihÄg hur du kom till att hitta dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   hÀlsningar

 4. Maria Dos Santos svar

  HÀlsningar. Jag ber bloggadministratören att ta bort min tidigare kommentar. De har med rÀtta pÄpekat för oss att det kan förvirra och fördunkla utredningen av Pacific Alliance och Traynor Advisors, som Àr de företag som gjorde orÀtt mot oss. Jag har ingen direkt erfarenhet av de företag som nÀmns i min tidigare kommentar. Tack sÄ mycket i förvÀg för din uppmÀrksamhet.

 5. Rekommenderade mÀklare Postförfattaresvar

  Tack för informationen Maria.

 6. Alfredo Senior svar

  Är en gotcha. En organisation som ansvarar för penningtvĂ€tt i flera lĂ€nder. Företag som Pacific Alliance Capital, Oc Financial Corp, Horus International, bland andra formaliteter som de gör för att bluffa, Ă€r kopplade till detta nĂ€tverk. De mĂ„ste vara uppmĂ€rksamma eftersom de skapar fysiska strukturer med personal, telefonnummer, postkontor, fysiska kontor. De har ingen annan reglering Ă€n billig lĂ€ppservice.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Alejandra, tack för att du delar med dig av denna information om Herva International Group. Om du har mer information om dem eller om Pacific Alliance Capital ber vi dig att dela den med oss.

   hÀlsningar

  • Maria Dos Santos svar

   Hej Alfredo. Om du blivit lurad av Pacific Alliance, OC Financial Corp eller nÄgot annat företag frÄn denna kriminella grupp, vÀnligen kontakta mig. Vi agerar kollektivt mot dem. Min email Àr [e-postskyddad]

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Tack för informationen Maria, om du har mer information om dem, vÀnligen dela dem med oss.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *