Hope Trades kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren HopeTrades (kallas även hopetrades.com), är en kryptovaluta -mäklare. Rekommenderas verkligen Hope Trades för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi recenserar Hope Trades. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Hope Trades Investment Limited.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att hon är baserad i: Kanada (detta är troligtvis falskt eftersom det inte är reglerat i det landet).

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton från Hope Trades, märkte vi att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Grundkonto, Avancerat konto, Professionellt konto och Platinumkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grundläggande konto: minsta initiala insättning på $300, insättning ingår i betalningen, återinvestering tillgänglig, vinstsamling 7 dagar i veckan, avkastning på 13.5%.

Avancerat konto: minsta initiala insättning på $1.000, insättning ingår i betalningen, återinvestering tillgänglig, vinstsamling 7 dagar i veckan, avkastning på 18.5%.

Professionellt konto: minsta initiala insättning på $10.000, insättning ingår i betalningen, återinvestering tillgänglig, vinstsamling 7 dagar i veckan, avkastning på 24.5%.

Platinakonto: minsta initiala insättning på $50.000, insättning ingår i betalningen, återinvestering tillgänglig, vinstsamling 7 dagar i veckan, avkastning på 24.5%.

Hope Trades kontotyper
Hope Trades kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera att Hope Trades erbjudanden är: det nämns inte, men vi tror att det använder sin egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som Hope Trades tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Hope Trades webbplats
Hope Trades webbplats

Hope Trades tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live -diagram, företagsinformation, FAQ -avsnitt, verkligen inte mycket mer än så här.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om HopeTrades |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: hopetrades.com

Telefonnummer: +17706793607 | +19712205575 (Whatsapp)

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på HopeTrades <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget HopeTrades är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Med tanke på allt detta rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom: vi har att göra med en mäklare som inte är reglerad, den nämner Kanada som bostad men det är falskt, vi vet inte var det faktiskt ligger; när man letar efter recensioner om HopeTrades Vi hittade ingen annan recension, vi tror att det är en ny mäklare utan meriter. Vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Hope Trades? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *