✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i HF Markets. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om HF-marknader och vi kommer att berätta varför vi kom fram till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatshfm.com (Latinamerika) – hfeu.com (Europa) – hfmarkets.co.uk (Storbritannien)
???? företagetHF Markets (SV) Ltd (Latinamerika) – HF Markets Fintech Services Ltd (Europa) – HF Markets (UK) Ltd
⚖️ regleringCySEC (för kunder i Europa) – FCA (för kunder i Storbritannien)
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformMT4–MT5
📌 AdressSuite 305, Griffith Corporate Center, PO Box 1510, Beachmont Kingstown, Saint Vincent och Grenadinerna
Spyrou Kyprianou 50, Irida 3 Tower 7:e våningen, Larnaca 6057, Cypern
Bloomsbury Building 10 Bloomsbury Way, Holborn, London, Storbritannien

⚠️ Beroende på var kunden befinner sig kommer företaget som tillhandahåller tjänsten att vara annorlunda, i Latinamerika och Cypern är dessa farliga platser för sina kunder på grund av deras bristande reglering och brist på allvar. Det är också nödvändigt att klargöra att HF Markets är det nya namnet på mäklaren HotForex, som inte längre är aktiv, men på den tiden hade den många bluffklagomål, varför vi inte rekommenderar denna mäklare alls. ⚠️

Kontotyper

Nu kommer vi att analysera vilka typer av konton som erbjuds av HF Markets, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
Premium$100
Noll spridning$200
premium proffs$5000

Information på webben

H.F.M. hemsida

HF Markets ger en grundläggande förklaring av de finansiella produkter den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, ekonomisk kalender, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

+ 44-2035199898

???? Slutlig värdering av HF Markets ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE PÅ HF-marknader.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om HF Markets:

datum Uppdatering – nyheter
Enero 2023Vi får ett stort antal meddelanden från HF Markets kunder som hävdar att de inte kan ta ut sitt kapital.
Enero 2023Klagomål mot HF Markets av FCA

Användarrecensioner

[demokrati id=”6176″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din erfarenhet av HF Markets.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av HF Markets

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar HF-marknader

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera HF Markets?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är HF Markets en bluff – är det en bluff?

Ja. Vi tror att HF-marknader är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är HF Markets pålitliga?

Nej. HF Markets är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från HF Markets?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till HF Markets?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «Är HF Markets (HFM) en bluff? Åsikter från 2023»

 1. simon vagn svar

  Detta företag har många klagomål och FCA har redan gjort det känt, det är många av oss som har blivit lurade

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Simon Cart, tack för att du skriver om HF Markets. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. FCA (Financial Regulator of the United Kingdom) har lagt ett meddelande på dem, för bristande reglering och för att ha vilselett sina kunder (Se FCA -länk).

   Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och till slut markerar de dig och säger att du har förlorat allt och de behåller det som sätt.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa de som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnen på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka de har kontaktat dig, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prata med vår CHAT eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Ängel svar

  De bjuder in mig att investera, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Angel, tack för att du skriver om HF Markets. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *