Bux mäklare
Kommentarer om HonorFX I denna avdelning vi analyserar mäklaren HonorFX (kallas även av namnet: honorfx.com), är en Forex-, Futures-, Cryptocurrency- och CFD -mäklare. Rekommenderas HonorFX verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅ ➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om HonorFX ✅, påståenden, klagomål 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är HonorFX ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag. Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ HonorFX nämner att vara en del av: Honor Capital Markets Limited. ❌ När det gäller din läge, mäklaren nämner baserat i: Republiken Mauritius, Malaysia och Saint Vincent och Grenadinerna. ❌ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren ser vi att den regleras av FSA, FSC och LFSA, mindre regler som vi inte tar hänsyn till.

UPPMÄRKSAMHET: HonorFX har bestämmelser om DÅLIG KVALITET. ⛔

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

Kontotyper | Investeringsplattform

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av HonorFX, märkte vi att det erbjuder 3 olika typer av konton: Standardkonto, islamiskt konto och ECN -konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto. Standardkonto: minsta initiala insättning på $100, hävstång upp till 1: 500, spridd från 1.2 pips. Islamiskt konto: minsta initiala insättning på $100, hävstång upp till 1: 500, spridd från 1.5 pips. ECN-konto: minsta initiala insättning på $10.000, hävstång upp till 1: 500, spridd från 0.2 pips.
HonorFX -kontotyper
HonorFX -kontotyper
I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek. La plattform att fungera som HonorFX erbjuder är: MT5-plattform.

Resurser | Hemsida

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som HonorFX tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.
HonorFX webbplats
HonorFX webbplats
HonorFX ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: bara lite information om de produkter du erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🌐 Annan information om HonorFX 🌐

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻 🌏 Webbplats: honorfx.com 📞 Telefonnummer: + 97142211811 📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på HonorFX. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på HonorFX ⬅️

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget HonorFX är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2022 ❌ Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är en mäklare som, trots att den är reglerad, är belägen i ett av de mest osäkra länderna för dessa aktiviteter, och när vi letar efter recensioner om HonorFX hittar vi många som är negativa och de varnar för denna mäklare. ❌

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i januari 2022 tillsattes CNMV HonorFX till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔ ➡️ Länk till CNMV-varningen för januari 2022 ⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i april 2022 lade AMF till HonorFX till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔ ➡️ Länk till AMF April 2022 Varning ⚠️

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 
Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

Vad tycker du om HonorFX? Vad har du haft för erfarenhet?


Bux mäklare

Annonsera med oss

4 kommentarer om «HonorFX: Betyg och kommentarer»

 1. Sandra Valverde svar

  I Spanien har CNMV lämnat in flera klagomål mot detta företag av tjuvar, allt finns på dess hemsida

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Sandra Valverde, tack för att du kommenterar HonorFX. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Marcelo, tack för din kommentar om HonorFX. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i detta företag, till exempel adressen från vilken dess bedrägeri säljer.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.