✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

Kommentarer om HFTrading

I denna avdelning vi analyserar mäklaren HFTrading (kallas även hftrading.eu), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen HFTrading för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskar HFTrading. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: CTRL Investments Limited.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den bygger på: Australien och Nya Zeeland.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren ser vi att den regleras på Nya Zeeland av FMA och i Australien av ASIC.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av HFTrading noterar vi att den erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Silverkonto, Guldkonto och Platinakonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Silverkonto: +300 tillgångar tillgängliga, fördelade från 1.8 punkter, hävstång upp till 1: 200.

Guldkonto: +300 tillgångar tillgängliga, fördelade från 1.8 punkter, hävstång upp till 1: 400, swaprabatt 25%.

Platinakonto: +300 tillgångar tillgängliga, fördelade från 1.8 punkter, hävstång upp till 1: 500, swaprabatt 50%.

HFTrading kontotyper
HFTrading kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.


La plattform att fungera som HFTrading erbjuder är: plattform MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som HFTrading tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

HFTrading-webbplats
HFTrading-webbplats

HFTrading tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live -diagram, ekonomisk kalender, olika artiklar, självstudier, nyheter, definition av investeringsrelaterade koncept, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om HFTrading |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

🌏 Webbplats: hftrading.com.au

📞 Telefonnummer: +61 391139456

📧 E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på HFTrading <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget HFTrading är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha granskat det rekommenderar vi dig att vara försiktig, eftersom: även om detta är en reglerad mäklare kan det vara farligt eftersom vi har sett flera fall av mäklare registrerade i Australien som har anklagats för att bedra ett stort antal människor. Vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

[demokrati id=”1013″]
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «HFTrading: Betyg och kommentarer»

 1. Miriam svar

  Lita inte på dem, de lurade mig 1700 usd och jag kan inte få tillbaka dem

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Miriam, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av HFTrading. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *