Herva International Group kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Herva International Group (även kallad herva-international.com), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen Herva International Group att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi granskar Herva International Group. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Herva International Corp Ou.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Estland. 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara ett reglerat företag, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Herva International Group, noterar vi att de inte riktigt ger information om att äga olika typer av konton.

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Herva International Group erbjuder är: vi tror att Herva International Groups egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Herva International Group tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

Herva International Groups webbplats
Herva International Groups webbplats

Herva International Group tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live -diagram, grundläggande förklaring av de finansiella produkter som Herva International Group erbjuder, inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om Herva International Group

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.herva-international.com

Telefonnummer: + 372 634

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning av Herva International Group <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Herva International Group är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder (Estland), när vi letade efter andra recensioner om Herva International Group kunde vi inte hitta någon, vilket skulle indikera att det är ett "nytt" företag. Vi föreslår att du är försiktig. Enligt kundkommentarer från Pacific Alliance Capital, är släkt med denna mäklare.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Uppdatering december 2019: CNMV (spansk finansregulator) har varnat för Herva International Group

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Herva International Group? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

11 kommentarer om «Herva International Group: Betyg och kommentarer»

 1. Lisbeth Hunter Salander svar

  I den här bloggen hittar du information om nätverket av bluffmäklare som detta företag ingår i brokersestafa.blogspot .com
  Om du redan har blivit lurad, här är tips som hjälper dig att göra de juridiska rapporter och polisrapporter som du har rätt till.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Tack för informationen Lisbeth.

   hälsningar

 2. Maria Dos Santos svar

  Detta företag är en del av ett nätverk av bluffföretag som drivs av samma ägare, som har förskingrat i tio år i flera latinamerikanska länder.
  De kommer att presentera sig för dig som IQ-BN eller under ett annat namn (Pacific Alliance, Traynor, Herkz, OC Financial Corp, Herva International, Horus International, Value Corp, etc) och kommer att be dig att sätta in pengar i ett företag med ett annat namn , men ATT INGEN ÄR EN MÄLKARE med ett driftstillstånd. I slutändan är det samma ägare med flera frontföretag. INGEN av de företag där dessa brottslingar ber dig sätta in godkänns som en mäklare. Det är falskt. De investerar inte sina pengar någonstans. Efter ett tag (ibland upp till två år) försvinner de med det kapital du gav dem.
  Innan du sätter in dina pengar hos någon mäklare bör du som regel kontrollera på internet att de är godkända av tillsynsmyndigheter som FINRA, NFA, FSA, SFC etc. Besök regulatorernas sidor och leta efter företagsnamnet där. Det räcker inte att det är ett liknande namn (Pacific Alliance Capital är inte detsamma som Pacific Alliance Group). Dessa bedragare använder namn som liknar kända företag, alltid för att förvirra dig.
  Gör din forskning bra innan du börjar. Låt dig inte vägledas av vad personen som ringer till dig säger. Om mäklaren inte är reglerad, INVESTERA INTE. Tipsen på den här bloggen (rekommenderade mäklare) kan hjälpa dig mycket för att förhindra bedrägerier.
  Om du redan har lurats av dem, gå med i vårt kollektiva klagomål som körs i olika nationella och internationella polisinstanser. Vi kan vägleda dig om hur du gör det.
  Vi blev också lurade.

 3. Hannibal Campos svar

  Rättegången är mot ägarna av Pacific Alliance Capital och dess operatörer. Men utredningen berör alla. För det visar sig att alla är en partner på något sätt i varje företag de öppnar. Allt inklusive dessa är bedrägerier. Fru Maria, ingenting kommer att dölja den efterfrågan vi har, men varje företag som är släkt med var och en av dem måste göras viralt eftersom de alla är partners. Oc Financial Corp och Pacific Alliance kommer att få svårt att använda dem på grund av den efterfrågan vi utövar. Men alla de drabbade vet att denna herval och Horus är samma plattform för bedrägerinätverket ... det är en världsomspännande organisation av bluff. Jag hanterar all information med stöd och dokument. Jag lämnar min mejl för de som är intresserade av att gå med. Förutom den styrka som efterfrågan kommer att ha, är det viktigaste att bli viralt med dessa medel. Eftersom vi vet att en stämning tar år för ett resultat att bli positivt och utan att garantera att det är positivt ... så det bästa är att förhindra att andra människor faller och ta den nödvändiga tiden medan efterfrågan blomstrar, att sprida all information och företag som dessa människor gör. att lura. [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Aníbal, tack för att du delar din erfarenhet med Herva International Group, kommer du ihåg hur du kom till att hitta dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   hälsningar

 4. Maria Dos Santos svar

  Hälsningar. Jag ber bloggadministratören att ta bort min tidigare kommentar. De har med rätta påpekat för oss att det kan förvirra och fördunkla utredningen av Pacific Alliance och Traynor Advisors, som är de företag som gjorde orätt mot oss. Jag har ingen direkt erfarenhet av de företag som nämns i min tidigare kommentar. Tack så mycket i förväg för din uppmärksamhet.

 5. Alfred Senior svar

  Är en gotcha. En organisation som ansvarar för penningtvätt i flera länder. Företag som Pacific Alliance Capital, Oc Financial Corp, Horus International, bland andra formaliteter som de gör för att bluffa, är kopplade till detta nätverk. De måste vara uppmärksamma eftersom de skapar fysiska strukturer med personal, telefonnummer, postkontor, fysiska kontor. De har ingen annan reglering än billig läppservice.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Alejandra, tack för att du delar med dig av denna information om Herva International Group. Om du har mer information om dem eller om Pacific Alliance Capital ber vi dig att dela den med oss.

   hälsningar

  • Maria Dos Santos svar

   Hej Alfredo. Om du blivit lurad av Pacific Alliance, OC Financial Corp eller något annat företag från denna kriminella grupp, vänligen kontakta mig. Vi agerar kollektivt mot dem. Min email är [e-postskyddad]

   • Rekommenderade mäklare

    Tack för informationen Maria, om du har mer information om dem, vänligen dela dem med oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.