Annonsera med oss

Kommentarer från Horizon Invest

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Horizon Invest (även kallad horizoninvest.cc), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen Horizon Invest för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Horizon Invest ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är Horizon Invest ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Longbow Partners LLC.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Horizon Invest, vi märkte att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Projekt 1, Projekt 2, Projekt 3 och Projekt 4. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Projekt 1: minsta initiala insättning på $5.000, Sleder från 1.3 punkter, hävstång upp till 1: 100, tradering av mikroparti, tTa vinst / Stop Loss-mekanismer, trading med ett klick, spersonlig affärsverksamhet, valfritt islamiskt konto.

Projekt 2: minsta initiala insättning på $50.000, Sleder från 1.3 punkter, hävstång upp till 1: 100, tradering av mikroparti, tTa vinst / Stop Loss-mekanismer, trading med ett klick, sPersonlig affärsplan, individuell penning- och riskhanteringsplan, valfritt islamiskt konto.

Projekt 3: minsta initiala insättning på $150.000, Sleder från 1.3 punkter, hävstång upp till 1: 100, tradering av mikroparti, tTa vinst / Stop Loss-mekanismer, trading med ett klick, spersonlig affärsplan, individuell penning- och riskhanteringsplan, uttagsavgift, valfritt islamiskt konto.

Projekt 4: minsta initiala insättning på $500.000, Sleder från 1.3 punkter, hävstång upp till 1: 100, tradering av mikroparti, tTa vinst / Stop Loss-mekanismer, trading med ett klick, spersonlig affärsplan, individuell penning- och riskhanteringsplan, uttagsavgift, obegränsad verklig session med Head Analyst, valfritt islamiskt konto.

 

Kontotyper för Horizon Invest
Horizon Invest-kontotyper (1)
Kontotyper för Horizon Invest
Horizon Invest-kontotyper (2)
Kontotyper för Horizon Invest
Horizon Invest-kontotyper (3)
Kontotyper för Horizon Invest
Horizon Invest-kontotyper (4)

På följande bilder kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bild 1 i full storlek, Klicka här för att se bild 2 i full storlek, Klicka här för att se bild 3 i full storlek y Klicka här för att se bild 4 i full storlek

La plattform att fungera som Horizon Invest erbjuder är: plattform MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Horizon Invest tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

Webbplatsen för Horizon Invest
Webbplatsen för Horizon Invest

Horizon Invest tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live-diagram, ekonomisk kalender, analys, nyheter, FAQ-avsnitt, verkligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om Horizon Invest |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: horizoninvest.cc

Telefonnummer: + 43720117014

E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en översyn av Horizon Invest. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Horizon Invest <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Horizon Invest är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

När vi ser allt detta rekommenderar vi att du är försiktig, för: det är en mäklare som inte är reglerad och är baserad i ett mycket osäkert land (Saint Vincent och Grenadinerna) när du letar efter recensioner om Horizon Invest Vi hittade många negativa recensioner. Vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i januari 2021 tillkom CNMV (Spanien) Horizon Invest till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till CNMV-varningen för januari 2021

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i februari 2021 tillade FMA (Österrike) Horizon Invest till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till FMA-varningen February️ från februari 2021

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i maj 2021 tillade FSMA (Belgien) Horizon Invest till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till FSMA maj 2021 Varning ⚠️

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i maj 2021 tillade BaFin (Tyskland) Horizon Invest till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till BaFins varning i maj 2021 ⚠️

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i september 2021 HCMC (Grekland) tillagt Horizon Invest till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till HCMC: s varning från september 2021 ⚠️

 
⛔ Uppmärksamhet ⛔ : Mäklaren Horizon Invest arbetar tillsammans med BrofondBåda företagen har ett fruktansvärt rykte, klagomål och varningar från olika regleringsorgan. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Horizon Invest? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

35 kommentarer om «Horizon Invest: Betyg och kommentarer»

 1. hissa svar

  Hej,
  Jag är ytterligare ett offer för HORIZONT INVEST-bluff.
  De kontaktade mig per telefon och jag gjorde en investering på 250 euro.
  Min rådgivare hette Anna, väldigt vacker, frågade om min situation, min familj ... etc.
  Han fick mig att investera 1000 euro mer genom COINBASE. När jag investerade försvann denna rådgivare och de gav mig en annan, lite klumpig, snart bytte de ut min rådgivare, kallad MARCO. Naturligtvis försvann den första, Anna, helt.
  Med pengarna ökade jag mitt konto till nästan 8000 euro. De ber mig stänga kontot för skatter på 21% av pengarna som finns, vilket egentligen inte är mitt eftersom de sätter en BONUS AV 2000.
  Kort sagt säger de att jag måste betala 1.500 XNUMX euro för att kunna stänga kontot och få tillbaka pengarna.
  Jag har ingen avsikt att göra det självklart, men jag skulle gärna kunna rapportera eller vad som helst så att de inte fortsätter att lura fler människor.
  Tack så mycket och vänliga hälsningar

  Izarr

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej izarr, betal inte de skatter som de säger till dig, tro inte på någonting, tro att pengarna du har skickat inte kommer att återlämnas till dig, inte investera mer, du kommer att förlora allt. Tack för att du delar din erfarenhet med Horizon Invest. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

 2. Raul Solis svar

  Hej, god morgon, mitt fall är att jag investerar de första 250 euro plus 500, efter det på sidan såg jag dem växa och i handelshistoriken så kan du se att mäklarens verksamhet sågs förresten att det heter Aila och hon har en mycket bra affär, vid den tiden april låg kontot på 1800 euro och hon berättade att hon skulle lägga 2000 av sitt konto för att starta ett projekt, med överföringen i Bitcoin / dollar stiger alltid och sjunkande vinster i början några och sedan 50 eller 1300 euro, saken är att efter att projektet var klart på kontot dök 8000 55000 euro upp, jag var glad, och han kontaktade mig via e -post och sa till mig att kontrollera det på eftermiddagen och när jag går till kontot var det saldot på 50000 5000 dollar, jag skrämde mig, hon kontaktade mig via e -post och skickade mig en pdf med alla rörelser som gjorts, men där sa hon till mig att blockera kontot och ta ut mina pengar på som 9000 25000 och XNUMX XNUMX är hennes, jag var tvungen att betala XNUMX euro och sedan ger hon mig en chans att betala hälften, låsa upp XNUMX XNUMX och med det betala den andra halvan, jag har inget sätt att samla in de pengarna, och jag bad om hans identitet eller något för att bevisa för mig som ber om den skatten av kursen och säger till mig att det är för en internationell spännande, och då skulle det vara på mitt konto och jag loggar fortfarande in på mitt konto, det har inte blockerat mig men det indikerar och insisterar på att ju mer tid som går, desto mer ränta kan de debitera mig och läsa dessa recensioner, det ger mig inte längre så mycket förtroende, jag vet inte om jag ska gå in och ändra åtkomstkoden själv. Problemet är att jag inte ser någon gynnsam recension, och jag vet inte vad jag ska göra, jag har den pdf -filen som jag inte vet om det är giltig operation är varje rörelse, här kommenterar ingen det
  Om de skickade det till honom, Aila, Abbe heter han ... Jag vet inte om någon har hänt honom som jag, och jag har sagt till honom att vänta en vecka på mig ... tack.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Raúl, tro inte på någonting, tro att pengarna du har skickat inte kommer att returneras till dig, inte investera mer, du kommer att förlora allt. Tack för att du delar din erfarenhet med Horizon Invest. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

  • izzar svar

   Hej Raul Solis,
   Vad har du gjort med Horizon Invest?
   Har du löst något?

 3. pablo svar

  Hej, mycket bra, jag blev bara lurad av den här plattformen, idag tog de 2200 euro från mig
  Jag hade börjat med en investering på 250 euro och på en månad hade jag bara tjänat 2800 euro och jag kunde inte ta tillbaka den till vad rådgivaren Federico sa till mig att han kommer att investera den i BTC han gjorde det och han tjänade 10.000 2200 euro berättade han för mig att för att ta ut det var jag tvungen att betala en provision på 7 euro och idag på morgonen gjorde jag det för att ta ut pengarna som han fick mig att köpa BTC via Coinbase och överförde dem till ett horisontkonto vid tidpunkten för överföringen som han sa till mig att han skulle ring mig tillbaka och han ringde inte igen, han berättade att överföringen redan var bra Jag har inte fått något kvitto än så länge och 3 timmar har gått och jag har inte fått något, det enda som pengarna skulle nå mitt konto om 2200 dagar och nu går jag in på plattformen och det låter mig inte skriva in lösenordet. Jag har skrivit fel till honom, han har anslutit sig och han har varken läst mig eller svarat mig jag har fått panta en massa arbetssaker för att vara kunna samla in pengarna eftersom de på så sätt inte lämnar dig XNUMX euro över natten
  Jag hoppas att de returnerar pengarna

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Pablo, din förklaring är till stor hjälp, tack för att du delar din erfarenhet med Horizon Invest. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

 4. PILAR svar

  Hej allihopa, jag är en annan som påverkas av HORIZON INVEST, de är bedragare, gjorde flera intäkter från den första veckan i december 2020, de behöll alla mina besparingar, de kom logiskt in med mitt samtycke eftersom jag litar på dem att de använde NÅGOT DESK för att få den BTC jag hade på andra plattformar som så att jag bara fokuserar på dem, ett belopp mer eller mindre än 22, ooo EUROS, efter två månaders öppnande av kontot sa han till mig att eftersom han uppskattade mig hade mäklarna möjlighet en gång år för att arbeta med BOTS som får dig att höja dina kortsiktiga investeringar och sedan ta ut vinsten, saken är att jag kände mig konstig men jag fortsatte att lita på eftersom de redan var flera månader och de var trovärdiga och behandlingen var mycket vänlig bland alla sällsyntheten men den 2 april 2 heter jag DANTE EL SUPESTO TRADER och han berättade för mig vid tidpunkten för uttaget och att jag var tvungen att betala 2021% av vinsten för att rensa kontot, så jag blev kall eftersom ingen tid öppningDe sa till mig att för att släppa skulle jag behöva betala i förväg för att släppa, logiskt om de säger till mig att jag inte accepterar det, och hon sa till mig att hon hade sagt till mig så jag sa till henne att det var omöjligt att få de pengarna, hon berättade för mig att få åtminstone hälften att han skulle hjälpa mig att släppa kontot med ett annat konto som han hade inuti och att han efter det släppte tillbaka det till honom så nu har du två lån öppna för den här sonen till P…. SCAMMER, så snart jag fick lånet sa han till mig att vi måste göra det genom BINANCE med NÅGOT BORD han gjorde alla rörelser från min bank till BINANCE och från mitt Binance-konto till HORIZON-plånboken, men hans behandling av mig var annorlunda. Dålig ostia eftersom transaktionen inom Binance tog en och en halv timme och jag tror att detta hade honom på kanten när jag uppnådde det, sa han till mig mellan idag och imorgon att du har pengarna i plattformens plånbok och faktiskt lägger jag till vinsten men han lade det inte som inkomst på mitt konto, och från nästa dag 25 APRIL blockerade jag de två telefonerna som jag har från DANTE TRADER, jag försökte kommunicera med ELISS att det var KOMMERSIELLEN som ringde mig och sålde mig denna blockad, dessa bedragare måste straffas och vi återvinner våra pengar, tydligen utnyttjar de arbetande människor som litar på och vi försöker ha något bättre och dessa kalla och tjuvande människor dyker upp utan några problem att stjäla och lämna dig och I skuld till kärnan är det namnen och mobilnumren på en av HORIZON INVEST-bedragarna förmodligen från LONDON:
  HANDELSDANTE: +44 7376 694375
  +44 7436044212
  KOMMERSIELL ELISS: + 370 648 50749. [e-postskyddad]

  * Förresten en liten detalj en vecka innan han berättade för mig att det var dags att ta ut och släppa kontot. min kunds databas kontrollerad Jag tror att han är en gammal kollega och de ringer dem för att säga att jag DANTE stjäl från dem och jag har flera som har stängt sina konton så snälla om någon ringer till dig från en annan mäklare tror inte på dem, så titta på filmen som vi lägger.
  DET VÄRSTA AV ALLA ÄR ATT HAN FRÅGADE MIG ATT REKOMMENDERA HAN OCH JAG GJORDE DET OCH JAG KÄNNER FATALT FÖR DET VAR INTE ENDAST DEN AGGRAVIERADE.
  Jag hoppas att du betalar för dessa bedrägerier.
  Jag hoppas att detta är löst och att ingen annan faller för detta

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej PILAR, din förklaring är till stor hjälp, tack för att du delar din erfarenhet med Horizon Invest. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

 5. katherine svar

  Hej, jag heter Katherine och jag lurades ... De ringde mig för att ge mig information om den här typen av affärer, om att investera på aktiemarknaden, för just nu arbetar jag inte och det verkade som ett bra alternativ. Hur kunde jag försöka samla in det belopp som de bad mig att ange ...
  Jag var 2 veckor med en mäklare som heter Erick och hans telefonnummer +44 7442 901994 .. som rådde mig ... Men innan jag avslutade den andra veckan med träning ... när jag ville komma in på plattformen igen KAN jag INTE göra det ... de hade förändrats mitt lösenord. Tja, när vi kom in såg han lösenordet via ANYDESK (en fjärrhjälp -app).
  När jag försökte kommunicera med honom, efter så mycket insisterande ... han svarade bara att sidan är under underhåll. Och han svarade aldrig mer.
  Det är inte möjligt att de bara ägnar sig åt bluff så många människor ... som bara vill, arbeta och tjäna sina pengar ärligt, utan att skada någon.
  Be om återbetalning av mina pengar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Katherine, tack för att du delar din erfarenhet med Horizon Invest. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

 6. N. Villar svar

  Det verkar som om jag är en annan i listan över lurade .... vad de andra användarna kommenterar vid tidpunkten för uttaget, de ber dig om en ny betalning för att kunna "låsa upp" pengarna. Det luktar som en bluff för mig. Jag investerade åtminstone bara minsta med dem men det är lika arg att de håller dina pengar precis så. Det rätta att göra skulle vara att rapportera dem.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej N. Villar, tack för att du delar din erfarenhet med Horizon Invest. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

 7. Lurad svar

  Hej! I mitt fall kontaktade jag dem i oktober 2020 för en Google -annons och sedan ringde de mig. Ange 250 € Jag deltog i en viss Eliss och sedan har den som ringt mig tills i morse varit Sofía. Det hände mig exakt samma sak som de tidigare. När jag ville ta ut pengarna sa de till mig att jag var tvungen att betala € 100 för bytet till banken från Bitcoin till euro. Jag sa till dem nej, att de sa upp mitt konto att jag inte ville veta något om den investeringen och de sa till mig att jag INTE kunde avsluta det. Jämfört med de andra förlorade jag lite pengar, men jag vill bara vara säker på att jag inte har något att göra med dem eller att de kan komma in på mitt konto eftersom jag gav dem data för den första överföringen. Jag hoppas att rättvisan agerar och att de inte gör mer skada. Med vänliga hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej lurad, försök att få tillbaka dina pengar, det kan du. Tack för att du delar din erfarenhet med Horizon Invest. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

 8. JUAN svar

  DE ÄR EN LUR
  Hej, jag investerade ursprungligen 250 US (dollar), sedan för att tjäna mer och driva i bitcoin var jag tvungen att ha minst 1.000 US på kontot och jag överförde det till dem, då informerade de mig om ett mycket bra projekt att om Jag investerar 10.000 100.000 US, de ger mig 10 2 US på tio dagar och att de överfördes till mig måndagen efter det att projektet var klart. Och naturligtvis är det något väldigt attraktivt och jag överförde dem och efter två veckor ringer jag för att kunna ta ut 100.000 10 USA och de säger till mig att jag måste betala i förskott 15.000% skatt av det ackumulerade beloppet (saldot) och att värdet att överföra är 10 XNUMX US, jag föreslog att de skulle ta det värdet ur vad de tjänade och ge mig vad som var kvar och att NEJ, ett annat alternativ att de skulle betala mig med bitcoin och undvika skattefrågan och de säger mig NEJ att det var fortfarande nödvändigt att betala XNUMX%.
  TOTALT TAPT: 11.250 XNUMX USD (DOLLAR)

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej JUAN, försök att få tillbaka dina pengar, det kan du. Tack för att du delar din erfarenhet med Horizon Invest. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

 9. Robert Vilamitjana svar

  Horizoninvest, jag investerade € 300-, pratade med en viss Selena, efter 2 veckor, kära att hon kommer att investera € 5.000, jag sa till henne att det var mycket, sedan berättade hon för mig € 2.000, jag sa till henne att det inte var klart till henne sa jag till henne att jag ville ta ut en del av pengarna som hon vunnit och hon svarade inte på mig och jag vet ingenting + om henne. av detta för 1 månad sedan

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Robert, försök att få tillbaka dina pengar, här kan du göra det genom CHAT på vår webbplats. Tack för att du delar din erfarenhet med Horizon Invest. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

 10. Maria svar

  Hej. Mitt fall liknar några av ovanstående. Även människorna som kontaktar Ana Britz och Selena Hasler sammanfaller. I mitt fall hade den senare sin dotter sjuk och därför delegerade hon pappersarbetet till sin assistent, som för övrigt hade samma ton- och röstfel som sin chef. Min bluff gick upp till de ursprungliga € 250 och € 6000 mer med mycket bra ord när jag kom in och till och med nästan förolämpning när jag bara försökte återvinna de investerade och föreslog att eliminera även de genererade vinsterna.
  Den enda lösningen som de föreslår är att skicka det totala belopp som fanns vid tidpunkten för begäran, cirka 10100 XNUMX euro, för att kunna göra returen.
  Jag har rapporterat till rikspolisen och har fortfarande inga nyheter.
  Därefter har jag blivit kontaktad av ett företag Sdl eu, som säger att det är ansvarigt för BCH, för att få tillbaka mina pengar, men lagligt och betala motsvarande avgifter till den brittiska statskassan. För detta behöver de ett initialt utlägg på cirka 4500 XNUMX euro. Jag litar inte längre, jag har föreslagit att de ska ordna med att återkräva pengarna och att deras avgifter ska tas ut därifrån, men de säger till mig att det inte kan vara så, jag är en fattig hemmafru utan inkomst och det här är ett helvete för mig.
  Jag lämnade också min information på den adress du föreslår och de säger också att kostnaderna är ungefär $ 5000, även om mannen som ringde mig sa att ge upp pengarna för förlorade.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Maria, allt om skatter och brittiska statskassan eller liknande är en lögn !!!, man måste betala sina skatter i det land de bor, inte i andra, det är en bedrägeri, en lögn så att du skickar mer pengar till dem . Försök att få tillbaka dina pengar, här kan du göra det genom CHAT på vår webbplats. Tack för att du delar din erfarenhet med Horizon Invest. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

 11. diego svar

  De lurade mig bara 5000 euro
  Sätt in € 250, redo att förlora det.
  Efter 1 vecka, med en mycket vänlig behandling och investera mycket tid, sätt in € 850
  Och med det började vi arbeta, med ett lån som de gav mig () i teorin skulle jag ha tjänat 29.500 ...
  Till slut betalade jag 4000 € för att betala den förmodade krediten ... och ingenting ...
  Jag visste att det var ett lotteri och så mycket självförtroende i två månader ... till slut € 2 bluff

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Diego, försök att få tillbaka dina pengar, här kan du göra det genom CHAT på vår webbplats. Tack för att du delar din erfarenhet med Horizon Invest. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

 12. Gerardo Alvar Castro svar

  Horizon Invest några lurare har inte några skrupler
  De lurade mig allt de ville och mer, förhoppningsvis myndigheterna
  De fångar dem kompetent och betalar för all skada de gör människor.
  I mitt fall gjorde jag en investering på 30.000 38.00 euro och när jag ville ta ut mina pengar från handelskontot sa de till mig att jag var tvungen att betala provisioner på XNUMX euro för att kunna ta ut de pengar jag investerade plus vinsten , och från det ögonblicket fick jag inte jag fick inte ett enda öre, en falsk överföring från RBS Royal Bank of Scotland skickades till min e-post. Det är därför jag säger till alla som går in på deras plattform att vara mycket försiktiga att de är skurkar. Jag har redan rapporterat till behöriga myndigheter som tillhandahåller all motsvarande dokumentation.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Gerardo, försök få tillbaka dina pengar. Tack för att du delar din erfarenhet med Horizon Invest. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

 13. MIGUEL ANGEL svar

  SE UPP FÖR ALLA, DET ÄR EN SINSAMAGE-LYCK, DU KAN INTE TA UT PENGARNA SAMTALEN JAG TAR INTE TELEFONEN JAG HAR VÄNTANDE UTTAGNING SEDAN 21 JANUARI 202, DE GÖR DIG EN ROBOR ATT DE SÄGER ATT DU FALL MED 600 € I INVESTERINGEN MER ÄN 65.000 5 € PÅ 21 DAGAR OCH DE SÄGER ATT DU MÅSTE BETALA DEM 600% INNAN DU KAN TA TILL DITT PENGAR, DET ÄR BEDRÄGNINGEN SOM DU INTE SÄTTER VARJE 13.000 € ELLER 21% XNUMX XNUMX

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Miguel, försök få tillbaka dina pengar. Tack för att du delar din erfarenhet med Horizon Invest. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

 14. JJAUN svar

  Hej, en bedrägeri du inte kan dra tillbaka pengarna du ringer till dem jag tar inte TFNO
  JAG HAR Väntat på att dra tillbaka sedan 16 december

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej JJAUN, försök få tillbaka dina pengar. Tack för att du delar din erfarenhet med Horizon Invest. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

 15. Juan carlos svar

  Horizoninvest. De kom med mig, medan jag tittade på handelssidor på Google. Ana britz hjälpte mig i början på sin telefon. +347064850749 och hon tog mig kontakt nästa dag med sin partner selena mäklaren, hennes tel. +447918189984 systemet för denna juliana som vid 6 veckor tog hand om mig med samma telefon,
  Varför enligt hennes selena (läkaren som hon hänvisade till mig) hade fått den nya varianten av covid_19 från Storbritannien. Jag har slut på besparingar och är arbetslös av dessa bedragare, jag kan förlora mitt hem och jag är desperat. Anslut redan till polisen och min bank

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan Carlos, försök få tillbaka dina pengar. Tack för att du delar din erfarenhet med Horizon Invest. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

 16. Juan carlos svar

  Horizoninvest, jag fick reda på när jag tittade på Googles handelsplattformar, jag tror att jag registrerade mig på en sida, för att få information och när jag lämnade sidan behandlade de mig.
  En av dessa bedragare som lurade mig att komma in gav mig hennes namn som Ana Britz.
  Ditt tel. +37064850749.
  Mäklarrådgivaren som Ana Britz kontaktade mig med för nästa dag, hon gav mig sitt namn som selena, hennes telefonnummer +447918189984, selena berättade för sin assistent att hon var på sjukhuset med covid_19 och denna assistent använde samma telefonnummer som mäklare selena.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan Carlos, försök få tillbaka dina pengar. Tack för att du delar din erfarenhet med Horizon Invest. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

 17. Juan Manuel Perez svar

  De kontaktade mig och bad mig göra en investering på € 250.00 för ett litet företag som jag skapade på FaceBook. De berättade också för mig att en rådgivare skulle ringa mig för att förklara hur jag kan arbeta med företaget och uppnå bättre resultat.
  Jag väntar fortfarande på ditt samtal.
  ----------------------
  De kontaktade mig och bad mig göra en investering på € 250,00 för ett litet företag som jag skapade på FaceBook. De berättade också för mig att en rådgivare skulle ringa mig för att förklara hur jag kan arbeta med företaget och uppnå bättre resultat.
  Jag väntar fortfarande på ditt samtal.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan, tack för att du delar din erfarenhet med Horizon Invest. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar
   -----------------------
   Hej Juan, tack för att du delar din erfarenhet med Horizon Invest. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor genom att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Skål

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *