Kommentarer om Hispamarkets-mäklaren

I denna avdelning vi analyserar mäklaren hispamarkets (även kallat hispamarkets.com), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas Hispamarkets verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Hispamarkets ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är Hispamarkets ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Hispa Mkts LTD, Hispa Mkts LTD, 1000 Extra OU och nämner att vara dotterbolag till 1000Extra, mäklare med ett mycket negativt rykte.

✅ När det gäller din läge, Mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna, de nämner att de också har en företagsadress i Buenos Aires, Argentina, och nämner också att de är baserade i Estland.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren ser vi att den inte nämner något om en förordning, den nämner ett register i Estland och Saint Vincent och Grenadinerna, men det här är inte regler. I händelse av att en klient har problem med Hispamarkets är det helt oskyddat.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Hispamarkets, vi noterar att det erbjuder Tre kontotyper: bronskontot, silverkontot och guldkontot.

Bronskonto- Minsta initiala insättning på $ 1.000, upp till 1: 500 hävstång, konkurrensspridningar, marknadsinsikter

Det följs av Silverkonto- Minsta 5.000 1 $ första insättning, upp till 300: XNUMX hävstång, optimerade spreads, exklusiv personlig analytiker kommer att tillhandahållas.

Den tredje och sista typen av konto är Guldkonto- Minsta 10.000 1 $ initial insättning, upp till 100: XNUMX hävstång, minimala spreadar, exklusiv personlig VIP-analytiker kommer att tillhandahållas.

Du kan se ännu fler egenskaper om kontotyperna hos Hispamarkets-mäklaren (Klicka här för att se bilden i full storlek) i följande bild:

Hispamarkets kontotyper
Hispamarkets kontotyper

den plattformar att fungera som Hispamarkets erbjuder är: MT4-plattform.

Vi analyserar nu de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Hispamarkets tillhandahåller på sin webbplats.

Hispamarkets webbplats
Hispamarkets webbplats
Uppdaterad Hispamarkets webbplats
Uppdaterad Hispamarkets webbplats

Hispamarkets ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring och grundläggande information om koncept och instrument som det är möjligt att handla med Hispamarkets, blogga med artiklar relaterade till investeringar, inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om Hispamarkets

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: hispamarkets.com

Telefonnummer: +54 115 235, +7110 44 208, + 077

E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Hispamarkets. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på hispamarkets <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget hispamarkets är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

Sanningen är att vi inte har hittat många kommentarer eller åsikter om denna mäklare på internet (vilket får oss att tro att det är en relativt ny mäklare), det är en OREGULERAD mäklare, och det är ett dotterbolag till 1000Extra, en mäklare med en mycket negativt rykte, så vi rekommenderar inte Hispamarkets.

Uppdatering mars 2019: På grund av att ha mottagit hundratals e-postmeddelanden och meddelanden från Hispamarkets-kunder som uttrycker problem, när de tar ut kapitalet, tror vi att Hispamarkets är ett helt INTE REKOMMENDERAT företag. VI FÖRESLÅR FÖRSIKTIGHET.

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Uppmärksamhet: mäklaren hispamarkets är kopplat till Black Core, 1000extra, Alpha Assets Group, Handtag-GP, Aurora först, Bitcoin Bank, Krypton mäklare, Emporio Trading, EurobondPlus, LivingTradeFX, Maximus handel, M Mäklare, MMT Investing Group, MyTradeMM, OneXGlobal, poloinvest, QSmart Limited, SmartEnevita, Sammanfattning, Urustrade, Apollo Management y Vanki Trading, mäklare med dåligt rykte och klagomål från tillsynsmyndigheter. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET ⛔

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

försiktighet möjlig mäklare bluff

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Hispamarkets? Vad har du upplevt?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

205 kommentarer om «Hispamarkets: Betyg och kommentarer»

 1. Viktig information svar

  Hej vänner, jag jobbade för flera av dessa företag, jag kan berätta att de är en väldigt stor grupp, och att de byter mäklare då de har problem med lagen eller har för många klagomål, gruppen inkluderar åtminstone alla dessa mäklare: 1000extra, Alfa Assets Group, Apollo Management ( invest-apollo .co ), Asa-GP, Aurora First, Black core, Btoken Bank, Crypton Broker, Emporio Trading, Eurobond Plus, Hispamarkets, LivingTradeFX, Maximus Trade, M Broker, Mira Capital Markets, MMT Investing Group, MyTradeMM, One X Global ( one-xglobal.uk ), Poloinvest, QSmart Limited, SmartEnevita, Summapips, Urustrade och Vanki Trading

  Som du kan se är de alla mäklare med samma egenskaper: ingen reglering, många klagomål om bedrägeri. Jag hoppas att snart återkomma med mer information från ägarna, för nu kan jag säga till er att hålla er långt borta från alla dessa företag, eftersom jag sa att jag jobbade för den här gruppen av bedragare och de är de värsta, de tänker bara på gör att kunden sätter in så mycket som möjligt och stjäl allt. Du kommer aldrig att vinna något. Pengarna är inte ens investerade det är en helt riggad investeringsplattform. Jag arbetade med dem men jag ångrar det mycket, jag gjorde det för i mitt land finns det få jobb och jag behövde pengar för att försörja min familj. Men efter att ha arbetat med den här gruppen tjuvmaskar insåg jag att jag inte kunde fortsätta att vara involverad i den typen av människor. Jag hoppas att mitt meddelande hjälper dig.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Information, tack för att du skriver om Hispamarkets. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER. Han är en del av en organiserad kriminell organisation som använder olika mäklare för att lura alla sina kunder: Alfa Assets Group, Apollo Management (invest-apollo .co), Asa-GP, Aurora First, Black core, Btoken Bank, Crypton Broker, Emporio Trading , Eurobond Plus, Hispamarkets, LivingTradeFX, Maximus Trade, M Broker, Mira Capital Markets, MMT Investing Group, MyTradeMM, One X Global (one-xglobal.uk), Poloinvest, QSmart Limited, SmartEnevita, Summapips, Urustrade och Vanki Trading.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Jairo Pinto Vargas svar

  Kom ihåg att 1000 extra och Hispamarks är samma skräp

  VARNING TILL ALLMÄNHETEN
  AV CNMV
  I enlighet med bestämmelserna i andra delen av artikel 17 i lagen om värdepappersmarknaden
  (konsoliderad text godkänd genom kungligt lagdekret 4/2015 av den 23 oktober), den nationella kommissionen
  av aktiemarknaden, varnar för att:
  http://1000extra.com
  Thousand Xtra LTD
  har inte rätt att tillhandahålla de investeringstjänster som föreskrivs i artikel 140 i
  Värdepappersmarknaden och de hjälptjänster som föreskrivs i artikel 141 bokstaven a), b), f) och g)
  samma standard, inklusive råd om investeringar, i förhållande till
  de instrument som avses i artikel 2 i nämnda lag, som för detta ändamål innefattar
  valutatransaktioner.
  För frågor, kontakta telefonnummer 900 535 015 eller besök webbplatsen för
  CNMV (www.cnmv.es)
  25 mars 2019

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Jairo, tack för att du delar din erfarenhet med 1000Extra (som också är en första kusin till Broker Hispamarkets). De 2 mäklarna är en BUFFÄR, de flesta av dessa mäklare använder sina arbetare för att POSTA FALSKA POSITIVA KOMMENTARER och på så sätt försöka se ut som ett seriöst företag, men nej, 1000 Extra är en BUFFÄR som har pågått för länge och vi måste avsluta dem alla, De är tjuvar och har redan krossat många liv med sina svek och lögner.
   TILL ALLA Vem som kan tillhandahålla data om denna bedrägeri, TILLVARAR vi TACK för att du skrev till oss i detta forum för att stänga den CHIRINGUITO DE TADRONES. CNMV (Spanish Financial Regulator) fördömde dem för bedrägeri för mer än två år sedan, (Läs CNMV-länken).
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Jairo Pinto Vargas svar

  Jag hittade denna rekommendation; Se upp för att 1000 extra och / eller Hispanomarkets, samma sopor i Traiding.

  I enlighet med bestämmelserna i andra delen av artikel 17 i lagen om värdepappersmarknaden
  (konsoliderad text godkänd genom kungligt lagdekret 4/2015 av den 23 oktober), den nationella kommissionen
  av aktiemarknaden, varnar för att:
  1000extra.com
  Thousand Xtra LTD
  har inte rätt att tillhandahålla de investeringstjänster som föreskrivs i artikel 140 i
  Värdepappersmarknaden och de hjälptjänster som föreskrivs i artikel 141 bokstaven a), b), f) och g)
  samma standard, inklusive råd om investeringar, i förhållande till
  de instrument som avses i artikel 2 i nämnda lag, som för detta ändamål innefattar
  valutatransaktioner.
  För frågor, kontakta telefonnummer 900 535 015 eller besök webbplatsen för
  CNMV (www.cnmv.es)
  25 mars 2019

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jairo, tack för att du kommenterade Hispamarkets. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Douglasgran svar

  De är ett företag av skräpbedrägerier, ge inte dina pengar till dessa råttor. Jag tappade mina besparingar med det soporna

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Douglas, tack för att du kommenterade Hispamarkets. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. Jonathan svar

  Detta företag är Hispamarkrt, med namnet Santiago Guitierrez, Liceth Hernandez, Gabriel Valenzuela s9n namn som arbetar med Hispamarket. Elizondo säger att hon är advokat för Mananginng riskerar de hispamarket som jag måste tala, men jag kommer inte att tala längre jag kommer att inte göra någonting, men jag väntar fortfarande jag är fortfarande rädd vänner

  • JAIRO PINTO VARGAS svar

   Kom ihåg att 1000 EXTRA OCH HISPANOMARKNADER ÄR Samma bedrägeriföretag.

   Vem som helst som inte läser dessa kommentarer fördöms att bli lurad och förlora sina tillgångar.

   Låt oss återuppliva bedrägerierna i dessa 1000 EXTRA ROUGH OCH HISPANONARKETS VI FÅR INTE GLÖMA DEM, LÅT HÅLLA KLAGORNA.

   DE HÅLLER SAMTALANDE FAMILJER GRYTTAR ATT SÄNDAS TILL DEM SÅ 100 DOLLAR, ENLIGT ATT DE ÄR MED ETT FALLEN LAGER, MYCKET DÅLIGT. DE ÄR BRUNNA TORKVAROR, VAR FÖRSIKTIG.

   LÄS, LÄN, INNAN DU GÖR NÅGON RÖRELSE MED DENNA 1000 EXTRA-PICARS
   - DU KAN SPARA ATT FÖRLORA DIN PENGAR-
   - DE HAR LOVAT MYCKET, MEN MYCKET MÄNNISKOR.
   - De talar till ditt öra (TELEKONFERENSER AV TIDER), som de stora välgörarna av ekonomi, de lovar dig himmel och jord, med mästerliga rörelser, men vad de letar efter är:
   De börjar trakassera dig att du investerar lite och lite men lite efter lite leder de dig till ett ekonomiskt slakteri.
   Med öppna spel är vad den förmodade rådgivaren letar efter att slå dig ner, sätta dig i negativa siffror och motivera undertecknandet av fler skuldebrev.
   Eftersom de vet att VI INTE HAR FINANSIELL KUNSKAP, fuskar de dig med en DEMO, eftersom pengarna vilar på deras personliga konton
   de fungerar som ett spelkasino. KOM IHÅG DET
   REKOMMENDATIONER
   1- Underteckna INTE någon skuld
   2- Sända INTE mer pengar, om du redan har något riskabelt är det bättre att förlora det
   3- Om du har positiva siffror, försök att ta ut, så långt har ingen fått tillbaka pengar som jag känner till
   4- Tänk på att rapportera dem till åklagarmyndigheten och interpol.
   5- OM DU LÄSER kommentarerna har många bluffats mellan 500 och 300000 XNUMX dollar
   Kampanj för ZERO-lurade familjer i Latinamerika.
   Dina familjer kommer att gynnas mest, genom att bli av med detta 1000 extra företag, enligt mitt koncept är de bluffens sanna kungar.
   Kom ihåg att de vädjar till vilseledande reklam, TRO INTE NÅGOT.
   De betalar publicitet till Investing.com (de lever av publicitet) de bryr sig inte heller om 1000extra utför oanständiga metoder med kunder.
   Föreställ dig ett ögonblick den här världen utan denna massa skräp på 1000 extra.
   Föreställ dig också att en gång inledde det här finansiella projektet: FÖRRÄNDT, UTAN PENGAR, DIN FAMILJ I DE VÄRSTA VILLKOREN, På grund av bankerna, På grund av tredje part, BETALANDE KREDITKORT.
   Men de dog (1000EXTRA) av skratt med: DIN PENGAR ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ,
   SANNINGEN SOM ÄR ATT TÄNKA OM DET OCH MYCKET
   VI ÄNDRAR ALLT SOM HÄNDER MED DE MEXIKANSKA MÄNNISKORNA, LÄTTLIGT 1000 EXTRA OCH HISPANOMARKNADER ÄR LURFÖRETAG FÖRVALTADE AV MEXIKANER, SOM GÖR DETTA VACKRA LANDET DÅLIGT

   KAMPANJ FÖR NOLLBEDRÄCKADE FAMILJER I LATINAMERIKA ..

   MED STOR ÄRM OCH TACK TILL KLAGOMÅLEN DENNA RATTOR HAR VI KORRELERAT DEM

   • Ed

    Hej Jairo, jag förstår ditt meddelande, jag har en sida på Facebook där jag lägger recensioner av mäklare och jag varnar folk att investera i denna typ av företag!

    kontakta mig i det här forumet !!, vi kan utöka detta på sociala nätverk.
    och därmed förhindra allt detta.
    Jag är Ed! ytterligare en bedragare som försöker undvika denna pest.

   • Rekommenderade mäklare

    Hej Ed, tack för att du kommenterade Hispamarkets. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

 6. Jonathan svar

  Det här företaget är Hispamarket, jag betalade ingenting och jag raderade dem från min cell så att de inte kunde kommunicera med mig, om jag fick e-postmeddelanden från dem om ett påstående och hur mycket, men jag svarade inte på något. U kom ut enligt en spansk marknadsadvokat vid namn Claudia Elizondo, jag svarar ingenting, men jag är fortfarande rädd vänner

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jonathan, det är en bluff, du behöver inte oroa dig, det är deras jobb, att skrämma dig så att du blir av med problemet genom att betala, men du är inte skyldig dem någonting, inte betala dem.

   Mod och hälsningar.

 7. Jonatan svar

  Jag är jonthan och jag skulle vilja att du stöder mig, de bad mig om ett lån på 3400 usd hispamarket som jag skickade den undertecknade broschyren, men jag har inte gjort något, att de fördömer mig att göra, de tror att de kan göra något hispamaket om jag skickar det undertecknade papperet är jag verkligen väldigt rädd

  • FELIX svar

   Jhonatan betalar inte. De fick mig att teckna för 12000 XNUMX dollar, jag hotade att stämma dem för bedrägeri och de störde mig aldrig igen ... ge dem inte en dollar, de är bedragare och de arbetar baserat på rädsla ...

 8. Jonathan Javier svar

  Vänner, jag måste betala ett belopp på 3400 USD till Hispamarket, vilket jag inte har gjort ännu, vad händer om jag inte betalar dem?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jonathan, det beror på vad du har undertecknat, men jag vågar säga att ingenting kommer att hända, i vems namn har du undertecknat dokumentet? Vilket företag står bakom detta dokument?

   Hälsningar.

  • FELIX svar

   Jhonatan betalar inte. De fick mig att teckna för 12000 XNUMX dollar, jag hotade att stämma dem för bedrägeri och de störde mig aldrig igen ... ge dem inte en dollar, de är bedragare och de arbetar baserat på rädsla ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.