Kommentarer om HQ Trade

I denna avdelning vi analyserar mäklaren HQ handel (kallas även hqtrade.io), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen HQ Trade för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om HQ Trade ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det HQ Trade ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: nämns inte.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den bygger på: det nämns inte.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av HQ Trade noterar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Bronskonto, guldkonto och platinkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Bronskonto: minsta initiala insättning på € 250, hävstång upp till 1: 100, spridning från 0.3 pips, segregerade kontofonder, automatiserad handel, 24/5 support.

Guldkonto: minsta initiala insättning på € 12.500, hävstång upp till 1: 300, spridning från 0.5 pips, segregerade kontofonder, automatiserad handel, 24/5 support.

Platinakonto: minsta initiala insättning på € 25.000, hävstång upp till 1: 500, spridning från 0.7 pips, segregerade kontofonder, automatiserad handel, 24/5 support, personligt supportpaket.

 

HQ handelskontotyper
HQ handelskontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera Vad HQ Trade erbjuder är: plattform HQ Webtrader.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som HQ Trade tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

HQ Trade webbplats
HQ Trade webbplats

HQ handel ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live -diagram, ekonomisk kalender, analys, information om de tjänster du erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, verkligen inte mycket mer än detta, verkligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🟢 Annan information om HQ handel 🟢

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: www1.hqtrade.io | hqtrade.cc (uppdatering 2021)

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: [e-postskyddad]| [e-postskyddad] | [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserar HQ Trade. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på HQ handel <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget HQ handel är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2021

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det är en helt olaglig mäklare som inte är registrerad eller reglerad av någon myndighet, dessutom hittar vi bara recensioner som är negativa och varnar för denna mäklare när vi letar efter recensioner om HQ Trade. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juni 2021 tillkom CNMV HQ handel till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV juni 2021 varning

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i september 2021 tillsattes FCA HQ handel till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till warning️ FCA -varningen från september 2021

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om HQ Trade? Vad har du haft för erfarenhet?

Annonsera med oss

15 kommentarer om «HQ Trade: Betyg och kommentarer»

 1. ram svar

  för att ta ut ditt kapital ber de dig om mer pengar

  de är tjuvar

  om du ger dem pengarna som ska vara för att ta ut ditt kapital så ber de dig om mer osv

  de är tjuvar tikarsöner

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Marco, tack för din kommentar om HQ Trade. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder befinner sig i samma situation, skickar inte till dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berätta att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Platshållarbild för Juan Manuel Camacho svar

  Jag arbetar med detta företag och för närvarande har jag inga problem med dem,

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan, har du bett om dina pengar, att de ger dig allt tillbaka?

   Hälsningar.

 3. Piwi svar

  Hej! Jag föll också med 250 euro. De ber dig att lägga in mycket mer på kontot, de insisterar dagligen på att du har tjänat X -prestanda och att du måste dra nytta av det för att fortsätta investera. Argumenten de ger dig håller inte heller ... de bad mig att sätta in 20.000 3.000 euro på kontot trots att de sa att de bara skulle spekulera med XNUMX XNUMX som en försiktighetsåtgärd.

  Jag kommer att titta på den rekommenderade länken för att se om det finns en lösning för att återställa 250 euro

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Piwi, tack för att du kommenterar HQ Trade. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder befinner sig i samma situation, skickar inte till dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berätta att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

  • Jesus svar

   Hej, jag har tappat mina pengar sedan de har ägnat sig åt att ge mig lång tid och till slut i en skämtplan berättar han för mig att kanske om ett år. Jag har WhatsApp s för sinos intresse. Allt bra tills du ber om att få tillbaka även 20 € ... Jag har bevis. Var försiktig, de är bedragare. Även din nio .IO -domän är nu .CC

 4. Ricardo svar

  Hej, jag föll också i fällan, mw de stal 250 euro, lagligt borde de se dem återvända efter 14 dagar men efter 1 månad uppmärksammar de mig inte ... rapportera dem och ge dem inte en krona

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ricardo, tack för din kommentar om HQ Trade. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder befinner sig i samma situation, skickar inte till dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berätta att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 5. Jose svar

  Bra Pablo, hur kan jag ta ut mitt kapital från sidan?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jose, tack för din kommentar om HQ Trade. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder befinner sig i samma situation, skickar inte till dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berätta att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 6. Alberto svar

  Jag skulle vilja veta om det finns något sätt att ta ut pengar, jag är orolig för att mina samtal inte kommer att besvaras, jag har mycket pengar där

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Alberto, tack för att du kommenterar HQ Trade. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder befinner sig i samma situation, skickar inte till dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berätta att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *