✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Brokersrecomendados.com

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i HOTMARKETSCFDS. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om HOTMARKETSCFDS och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatshotmarketscfds.com
???? företaget*Nämner det inte
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress Har inte
📈 PlattformEgen plattform
📌 Adress
76 Commercial St Edinburgh Midlothian EH6 6LX, Storbritannien
846 Melrose Street, Spokane 99201 WA Washington
USA

⚠️ HOTMARKETSCFDS uttrycker inte vem som äger det, företaget finns i USA och Storbritannien, potentiellt farligt för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Kunder är oskyddade. Företaget ligger på mycket osäkra platser, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu går vi vidare för att analysera de kontotyper som erbjuds av HOTMARKETSCFDS, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 4 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
Startkonto$500
Klassiskt konto$5,000
Platina$ 10,000
Forex signalerKonto för proffs

Information på webben

Hotmarketscfds webbplats

HOTMARKETSCFDS ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkter den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, ekonomisk kalender, tillgångskalkylator, livediagram, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

För tillfället har vi inte hittat telefonnummer.

???? HOTMARETSCFDS slutbetyg ????

Slutligen, och med några få ord, Vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED HOTMARKETSCFDS.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om HOTMARKETSCFDS:

datum Uppdatering – nyheter
November 2023Klagomål mot HOTMARKETSCFDS finanstillsynsmyndigheten FCA

Användarrecensioner

[demokrati id=”8917″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med HOTMARKETSCFDS.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av HOTMARKETSCFDS

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar HOTMARKETSCFDS

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera HOTMARKETSCFDS?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är HOTMARKETSCFDS en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att HOTMARKETSCFDS är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är HOTMARKETSCFDS pålitlig?

Nej. HOTMARKETSCFDS är inte tillförlitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från HOTMARKETSCFDS?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till HOTMARKETSCFDS?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Rekommenderademaklare.com