Kommentarer om HQBroker

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren HQBroker (Ă€ven kallad hqbroker.com), Ă€r en Forex- och CFD-mĂ€klare. Rekommenderas verkligen HQBroker att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det. ✅

Du kanske undrar varför vi recenserar HQBroker. Det beror pÄ att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

✅ MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av: Capzone Invest Ltd.

 

✅ NĂ€r det gĂ€ller din lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att han Ă€r baserad i: Hong Kong.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara en reglerad mĂ€klare, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

 

📌 minns: det bĂ€sta alternativet (och det sĂ€kraste) Ă€r reglerade mĂ€klareeftersom de mĂ„ste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mĂ€klare det Ă€r mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av HQBroker, mĂ€rkte vi att den erbjuder 5 olika typer av konton / planer: Nybörjarkonto, Silverkonto, Guldkonto, Platinumkonto och Investerarkonto. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Nybörjarkonto: minsta initiala insÀttning pÄ $250, minsta partistorlek pÄ 0,01, flytande spridning, kontoansvarig.

Silverkonto: minsta initiala insÀttning pÄ $5.000, minsta partistorlek pÄ 0,01, flytande spridning, kontoansvarig.

Guldkonto: minsta initiala insÀttning pÄ $20.000, minsta lotstorlek pÄ 0,01, fast spridning, kontoansvarig och gratis banköverföring.

Platinakonto: minsta initiala insÀttning pÄ $50.000, minsta lotstorlek pÄ 0,01, fast spridning, kontoansvarig, daglig analys och gratis banköverföring.

Investerarkonto: minsta initiala insÀttning pÄ $100.000, minsta lotstorlek pÄ 0,01, fast spread, kontoansvarig, daglig analys, 24 -timmars kundservice, gratis VPS och gratis banköverföring.

 

HQBroker kontotyper
HQBroker kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som HQBroker erbjuder Àr: MT4-plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlaren som HQBroker tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen som tillhandahÄlls pÄ webbplatsen kan vara en bra poÀng till mÀklarens fördel.

HQBroker webbplats
HQBroker webbplats

HQBroker tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: nÄgra definitioner av viktiga begrepp, nyheter, egentligen inte mycket mer Àn sÄ hÀr.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

| Annan information om HQBroker |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

🌏 Webbplats: hqbroker.com

📞 Telefonnummer: 852-5808-4980

📧 E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pÄ HQBroker <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget HQBroker Àr pÄlitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom det Àr en mÀklare som inte Àr reglerad och Àr belÀgen i ett mycket osÀkert land för denna typ av handlingar (Hong Kong), dessutom, nÀr vi letar efter recensioner om HQBroker hittar vi mÄnga som Àr negativa och ha kul pÄ denna mÀklare. Vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i oktober 2019 CONSOB tillagd HQBroker till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
âžĄïž LĂ€nk till CONSOB: s varning om annonsering i oktober 2019

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om HQBroker? Vad har du varit med om?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «HQBroker: Betyg och kommentarer»

 1. gabriela svar

  De lÄter mig inte fÄ nÄgot eller ett öre, jag Àr rÀdd att de lÀmnar allt till dem

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Gabriela, tack för att du frÄgade om HQBroker. Den hÀr mÀklaren Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, pengarna slÀpps inte ut pÄ marknaden, de visar det bara och i slutÀndan berÀttar de att du har förlorat och de behÄll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *