Annonsera med oss

Kommentarer om Horus International

I denna avdelning vi kommer att analysera mĂ€klaren Horus International (Ă€ven kallad www.horusinternational.net), Ă€r en Forex- och CFD -mĂ€klare. Rekommenderas verkligen Horus International för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi granskar Horus International. Det beror pÄ att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr översiktssida hjÀlper investerare, genom att tillhandahÄlla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: nÀmner inte det.

 

NĂ€r det gĂ€ller hans lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att han Ă€r baserad i: RumĂ€nien. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara ett reglerat företag, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Horus International, vi noterar att de inte riktigt ger information om att Ă€ga olika typer av planer eller konton.

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Horus International erbjuder Àr: vi tror att Horus Internationals egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som Horus International tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjÀlp som tillhandahÄlls pÄ webbplatsen kan vara en fördel för mÀklaren.

Horus International webbplats
Horus International webbplats

 

Horus International tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av nÄgra grundlÀggande begrepp i handeln, nÄgra live-diagram, inte mycket mer Àn detta.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Övrig information om Horus International

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: www.horusinternational.net

Telefonnummer: + 44 208 089 8260

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Betyg pÄ Horus International <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att Horus International-företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Ă€r att vi tror att det Ă€r bĂ€ttre att vara försiktig eftersom: det Ă€r en oreglerad mĂ€klare, det nĂ€mner inte vilket företag det tillhör, det Ă€r baserat i osĂ€kra lĂ€nder (RumĂ€nien), enligt kommentarer frĂ„n Pacific Alliance Capital-kunder, Ă€r relaterade till denna mĂ€klare. Vi föreslĂ„r att du Ă€r försiktig. 

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Uppdatering december 2019: CNMV (spansk finansregulator) har varnat för Horus International

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Horus International? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

11 kommentarer om «Horus International: Betyg och kommentarer»

 1. Lisbeth Hunter Salander svar

  I den hÀr bloggen hittar du information om nÀtverket av bluffmÀklare som detta företag ingÄr i brokersestafa.blogspot .com
  Om du redan har blivit lurad, hÀr Àr tips som hjÀlper dig att göra de juridiska rapporter och polisrapporter som du har rÀtt till.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Tack för informationen Lisbeth.

   hÀlsningar

 2. Maria Dos Santos svar

  Detta företag Àr en del av ett nÀtverk av bluffföretag som drivs av samma Àgare, som har förskingrat i tio Är i flera latinamerikanska lÀnder.
  De kommer att presentera sig för dig som IQ-BN eller under ett annat namn (Pacific Alliance, Traynor, Herkz, OC Financial Corp, Herva International, Horus International, Value Corp, etc) och kommer att be dig att sĂ€tta in pengar i ett företag med ett annat namn , men ATT INGEN ÄR EN MÄLKARE med ett driftstillstĂ„nd. I slutĂ€ndan Ă€r det samma Ă€gare med flera frontföretag. INGEN av de företag dĂ€r dessa brottslingar ber dig sĂ€tta in godkĂ€nns som en mĂ€klare. Det Ă€r falskt. De investerar inte sina pengar nĂ„gonstans. Efter ett tag (ibland upp till tvĂ„ Ă„r) försvinner de med det kapital du gav dem.
  Innan du sÀtter in dina pengar hos nÄgon mÀklare bör du som regel kontrollera pÄ internet att de Àr godkÀnda av tillsynsmyndigheter som FINRA, NFA, FSA, SFC etc. Besök regulatorernas sidor och leta efter företagsnamnet dÀr. Det rÀcker inte att det Àr ett liknande namn (Pacific Alliance Capital Àr inte detsamma som Pacific Alliance Group). Dessa bedragare anvÀnder namn som liknar kÀnda företag, alltid för att förvirra dig.
  Gör din forskning bra innan du börjar. LÄt dig inte vÀgledas av vad personen som ringer till dig sÀger. Om mÀklaren inte Àr reglerad, INVESTERA INTE. Tipsen pÄ den hÀr bloggen (rekommenderade mÀklare) kan hjÀlpa dig mycket för att förhindra bedrÀgerier.
  Om du redan har lurats av dem, gÄ med i vÄrt kollektiva klagomÄl som körs i olika nationella och internationella polisinstanser. Vi kan vÀgleda dig om hur du gör det.
  Vi blev ocksÄ lurade.

 3. Hannibal Campos svar

  RÀttegÄngen Àr riktad mot Àgarna till Pacific Alliance Capital och dess operatörer. Men utredningen involverar alla. Eftersom det visar sig att alla Àr partner pÄ nÄgot sÀtt i varje företag de öppnar. Alla inklusive dessa Àr bedrÀgerier. Fru Maria, ingenting kommer att fördunkla den efterfrÄgan vi har, men varje företag som Àr relaterat till var och en av dem mÄste göras viralt eftersom de alla Àr partners. Oc Financial Corp och Pacific Alliance kommer att fÄ svÄrt att anvÀnda dem pÄ grund av den efterfrÄgan vi utövar. Men alla de drabbade vet att denna herval och Horus Àr samma plattform för bluffnÀtverket ... det Àr en vÀrldsomspÀnnande organisation för Scam. Jag hanterar all information med support och dokument. Jag lÀmnar min e-post för de som Àr intresserade av att gÄ med. Förutom den styrka som efterfrÄgan kommer att ha, Àr det viktigaste att bli viralt med dessa medel. Eftersom vi vet att en rÀttegÄng tar Är för att ett resultat ska vara positivt och utan att det garanteras Àr det positivt ... sÄ det bÀsta Àr att förhindra att andra faller och ta den tid som behövs medan efterfrÄgan blomstrar, att sprida all information och företag att dessa mÀnniskor gör för att lura. [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Aníbal, tack för att du delar din erfarenhet med Horus International, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra att investera i det hÀr företaget.

   hÀlsningar

 4. Maria Dos Santos svar

  HÀlsningar. Jag ber bloggadministratören att ta bort min tidigare kommentar. De har med rÀtta pÄpekat för oss att det kan förvirra och fördunkla utredningen av Pacific Alliance och Traynor Advisors, som Àr de företag som gjorde orÀtt mot oss. Jag har ingen direkt erfarenhet av de företag som nÀmns i min tidigare kommentar. Tack sÄ mycket i förvÀg för din uppmÀrksamhet.

 5. Rekommenderade mÀklare Postförfattaresvar

  Tack för informationen Maria.

 6. Alejandra Villarroel svar

  Det Àr samma kriminella nÀtverk av bedragare, associerade med Pacific Alliance Capital, med Oscar Abraham Carpio Gonzalez, frÄn samma mÀklare Oc Financial Corp. Accounts pÄ Boslil Bank, representant för Lloyds Bank i Santa Lucia. Via telefon och de utförs i lÀnder som Venezuela, Bolivia, Costa Rica, Mexiko, Colombia, Brasilien, Peru, Uruguay, Àven om de i det senare landet redan Àr förbjudna att bedriva av bedragare.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Alejandra, tack för att du delar den hÀr informationen om Horus International. Om du har mer information om dem eller om Pacific Alliance Capital ber vi dig att dela den med oss.

   hÀlsningar

  • Maria Dos Santos svar

   Hej Alejandra. Om du blev lurad av nÄgot av företagen i denna grupp av brottslingar, kontakta mig pÄ [e-postskyddad]
   Vi vidtar en kollektiv brottslig ÄtgÀrd mot dessa brottslingar.

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Tack för informationen Maria, om du har mer information om dem, vÀnligen dela dem med oss.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *