✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

Kommentarer om Hssmarkets

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Hssmarkets (kallas även hssmarkets.com), är en Forex-, binäralternativ-, kryptovaluta-, ETF- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen Hssmarkets att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi recenserar Hssmarkets. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Hssmarkets Ltd.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att de är baserade i: Irland, Australien, Sydafrika, Förenade Arabemiraten och Japan, även om inget av detta är sant.

✅ Om vi ​​analyserar mäklarens reglering: den nämner att vara reglerad i alla de länder som nämns ovan men det är bara för att lura människor, i verkligheten är det inte ens registrerat i dessa länder.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Nu fortsätter vi med att analysera typerna av konton som erbjuds av Hssmarkets, i det här fallet hittade vi ingen information om innehav av olika typer av konton.

La plattform att fungera som Hssmarkets erbjuder är: plattform MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som Hssmarkets tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Hssmarkets webbplats
Hssmarkets webbplats

Hssmarkets tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live -diagram, förklaring av några koncept, FAQ -avsnitt, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Hssmarkets |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: hssmarkets.com

Telefonnummer: har inte

E-post: kontakta direkt från webbplatsen

>>> Bedömning på Hssmarkets <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Hssmarkets är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom: det är en spökmäklare, det är inte registrerat eller reglerat i något land när man letar efter recensioner om Hssmarkets Vi hittade ingen annan recension, vi tror att det är en ny, okänd mäklare utan meriter. Vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

[demokrati id=”786″]
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Hssmarkets: Betyg och kommentarer»

 1. Mara svar

  Det är en bluff, de bad min pojkvän om alla pengar och nu ger de inte det till honom, vi letar efter hur man får tillbaka det

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Mara, tack för att du kommenterar Hssmarkets. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *