I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du ska INTE investera i IB-Finance. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om IB-Finance och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsib-finances.com
???? företaget*SunMedia LLC
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 Plattformegen plattform
📌 AdressSaint Vincent och Grenadinerna

⚠️ IB-Finance ägs av företaget BKCOIN Limited ligger i Saint Vincent och Grenadinerna, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu ska vi analysera vilka typer av konton som erbjuds av IB-Finanzas, i det här fallet observerar vi att det inte erbjuder kontotyper.

Information på webben

IB-Finans webbplats

IB-Finance ger en kort förklaring om de tjänster den erbjuder, live-diagram, FAQ-sektion, inte mycket annat.

Lista över telefonnummer

+43720143635

???? Slutbedömning av IB-Finans ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED IB-Finanzas.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om IB-Finans:

datumUppdatering – nyheter
kan 2022Klagomål mot IB-Finanzas av Spanska finanstillsynsmyndigheten CNMV

Användarrecensioner

Vad tycker du om IB-Finance? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din erfarenhet av IB-Finance.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av IB-Finance

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar IB-Finans

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera IB-Finanzas?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är IB-Finanzas en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att IB-Finance är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är IB-Finance pålitlig?

Nej. IB-Finanzas är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från IB-Finanzas?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till IB-Finance?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

40 kommentarer om «Är IB-Finanzas en bluff? 2023 recensioner»

 1. fernando andrades svar

  Hej God morgon, INTE INERTERA NÅGOT MED IB-FINANZAS!. Jag har blivit lurad, personen som förmodligen är direktörschefen med namnet Emilio Ballester, de är specialister på bedrägeri och de försöker gilla dig och vinna ditt förtroende. Be dem om riktiga och pålitliga garantier för att i händelse av inkomster (som de redan tar hand om så att du har dem för att få ut så mycket pengar som möjligt) att de återför åtminstone det investerade kapitalet, så kommer du att se hur det de skickar till dig har ingen juridisk garanti, faktiskt förmodligen och jag är säker på att han inte heter Enrique Ballester (det är falskt). Jag ville investera lite kapital som jag hade och jag var dum nog att inte analysera det i detalj eftersom allt var bråttom från deras sida, eftersom oljan var i gott skick gjorde jag flera kapitaltillskott och balansen på deras plattform (vilket Jag antar att vilket också kommer att vara falskt) var till stor fördel, när jag antydde för denne "Enrique Ballester" att jag ville återvinna kapitalet plus de förmodade fördelarna, sa han till mig att han var tvungen att göra ett sista kapitaltillskott, där jag frågade honom för mer information om var de investerade pengarna och avkastning garanterar. Allt han sa och skickade till mig var för att få ut så mycket som möjligt av mig. Uppenbarligen vägrade jag att göra det (jag har fått nog med de tidigare bedrägerierna) och därför säger det mig att jag skulle förlora allt om jag inte gör det. För närvarande håller jag kontot öppet och med det investerade kapitalet utan att kunna återfå det. Snälla, ingen gör någon "investering" med dessa personer och går in i spelet med dessa karaktärer (för att inte kalla dem på annat sätt), Karma kommer att ta hand om att lämna tillbaka dem på ett säkert sätt. Tack

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Fernando, tack för denna detaljerade förklaring. De har allt inrättat för att lura potentiella investerare i syfte att stjäla alla deras pengar. Tro inte på något de säger till dig, även om de gör anspråk på dig, betala dem inte, de är bedragare och även om de hotar med stämningar, försäkrar jag dig att de inte kommer att stämma dig.

   Tack för att du kommenterar IB-Finanzas. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. PAUL svar

  DE ÄR BEDRAGARE, OM NI VILL TA UT DINA PENGAR BÖRJAR DE MED TUSENTALS OCH TUSENTALS URSÄKTER OCH PROBLEM OCH DE LÅTER DIG INTE!!!!!! DE ÄR PROFESSIONELLA TJUVAR VAR VÄLDIGT FÖRSIKTIG MED DEM DE ÄR INTE ALLVARLIGA DE ÄR BEDRAGARE

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej PABLO, ju mer information du ger, desto färre kunder kommer du att få och desto fler människor kommer du att rädda. Allt är inrättat för att lura potentiella investerare för att stjäla alla deras pengar. Tro inte på något de säger till dig, även om de hävdar att du inte betalar dem, de är bedragare och även om de hotar att stämma dig, försäkrar jag dig att de inte kommer att stämma dig. Tack för din kommentar om IB-Finance. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • Harry

    Jag kunde inte sova lugnt om jag var hälften av de förvrängda lögnare och tjuvar som är dessa "IB finanser" skäms till och med. Gör ingenting med dem. De är inget finansbolag, de är bara tjuvar och de utnyttjar människors oskuld.
    Du har redan förlorat pengarna som du spenderar med dem, de kommer att ge dig tusen ursäkter och de kommer att göra dig yr helt enkelt av ord.
    De ringer dig från en telefon i Österrike men de har ingen företagsadress, varje gång en annan person ringer dig ändras de så att de vidarekopplar i tid om du vill få tillbaka dina pengar.

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Enrique, ju mer information du anger, desto färre kunder kommer du att få och desto fler människor kommer du att rädda. Allt är inrett för att lura potentiella investerare i syfte att stjäla alla deras pengar. Tro inte på något de säger till dig, även om de gör anspråk på dig, betala dem inte, de är bedragare och även om de hotar med stämningar, försäkrar jag dig att de inte kommer att stämma dig.

    Tack för att du kommenterar IB-Finanzas. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

    Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Marta, du måste gå till polisen i ditt land och lämna in ett klagomål, men för att få pengarna tillbaka prova vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

 3. Paul svar

  IB Finance, var försiktig med den här plattformen, sluta inte låta dig luras, de hjälper dig att förlora dina pengar och du kommer att stå med ingenting. Det har varit den värsta upplevelsen i mitt liv, press, press, för dig att lägga mer pengar och råd från din specialist, längre och längre från verkligheten, tills du förlorar allt.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Pablo, ju mer information du tillhandahåller, desto färre kunder kommer du att få och desto fler människor kommer du att rädda. Allt är inrättat för att lura potentiella investerare för att stjäla alla deras pengar. Tro inte på något de säger till dig, även om de hävdar att du inte betalar dem, de är bedragare och även om de hotar att stämma dig, försäkrar jag dig att de inte kommer att stämma dig. Tack för din kommentar om IB-Finance. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Danna, berätta vad problemet är så ska vi se om vi kan hjälpa dig.

   Hälsningar.

  • Harry svar

   Jag kunde inte sova lugnt om jag var hälften av de förvrängda lögnare och tjuvar som är dessa "IB finanser" skäms till och med. Gör ingenting med dem. De är inget finansbolag, de är bara tjuvar och de utnyttjar människors oskuld.
   Du har redan förlorat pengarna som du spenderar med dem, de kommer att ge dig tusen ursäkter och de kommer att göra dig yr helt enkelt av ord.
   De ringer dig från en telefon i Österrike men de har ingen företagsadress, varje gång en annan person ringer dig ändras de så att de vidarekopplar i tid om du vill få tillbaka dina pengar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.