Bux mäklare

Kommentarer om Himilce Invest Solutions

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Himilce Invest Solutions (även kallad himilceinvest.com), är en algoritmisk handelsmäklare. Rekommenderas Himilce Invest Solutions verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av Himilce Invest Solutions. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Himilce Invest Solutions.

 

När det gäller hans läge, mäklare nämner att de är baserade i: Cypern. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara ett reglerat företag, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Himilce Invest Solutions, noterar vi att de inte riktigt ger information om att äga olika typer av konton.

Plattformarna att fungera som Himilce Invest Solutions erbjuder är: vi tror att Himilce Invest Solutions egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Himilce Invest Solutions tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

Himilce Invest Solutions webbplats
Himilce Invest Solutions webbplats

Himilce Invest Solutions ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av några grundläggande begrepp i handelsvärlden, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Himilce Invest Solutions |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: himilceinvest.com/

Telefonnummer: + 34 622 411 433

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på Himilce Invest Solutions <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Himilce Invest Solutions -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder (Cypern), när vi letade efter andra recensioner om Himilce Invest Solutions kunde vi inte hitta någon, vilket gör att vi tror att det är Det är ett "nytt" företag. Vi föreslår att du är försiktig.

 

Uppdatering december 2019: CNMV (spansk finansregulator) har varnat för Himilce Invest Solutions

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Himilce Invest Solutions? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Himilce Invest Solutions: Betyg och kommentarer»

 1. dominic svar

  God morgon, jag har arbetat med Himilce Invest och du måste vara försiktig med dem ... Jag gjorde en insättning på cirka 5000 euro för att se hur de fungerar. De fungerar som ett PAMM -konto, de är inte auktoriserade och det är därför Cypern gör det med FXPrimus -mäklaren, ett annat med tvivelaktigt rykte. Hur som helst, jag hade en mycket negativ upplevelse, jag rekommenderar inte något av dessa företag, åtminstone enligt min erfarenhet var upplevelsen mycket negativ.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Dominic, tack för att du delar din erfarenhet med Himilce Invest Solutions. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Vi rekommenderar också att du lämnar din erfarenhet i avsnitt om FXPrimus.

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.